Prettige, snelle en goede service

Fijn contact. Ze reageren snel en leveren volgens afspraak. Mijn wollen tapijt laten reinigen en die is prachtig schoon terug gekomen. Heel prettig ook dat ze foto's sturen van wat ze tegenkomen en je tussentijds op de hoogte houden van het proces. Top bedrijf!

Goed en correct

Prima tussentijdse informatie en tapijten als nieuw retour

Zeer aan te bevelen!

Tapijt werd opgehaald, schoongemaakt en terug gebracht binnen een week. Zeer tevreden met het resultaat!

Top service door een professioneel bedrijf

Hele professionele organisatie met duidelijke communicatie. Daarnaast denken ze goed met je mee. Absolute aanrader als je een tapijt wil laten reinigen.

boven de verwachting

professioneel en zeer vriendelijk

Doen wat ze beloven

Betrouwbaar en volgens afspraak uitgevoerd

Cinco Cleaning doet wat ze beloven!

Onze vieze en onfris ruikende Kelim is weer geheel fris en schoon na reiniging door Cinco Cleaning. Communicatie verliep uitermate plezierig. Haal- en brengservice prima. Absoluut aan te bevelen!

Uitstekende communicatie en service

Van begin tot eind goede voorlichting en inlichtingen. Zeer betrouwbaar. Tapijt ligt mu nog even opgeslagen, dus kan het resultaat nog niet controleren, maar ik ga ervan uit dat het weer zo super is als de vorige keren.

Heel goed

De stoelen zijn goed en zorgvuldig schoon gemaakt .

Hier word ik blij van

Wollen kleed , neemt niet zoveel vuil aan maar Waneer de hond er op korst en plast is t moeilijk zelf te reinigen . Door dit bedrijf laten doen en super blij met t resultaat mn mooie kleed weer als nieuw Dank jullie wel

Geweldig resultaat en uitstekende service

Ik ben erg tevreden met de service en het resultaat van Cinco Mijn grote vloerkleed was na 5 arbeidsdagen weer thuis Het ziet er echt bijna nieuw uit! Cinco had wel (met foto's) gewaarschuwd dat het looppad en afdrukken van een zware relaxstoel ook zouden blijven na de reiniging, maar dat was niet het geval. Je kan dat nu niet meer zien Bedankt!

verrassend goed gelukte reiniging

contacten met Cinco zijn duidelijk en prettig. Ondanks uitgebreide waarschuwingen dat mijn tapijt wel eens niet goed schoon zou kunnen worden, kreeg ik een mooi gereinigd tapijt retour. Hoera, geslaagd hergebruik van een intensief gebruikt tapijt van mijn voorganger in dit huis!

Snelle service

Vriendelijke communicatie en goede reiniging.

Erg goed

Super tevreden

MIjn vloerkleed is perfect gereinigd ! Het ruikt prettig, is ook weer lekker zacht. De chemische geur, die erin zat, omdat het "professioneel "gereinigd was, door de verkoper, is verdwenen. Contact met Cinco is geweldig. Zeer klantgericht. ZIjn goed bereikbaar, snel in reactie zowel telefonisch als via mail. Werken snel en denken mee.

Snelle en eerlijke service

Snelle service en eerlijke communicatie. Wij werden heel fijn op de hoogte gehouden van het proces en er werden geen loze beloftes gedaan. Een paar vlekken zijn nog zichtbaar, maar wij werden van tevoren met foto's op de hoogte gesteld dat deze er waarschijnlijk niet helemaal uit zouden kunnen gaan. Heel blij met deze firma! Kleed was na reiniging snel weer terug.

Zeer vriendelijk

Goede ervaring ,helaas zijn de vlekken er niet helemaal uit , niet de schuld van Concordia ,maar door de lekkage van de cv .

Goede kwaliteit, service, betaalbaar en makkelijk.

Blij dat ik het kleed van inmiddels 40 jaar oud bij jullie heb laten schoonmaken. Ziet er weer heel goed uit. Halen/brengen en communicatie was optimaal.

Helemaal Top!

Binnen een minuut weet je wat het kost,makkelijk ophaal afspraak in te plannen.Duidelijke uitleg met foto s van het karpet.Wat kun je ervan verwachten? Makkelijk weer retour afspraak te maken,direct link voor het betalen en tijdstip volgens afspraak. En het kleed is weer heerlijk opgefrist en ruikt weer top!!

Als nieuw

Mijn vloerkleed was echt vies Onze chihuahua presteerde ook om tegen de tafelpoten te urineren, dus ook een aanwezige urine lucht! We werden wel voor gewaarschuwd dat het bedrijf geen wonderen kan verrichten en slijtage zichtbaar kon blijven. Dus ik was erg benieuwd hoe hij eruit zou zien eenmaal terug. Het kleed is mooi schoon en geen geur te bekennen! Super blij met het resultaat! Ook de communicatie met het bedrijf verdient een dikke 10!

Prima aflevering van mijn tapijt

Zaten aardig wat vuil plekken op mijn tapijt. Zijn er toch voor 99% er uit gehaald. Goede service voor een redelijke prijs, ophalen schoonmaken en afleveren van tapijt. Tevens het plaatsen van het tapijt.

Snelle service en een mooi fris kleed

Mijn berber is professioneel gereinigd door Cinco. Haal en brengservice is prettig en het kleed is weer fris en zacht.

Karpetten weer heerlijk schoon en fris!!hartelijk dank aan een ieder die hier aan heeft gewerkt,super!!!! Een tien met een griffel!

Superservice en 100% betrouwbaar

Je krijgt als klant veel informatie, alles klopt en alles wat beloofd wordt, wordt stipt nagekomen. Hele goede communicatie. Heerlijk! De kleden zijn schoon en weer prachtig van kleur, helemaal tot leven gekomen weer. Ik zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Cinco. Hartelijk dank!

Ons kleed is weer gereinigd, Top schoon geworden Echt aan te raden, zeker met huisdieren kun je het speciaal laten reinigen Weer bedankt.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte