Netjes opgehaald en retour gekregen.

Keurig op de hoogte gehouden, en vriendelijke service.

Perfecte service

Snel en uitstekend geregeld!

Wat een geweldig bedrijf

Ons wollen vloerkleed was ernstig vervuild door onze hond. Dezelfde dag nog kon ik het kleed brengen en werd ik deskundig geholpen. Er werd me verteld wat ik wel en niet kon verwachten. Een week later werd het kleed keurig gereinigd terug gebracht door een hele vriendelijke jongen. We zijn zeer tevreden!

IK heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf

Wat zijn jullie nog communicatief, attent en bovenal zorgvuldig. Iedere stap is gecommuniceerd en ook positief om mij van te voren te melden welke bijzonderheden er waren aan mijn kleed. Op deze mnaier werd ik niet onaangenaam verrast. Chapeau.

Zo goed als nieuw!

Mijn kleed is weer zo goed als nieuw. Alle nare vlekken (koffie, huisdier, modder, aarde) zijn eruit. De kleuren stralen weer. Ik ben heel blij! Er waren wel wat communicatie storingen, maar alles is goed gekomen. Iedereen was zeer vriendelijk. Bedankt! Ik beveel de service zeker aan en ben ook van plan om jullie in de toekomst weer te gebruiken.

Is het vloerkleed schoner?

Gisteren mijn vloerkleed retour ontvangen maar zag geen verschil met toen ze het op kwamen halen. Het enige was dat ik rook dat het schoongemaakt was. Vloerkleed was 10 jaar niet gereinigd in een huis waar ook altijd gerookt is dus dan verwacht je verschil te zien. Wat mij ook tegenviel was dat de randen geweld aangedaan waren. Zien er niet meer strak uit. Al met al niet tevreden maar misschien kon het niet beter schoongemaakt worden.

Snel handelen, duidelijke mails waar je van op aan kunt. Vloerkleed netjes op z’n plek terug gelegd. Prima service

Hele goede ervaring met Cinco

Kleed keurig op tijd gehaald en teruggebracht. Helemaal schoon . Goede duidelijke communicatie ook met foto’s. Duidelijke prijsafspraak. Ze doen wat ze beloven. Aanrader.

heel goede ervaring

Ze doen wat ze zeggen en ook op de afgesproken tijden. Super. Kleed is prachtig schoon weer (na jaren). Het is weer een genot om met blote voeten over het kleed te lopen.

Duidelijke informatie en communicatie

Prima geregeld, alles wordt gecommuniceerd en ook uitgevoerd. Je blijft goed op de hoogte wat er gebeurt. Kleed is mooi schoon, op tijd afgeleverd. Heel klantvriendelijk

Mijn tapijt was weer als nieuw

Mijn tapijt zag er weer als nieuw uit Beter als ik had verwacht Dikke tien verdient

Fantastisch

Ik had niet verwacht dat het kleed er weer als nieuw uit zou zien, zeker gezien de grote thee vlekken.

Handig, snel en schoon gewoon doen!

Dit is de tweede keer dat wij onze tapijten hebben laten reinigen. Afspraak maken is zo gedaan. Afhalen- en ophalen makkelijk zelf online te regelen. Goed bereikbaar voor vragen. Tussentijds foto’s over staat van tapijt, zodat je van tevoren weet wat je kan verwachten.. slijtplekken etc.

top

Alle afspraken op tijd nagekomen. Vriendelijke mensen. Duidelijk.

Kleed mooi schoon. Goede service

Ons wollen kleed is goed schoongemaakt. Goede service met halen en brengen. Goede en duidelijke communicatie. Erg tevreden

Zeer tevreden!

Na 13 jaar op de vloer gelegen te hebben, kwam mijn wollen vloerkleed als nieuw terug! Goede communicatie en service. Dus kortom: zeer tevreden!

duidelijke uitleg, prettige specialist, bingo!

duidelijke uitleg, zichtbaar resultaat, op naar de volgende keer!

heel goed

Alles klopt. De afspraken, de Service de vriendelijke mensen die daar werken. Het kleed is goed schoon geworden. Ik zou ieder dit mooie bedrijf aanraden. Gr. Mieke M

Wat een service!

Bij Cinco weten ze gelukkig nog wat goed communiceren en service betekent! En dat ook nog voor een betaalbare prijs! Echt helemaal top! En super vriendelijk personeel! Petje af. Weer een fris schoon vloerkleed in huis. Dankjewel!

Het vloerkleed ziet er weer als nieuw uit en ruikt als nieuw Omdat het de 1ste keer was had ik een beetje m’n twijfels Maar ik ben zeer tevreden over het resultaat Zeker voor herhaling vatbaar

fantastische service

Duidelijke afspraken, op tijd, bij vragen goed bereikbaar en goede kwaliteit van het geleverde werk

Een geoliede machine.

Van offerte tot retour vloerkleed . Top!

Ongelooflijk

De basis? Cinco heeft een schoon tapijt teruggeleverd. Maar wat vooral opvalt is hun operationeel proces. Ongelooflijk tijdig krijg je specifieke informatie...wat ze doen...wanneer...hoe...hoelaat...wat je kunt verwachten. Heel fijn. Voorbeeld voor veeeeeel andere bedrijven. Merkte ook dat ik daarmee hun extra verkoop pitches heus ok vond. Complimenten Cinco.

Top bedrijf zo als het hoort.

Zeer tevreden over de hele werkwijze van dit bedrijf. Heb zelf alles lekker eenvoudig online kunnen regelen. Zij hebben ons vloerkleed opgehaald en precies volgens afspraak schoon teruggebracht. Ze nemen je verder in al hun communicatie/werkwijze/tussentijdse rapportage mee en dit heb ik als erg fijn ervaren.

Alles perfect, communicatie, schoonmaak, afspraken prima nagekomen.

Alles perfect, goede communicatie, tapijt goed gereinigd en alles zoals afgesproken, zou het zo weer doen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte