Positief

Goede service en vriendelijke chauffeurs

prima en betrouwbaar

Netjes volgens afspraak kleed opgehaald en wijzigingen in opdracht op tijd gemeld. Kleed ook weer goed terug gebracht.

Perfect schoon kleed én heldere communicatie

Mijn carpet is als nieuw! Echter was ik vooral onder de indruk van de mega snelle service (binnen 1 week retour) en super duidelijke communicatie!

Perfecte service

Zeer vriendelijke mensen. Tapijt mooi gereinigd en uitstekende communicatie. Top bedrijf

Erg schoon geworden!

Goede service en je blijft goed op de hoogte van de vorderingen!

SUPER service, betrouwbaar, uitstekend

Vanaf het aanvragen van de offerte tot aan het terugbezorgen van ons matten was alles erg goed geregeld en zonder enige stress of frustratie. Cinco is echt aan te bevelen. Wij zijn heel blij met de kwaliteit van de schoonmaken van de matten.

Kleed werd opgehaald, gewassen en weer afgeleverd. Het ophalen duurde even maar dat wachten was het waard hoor. Kleed is weer lekker fris en wij kunnen er voorlopig weer tegenaan. Zou zo weer deze partij kiezen bij een volgend ongelukje met de hond.

Heerlijk fris schoon kleed

Snelle reactie op offerte aanvraag. Vriendelijke ontvangst tijdens het brengen en halen van het kleed. Al met al een aanrader voor een goede prijs. En… een super schoon kleed.

Ziet er goed uit.

Het is een goed bedrijf. De communicatie is prima. Tussendoor krijg je informatie over de stand van zaken en dat was prettig. Het ophalen en terugbrengen ging ook helemaal goed.

Positief

Bedrijf communiceert goed en duidelijk, is realistisch over wat je wel/niet kunt verwachten als resultaat, haalt en brengt het tapijt op de afgesproken tijd. Tapijt is opgefrist, de prijs-kwaliteit verhouding prima.

Superschoon en heel goede service

Mijn wollen kleed is heel mooi fris en schoon geworden. Daarbij ontving ik na inspectie een duidelijk maar correcte mail met een inschatting van de reiniging van specifieke vlekken en slijtage. Daarmee werd duidelijk wat ik mocht verwachten. Het resultaat is boven verwachting. De service en de eigen keuzemogelijkheden van halen/brengen zijn heel klantgericht en ook het persoonlijke contact met de chauffeur was zeer vriendelijk.

Super service en mooi resultaat.

Vanaf het ophalen tot het weer thuis afleveren van het tapijt wordt er duidelijk gecommuniceerd. Zeer tevreden met het resultaat!

Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en kundig

Heldere communicatie en klantgericht. Goede kwaliteit geleverd.

Fijn bedrijf, aardig, snel, goede communicatie, betaalbaar.

Super service!

Ik laat jaarlijks mijn vloerkleed reinigen voor de zomer opslag. Ze halen mijn kleed thuis op en brengen deze terug. Hier hoef ik niet eens voor thuis te zijn. Voor het reinigen krijg ik een verwachting van het resultaat toe gestuurd zodat ik nooit teleurgesteld word. Super fijn contact en service!

Netjes op gehaald elke keer op de hoogte gehouden van de vlekken, kostenplaatje en wanneer het kleed klaar is om te retourneren. Ga graag weer met hun in zee als het nodig is.

Uitstekende service

Efficiënte en duidelijke communicatie. Heel goede service.

cinco estrellas !!

Zo tevreden en blij met het hele proces bij jullie, van begin tot eind communicatie 10+, ik hou van duidelijkheid:-) en deze keer was het kleed zo mooi, alsof het net uit de winkel kwam... vandaan 5 Spaanse sterren in de titel van mijn review Lydia

Geweldig. Zeer tevreden.

Geweldige service. Resultaat is boven verwachting.

tapijtreiniging geweldig, accuraat en service gericht

ons tapijt werd afgehaald en teruggebracht, dat was inklusief de prijs en tevens werd als service aangeboden het bij ons in de woonkamer neer te leggen. Over de tijden werden wij per mail uiterst correct geinformeerd en dat klopte ook. De reiniging is goed gedaan en binnen 1 week. Bijzonder vriendelijk personeel, zeer klantgericht. Een absolute aanrader!!!

goed en snelle service

was heel goed

Prima ervaring

Hele goede communicatie vanaf het geven van de opdracht, het ophalen en terug brengen van ons kleed. Ondanks ons kleed wat slijtage verschijnselen vertoonde zijn wij gezien ook de prijs erg tevreden. Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf, dus overweeg je om een kleed te laten reinigen, is het zeker een overweging waard om het bij dit bedrijf te laten doen

Supper netjes geworden.

Zeer tevreden over de manier waarop jullie ons op de hoogte houden.Ben zeer tevreden hoe ons kleed is gereinigd. Het lijkt wel een nieuwe. Top gedaan en nogmaals bedankt. Gr M.G.van der Lans.

Ze nemen je bij de hand mee in het hele proces

Zeer communicatief .. Prettige service, zowel het ophalen vh tapijt alsook het terugbrengen ! Zeer nette prijzen , gewoon …. DOEN! Welbedankt!

Heel erg goed

Direct antwoord gekregen op mijn aanvraag. Binnen een week werd het kleed opgehaald en na een week schoon en weer kleurrijk afgeleverd. Ik ben heel tevreden.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte