Super zeer tevreden.

Mijn kleed is weer als nieuw

Top bedrijf, goede prijs/kwaliteit

Wat een super fijn bedrijf, goede communicatie en mijn kleed ziet er top uit. Hele goede haal en brengservice.

HEEL TEVREDEN

Kleed is prachtig geworden.

Professioneel, zeer vriendelijk en resultaatgericht!

Binnen een paar uur een nieuwe bank! Zeer blij mee. Bedankt Harry!!

Snelle en goede behandeling

Uitstekende service. Als klant krijg je snel reactie en ze houden je goed op de hoogte. Ons tapijt had een looppad en na het schoonmaken ziet het er weer uit als nieuw. Ook de afspraken service is prima dus wat mij betreft een aanrader.

Snelle en zeer goede service

Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Foto's worden gemaakt en gedeeld

Goede communicatie m.b.t. ophalen en terugleveren tapijten, prima prijs/kwaliteit verhouding en ( daar gaat het om ) weer hele schone tapijten in huis....GO AHEAD

Zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat

Zijn zeer tevreden met het behaalde resultaat.

Heldere communicatie en prima resultaat

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Heb nu driemaal een vloerkleed laten reinigen. Altijd met een prima resultaat. Ook de communicatie met Cinco verloopt prima. Heldere communicatie. En men doet wat men heeft beloofd. Cinco haalt het kleed van huis op, en levert het ook weer thuis af, op afgesproken tijdstip. Wil je een vloerkleed laten schoonmaken? Dan zou ik Cinco zeker aanbevelen.

Doen wat ze beloven

De communicatie, ophaaldienst en reiniging is allemaal top. Doen precies wat ze beloven. Kleden zijn goed schoon, en de logistiek was top geregeld!

mooi geworden!

prima contact met informatie en een goede reiniging van ons 25 jaar oude tapijt!

Uitstekend kleed was mooi schoon en zag er weer mooi uit,Bedankt.

Van harte aanbevolen,N.G.Allersma Roffel

Meer dan tevreden ,goede service vriendelijk medewerkers goede prijs super bedankt

Uitstekend!

Geweldig, beter kan niet!

Snelle en goede service met uitstekendecommunicatie.

Het kwam zo uit dat ik ons kleed langs kon brengen en heb meteen het bedrijf kunnen zien: prima apparatuur: geeft vertrouwen. Behulpzaam en snel alles getegeld.

Ik had een grote vlek op mijn berbertapijt die ik meteen zelf had geprobeerd te verwijderen. Maar hierdoor werd de vlek alleen maar erger, groter en zichtbaarder. Het was ook verkleurd. De vlek zat al weken in mijn tapijt voordat ik deze liet reinigen door Cinco Cleaning. Zij gaven mij geen garantie dat ze de vlek helemaal weg konden verwijderen maar dat is ze wel gelukt. Cinco Cleaning moest na de eerste reiniging mijn berbertapijt een extra behandeling geven. Dat was kosteloos. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen maar de vlek is uit mijn tapijt! En mijn tapijt voelt weer schoon aan. Ik ben een tevreden klant. Maar niet alleen vanwege de reiniging, ook de service van Cinco Cleaning is in allerlei opzichten goed.

bedrijf doet alles om je meubels en kleden goed te reinigen

Mijn ervaring met Cincocleaning is positief. Ze zeggen van te voren duidelijk dat wellicht niet alle vlekken eruit gaan. Dat was bij ons bij de bank ook. Maar nadat ik aangaf dat er een vlek nog steeds goed te zien was, hebben ze het nog een tweede keer gereinigd. En daarna gelukkig vlek weg. Ook kleed laten reinigen. Loopspoor blijf je zien, maar verder ziet het er weer top uit. Super klantvriendelijk bedrijf en mensen die aan huis komen zijn ook erg aardig en vriendelijk.

Prima serivice

Goed werk en volgens afspraak

Heel goed. Ophalen terugbrengen en schone kleden

Heel goed! Vlotte afhandeling. Mooi schoon kleed.

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf.

Ik laat mijn tapijt al jaren reinigen bij Cinco Cleaning. Ik ben zeer tevreden over Cinco Cleaning, Zowel het ophalen alsook het retour bezorgen gaat uiterst professioneel, de tijdstippen van halen en terugbezorgen zijn stipt op tijd. Personeel is zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam bij het halen en terugbezorgen. Het tapijt ziet er weer als nieuw uit!

Erg tevreden over het gereinigde kleed.

Goede service en informatie.

Prima service. Bij het hele proces op de hoogte gehouden. Zeer tevreden.

Top service

Alles verliep heel soepel… van het aanmelden tot aan het afleveren. Super vriendelijke medewerkers en het kleed is weer helemaal schoon .

Heel positieve en correcte ervaring met dit bedrijf

Voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Afspraken m.b.t. ophalen en terugbrengen prima nagekomen en daarbij was het resultaat van de reiniging van ons 30 jaar oude wollen vloerkleed boven verwachting!

Super komen hun afspraak na!!

Prima geregeld alle info omtrent ophalen en te terug brengen. Resultaat echt perfect!! Ziet er heel goed uit en ruikt lekker fris. Ga zo door!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte