Snel makkelijk en schoon

Mijn vloerkleed was gebruikt door onze hond… en had meerdere vlekken. Opgehaald, op de tijd die gezegd werd. Teruggebracht op de tijd die gezegd werd en op een enkele vlek na helemaal schoon. Ruikt lekker en kan er weer een poos tegen. Zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van Cingo cleaning!

Super service en een mooi schoon vloerkleed

Blij ben ik met mijn schone vloerkleed, ook fijn is de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. Zeer betrouwbaar, goede service, een absolute aanrader! Dank jullie wel!

Snelle en uitstekende uitvoering van de dienst!

Duidelijke prijsafspraken, snel antwoord op vragen via e-mail. Vloerkleed opgehaald op dinsdag binnen afgesproken tijdsbestek also ook het weer terug brengen. In mijn geval binnen 5 dagen weer terug! Top service en vriendelijke mensen ook.

uitstekend, helelmaal niets op aan te merken

mooi gespecificeerde offerte vriendelijke begeleiding per mail en telefoon dubbelzijdig dunner kleed ziet er opgerold prachtig uit, je zou zeggen als nieuw. wel was niet doorgegeven aan bezorger: ff uitrollen en weer oprollen met touwtjes op verzoek heeft hij dat alsnog gedeeltelijk gedaan. totaal was niet nodig. extreem goed service, altijd bereid tot overleg niet inhalig aanrader het kan niet beter prima "adresje" om goed te onthouden van de zomer weer kleden laten stomen

Wat een geweldig bedrijf. Kwam er achter via de krant in Amstelveen Service op en top . Geweldig zoals je op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen De afspraken worden keurig gehouden Mijn kleed ziet er weer top uit als nieuw Hartelijk bedankt Ik zal dit zeker door vertellen aan kennissen Met vriendelijke groet

Voor de tweede ons kleed laten reinigen. Goed geregeld

Great! :)

Heel vriendelijk medewerker met een grote glimlach, die goed luisterde naar ons wensen. En ons 15 jaar oude Tapijtje een nieuwe leven heeft gegeven. Ook tijdens contacteren met klantenservice…paar keer gesproken met Monique, een super lieve dame die alles wilde doen om je goed mogelijk te kunnen helpen. Wij zijn er super tevreden mee. Uitstekend service, echt een aanrader! Top Top Top

Ongelooflijk goede service en klantvriendelijkheid.

Naast een professionele kwaliteit zeer goede reiniging heb ik al diverse keren een fantastische service ervaren bij Cinco. Ze zijn enorm klantvriendelijk, geven eerlijk advies, zijn flexibel. Zeer tevreden en heb al diverse keren van hun dienstverlening gebruik gemaakt.

Zeer goed resultaat, uitstekende communicatie, redelijke prijs.

Mijn wollen écru kleed, waarop 21 jaar lang intensief is geleefd, oogt als nieuw. Zelfs van een grote koffievlek - Cinco waarschuwde mij dat die niet helemaal zou kunnen worden verwijderd - is vrijwel niets meer te zien. Naast dit mooie resultaat verdient de communicatie vermelding: prompt, informatief, en vriendelijk. Dit heb ik ervaren als een toegevoegde waarde in de dienstverlening. Kortom: topbedrijf.

Fantastische service, heel goed correct, prettig contact en top afhandeling!

Fantastische service, heel goed correct, prettig contact en top afhandeling!

Het hele proces (van ophalen, schoonmaken en terugbrengen) is prima georganiseerd en heel klantvriendelijk.

van begin tot eind een super ervaring

Gevonden via Google en op basis van recensies de gok genomen. Dat pakte meer dan goed uit. Zeer goed contact; proces wordt uitgelegd, offerte komt op basis van eigen gegevens, offerte digitaal geaccepteerd, ophaal dag uitgekozen via hun platform, na ontvangst melding gekregen van wat ze met kleed kunnen en waar ik rekening mee moet houden, levering weer zelf in kunnen plannen en kleed binnen de aangegeven periode keurig schoon terug gekregen. Wat een super totaal pakket. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Zéker te adv!

Een aanrader

Snelle reactie. Duidelijke offerte. Ook fijn dat het product wordt opgehaald en bezorgd wordt.

Cinco doet wat ze beloven, en houden je op de hoogte tijdens het reinigingsproces

Online een afspraak gemaakt om een vloerkleed van 6 vierkante meter te laten reinigen. Door hun eigen routedienst is ket vloerkleed opgehaald, en na het reinigen ook weer thuis afgeleverd. Tijdens het reinigen bleek het vloerkleed geen motjes te bevatten (wat ik wel dacht, en waarvoor ik ook betaald zou hebben om ze te laten verwijderen), en dus werd mij vriendelijk erop gewezen dat de reiniging goedkoper zou worden. Dat noem ik nog eens eerlijk zaken doen ! Zo bouw je vertrouwen op, en een goede naam !

Van 1 ste tot laatste contact top.

SUPER

Meer dan 100% tevreden heel klant vriendelijk en een geweldig resultaat de kleden lijken weer als nieuw. De kleuren zijn weer helemaal terug.

Makkelijk schoon

Ophall- en afleveringsafspraken waren makkelijk in te plannen; goed gecommuniceerd over hoe laat de bezorger zou aankomen; goed gecommuniceerd via email over precies wat ze gingen doen en wat ik zou wel en niet kunnen verwachten van hun diensten.

heel professioneel en klantvriendelijk

dit bedrijf kan ik aan iedereen aanraden!

Schoon en fris. Redelijke tarieven. Volgens afspraak inclusief halen en brengen.

Reeds voor de derde keer en nog steeds tevreden.

Top bedrijf!

De communicatie met ons als klant vond ik fantastisch! Constant werden wij geïnformeerd over het proces. Alles gebeurt precies op de afgesproken tijden. Vooraf aangegeven dat de looppaden van het kleed waarschijnlijk zichtbaar zouden blijven door de slijtage. Nadat het kleed weer thuis werd gebracht, waren alle vlekken compleet verdwenen en ook de looppaden zijn niet zichtbaar! Deze schoonmaakbeurt (na een ongeluk van onze hond) is zijn geld meer dan waard. Hartelijk dank voor deze service!

Uitstekend!

Mijn vloerkleed was echt vuil! Maar na een schoonmaakbeurt van Cinco Cleaning is het weer helemaal opgefrist en kan ik er weer jaren van genieten. Een goed bedrijf. Vakkundig en vriendelijk. Echt een aanrader!

Snel, makkelijk en goed

Snel en gemakkelijk online geregeld. Hele goed communicatie, zowel voor als tijdens het proces. En een super goede service. Heel tevreden met het eind resultaat.

Onze beide vloerkleden hebben met 3 honden best te lijden en natuurlijk gebeurt er wel eens een "ongelukje". Om die reden laten wij onze kleden elk voorjaar reinigen waarna ze opgeborgen worden tot het najaar. Het schoonmaken doet Cinco al enkele jaren voor ons. Goede kwaliteit, vriendelijk, klantvriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanraden

Alles klopte.

Van begin tot einde uitstekend geregeld. Wij kunnen natuurlijk niet in schatten hoe schoon het tapijt is maar we hebben er alle vertrouwen in.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte