Fantastische service, heel goed correct, prettig contact en top afhandeling!

Fantastische service, heel goed correct, prettig contact en top afhandeling!

Het hele proces (van ophalen, schoonmaken en terugbrengen) is prima georganiseerd en heel klantvriendelijk.

van begin tot eind een super ervaring

Gevonden via Google en op basis van recensies de gok genomen. Dat pakte meer dan goed uit. Zeer goed contact; proces wordt uitgelegd, offerte komt op basis van eigen gegevens, offerte digitaal geaccepteerd, ophaal dag uitgekozen via hun platform, na ontvangst melding gekregen van wat ze met kleed kunnen en waar ik rekening mee moet houden, levering weer zelf in kunnen plannen en kleed binnen de aangegeven periode keurig schoon terug gekregen. Wat een super totaal pakket. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Zéker te adv!

Een aanrader

Snelle reactie. Duidelijke offerte. Ook fijn dat het product wordt opgehaald en bezorgd wordt.

Cinco doet wat ze beloven, en houden je op de hoogte tijdens het reinigingsproces

Online een afspraak gemaakt om een vloerkleed van 6 vierkante meter te laten reinigen. Door hun eigen routedienst is ket vloerkleed opgehaald, en na het reinigen ook weer thuis afgeleverd. Tijdens het reinigen bleek het vloerkleed geen motjes te bevatten (wat ik wel dacht, en waarvoor ik ook betaald zou hebben om ze te laten verwijderen), en dus werd mij vriendelijk erop gewezen dat de reiniging goedkoper zou worden. Dat noem ik nog eens eerlijk zaken doen ! Zo bouw je vertrouwen op, en een goede naam !

Van 1 ste tot laatste contact top.

SUPER

Meer dan 100% tevreden heel klant vriendelijk en een geweldig resultaat de kleden lijken weer als nieuw. De kleuren zijn weer helemaal terug.

Makkelijk schoon

Ophall- en afleveringsafspraken waren makkelijk in te plannen; goed gecommuniceerd over hoe laat de bezorger zou aankomen; goed gecommuniceerd via email over precies wat ze gingen doen en wat ik zou wel en niet kunnen verwachten van hun diensten.

heel professioneel en klantvriendelijk

dit bedrijf kan ik aan iedereen aanraden!

Schoon en fris. Redelijke tarieven. Volgens afspraak inclusief halen en brengen.

Reeds voor de derde keer en nog steeds tevreden.

Top bedrijf!

De communicatie met ons als klant vond ik fantastisch! Constant werden wij geïnformeerd over het proces. Alles gebeurt precies op de afgesproken tijden. Vooraf aangegeven dat de looppaden van het kleed waarschijnlijk zichtbaar zouden blijven door de slijtage. Nadat het kleed weer thuis werd gebracht, waren alle vlekken compleet verdwenen en ook de looppaden zijn niet zichtbaar! Deze schoonmaakbeurt (na een ongeluk van onze hond) is zijn geld meer dan waard. Hartelijk dank voor deze service!

Uitstekend!

Mijn vloerkleed was echt vuil! Maar na een schoonmaakbeurt van Cinco Cleaning is het weer helemaal opgefrist en kan ik er weer jaren van genieten. Een goed bedrijf. Vakkundig en vriendelijk. Echt een aanrader!

Snel, makkelijk en goed

Snel en gemakkelijk online geregeld. Hele goed communicatie, zowel voor als tijdens het proces. En een super goede service. Heel tevreden met het eind resultaat.

Onze beide vloerkleden hebben met 3 honden best te lijden en natuurlijk gebeurt er wel eens een "ongelukje". Om die reden laten wij onze kleden elk voorjaar reinigen waarna ze opgeborgen worden tot het najaar. Het schoonmaken doet Cinco al enkele jaren voor ons. Goede kwaliteit, vriendelijk, klantvriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanraden

Alles klopte.

Van begin tot einde uitstekend geregeld. Wij kunnen natuurlijk niet in schatten hoe schoon het tapijt is maar we hebben er alle vertrouwen in.

resultaat is goed.

Duidelijk in communicatie. Doen wat ze zeggen.

Ik heb een aantal keren contact gehad met jullie en werd erg goed geholpen. Super blij met het resultaat van de reniging van mij perzische tapijt. Ik zal jullie zeker recommenderen bij mijn vienden en familie. Nogmaals bedankt voor de goede service. Anne Mieke Batubara

Uitstekende service en kwaliteit

Cinco Cleaning heeft uitstekende service en kwaliteit geleverd. Ik werd goed geinformeerd over het ophalen en terugbrengen van het tapijt. De kwaliteit van de reiniging was uitstekend, en goede communicatie over hetgeen ze aantroffen bij reiniging van het tapijt (klein gaatje; slijtage randen) en goed overleg wat hiermee te doen. Dus uitstekende service en kwaliteit van de reiniging; afspraken worden nagekomen.

Snelle service , heldere en correcte communicatie. Heerlijk dat het gehaald en gebracht en het resultaat is prima , het kleed is weer helemaal opgeknapt.

Marketing mwah, resultaat goed!

Ik heb me vooraf wat geërgerd aan de website van Cinco Cleaning. De 'belofte' dat je 100% tevredenheidsgarantie hebt of je geld terug, zal vast veel mensen over de streep trekken. Echter, helemaal onderaan staat dat een uitzondering is: zaken die de specialist vooraf heeft aangegeven. Dus nadat mijn kleed was opgehaald volgde snel een mail met als strekking 'dat sommige vlekken er wellicht niet uitgingen'. Weg 'tevredenheidsgarantie'. Ze hoeven maar een automatisch standaardmailtje in te stellen en die garantie is een dooie mus. Ik houd niet van dit soort geniepig gedoe. Neemt niet weg dat de medewerkster die ik erover belde heel vriendelijk was, de communicatie per mail prima verliep en het kleed mooi schoon is geworden. Daar zijn we heel blij mee!

Prima service: Stoelen opgefrist en als nieuw

Reiniging van stoelen. Snel en professioneel!

Mijn vloerkleed is weer als nieuw!

Mijn vloerkleed is weer als nieuw, oude vlekken die door een andere stomerij de vorige keren niet zijn verwijderd zijn er nu wel uit. Ook de communicatie is snel en duidelijk. Net als de service. De volgende keer laat ik m weer ophalen en reinigen door Cinco!

Snelle en goede service

Perzisch kleed ziet er weer prachtig uit. Helder proces, afspraken zijn nagekomen. Kleed werd ook nog even naar de eerste verdieping gebracht.

Super service

Harry bedankt voor de goede en professionele benadering en service.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte