Goede service en kwaliteit werk afgeleverd.

Heb nú voor de tweede keer tapijt laten reinigen en weer als nieuw terug gekregen.uitstekende service en werd goed op de hoogte gehouden van halen en werkzaamheden en terug bezorgen.kortom gewoon een dikke tien waard.

Lossen problemen meteen op

Na het reinigen bleef er een vouw in het tapijt zitten die we er zelf niet uit kregen. Na dit gemeld te hebben, ontvingen we enkele tips, maar helaas zonder succes. Vervolgens werd er meteen een nieuwe afspraak gemaakt om het tapijt opnieuw op te halen. Nu hebben we het kleed weer terug, en de vouw is helemaal verdwenen. Geweldig bedrijf, met fijne communicatie en een prachtig eindresultaat!

Goede service en vlotte communicatie. Het tapijt werd opgehaald, schoongemaakt en opgeleverd binnen de afgesproken termijn. Prijs /kwaliteit prima

Snelle service

En schoon tapijt...

Super service

Ontzettend nette service, overleggen voor ze iets doen en houden je op de hoogte.

Cinco levert in alle opzichten een hoge kwaliteit.

Cinco heeft ons vloerkleed weer als nieuw afgeleverd. Vanaf het eerste contact werden wij keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces. Wij kregen foto’s toegestuurd zoals het kleed aangeboden is en zoals het is geworden na het reinigen. Ophalen en afleveren op de afgesproken tijden. Gewoon een fijn en betrouwbaar bedrijf die wij zeker kunnen aanbevelen.

Superservice

Heb mijn kleed voor de tweede keer hier laten reinigen en ben heel tevreden. Fijne service en meedenkend wanneer afleveren lastig is.

Zeer verbaasd dat het kleed zo schoon is geworden.

We waren blij verrast dat het kleed zo mooi geworden. Het toont weer als nieuw! En wat een service dat het gehaald en gebracht word. Onze dank daarvoor! Familie Timmermans

Professioneel met aandacht voor de klant

Cinco werkt heel professioneel. Van advies tot uitvoering tot backoffice. Van iedere stap in het proces wordt je ook duidelijk op de hoogte gehouden. De vlek in onze wollen berber is volkomen verdwenen. We zijn zeer tevreden!!! Een compliment is op zijn plaats

Prima, ik ben erg tevreden.

Duidelijk, snel, correct, goede en vriendelijke communicatie met Cinco en een mooi, fris eindresultaat. Zelfs de rode wijnvlek op het cremekleurige kleed is bijna weg.

Geweldig geholpen en het kleed is erg mooi geworden

Prettige contacten en ze komen hun afspraak prima na.

Perfecte communicatie met mij als klant

Ik wist precies wat min te wachten stond. Heel prettig. Ophalen en terugbrengen was op tiid. Resultaat mooi!

Helemaal super!

Weer helemaal schoon, super blij mee! Hele nette en snelle service en ze nemen je ook helemaal mee in het proces. En de advies om een ondertapijt te nemen was een hele goede!!

Super tevreden!!

Cinco Cleaning gevonden op internet, reviews zagen er positief uit. Ik ben super tevreden met het eindresultaat, mijn vloerkleed is na een aantal dragen schoon en met zorg afgeleverd. Via email wordt je volledig op de hoogte gehouden van het proces aan de hand van foto's enz... ik zou Cinco Cleaning aan iedereen aanbevelen.

Heel handig

Super dat je kleed opgehaald wordt, op een afgesproken tijd en ook op die manier weer bij je afgeleverd wordt! Goede service!

Een goede ervaring,goede berichtgeving.

Ik werd goed op de hoogte gehouden,met foto’s. Vriendelijke meneer bij de aflevering en ook bij het ophalen..

Keurig bedrijf. Netjes opgehaald en thuisgebracht. Een 45 jaar oud Perzisch kleed ziet er weer schitterend uit..heerlijk fris…kleuren komen weer prachtig uit..prima prijs…erg blij mee.

100% AANRADER!

Fantastisch bedrijf die alles TOP regelt, van afspraak tot 100% reiniging en levering! Absolute aanrader.

Niet in één zin, maar in één woord; perfect.

Op zoek naar een bedrijf voor het schoonmaken van een muf ruikend vloerkleed, kwamen we bij CINCO terecht. En toen begon het plezier: ze nemen de telefoon op, geven aan wanneer ze je kleed komen ophalen (en niet zoals bij allerlei bezorgers 'tussen 09:00 en 17:00 uur'), melden voor ze beginnen met schoonmaken, dat het kleed kan verkleuren (is niet gebeurd overigens) en brengen het kleed precies op het afgesproken tijdstip weer terug. Met andere woorden: een perfect bedrijf. Mijn advies: smerig kleed? Bel CINCO!

Zeer goede ervaring, blij met het resultaat!

Vanwege omstandigheden heb ik er voor gekozen mijn ruim 20 jaar oude vloerbedekking te laten reinigen, ipv een nieuwe vloer aan te schaffen. Zeer vriendelijke medewerker, duidelijk over wat te kunnen verwachten. Omdat ik een uitvaart had die middag, de huissleutels achter gelaten en hij heeft deze, toen hij klaar was bij mijn broer, die dichtbij woont afgegeven. Fantastisch! Zeer tevreden over hoe de vloerbedekking er nu uitziet.

Prima communicatie en keurig gereinigd!

Ons mooie wollen kleed van Corneille kwam na reiniging bijna als nieuw terug. Eén vlek is er helaas niet uitgegaan, maar daar waren we van tevoren over ingelicht en we wisten al dat deze (bleek)vlek er niet uit zou gaan. Een stoeltje is ook heel netjes gereinigd. Wij zijn heel tevreden met dit bedrijf!

Excellent customer service and great results on cleaning

All the communication was timely and informative. No delays whatsoever. While I was kept informed along the way of the cleaning of my carpet, I received a cleaned carpet as expected it to be.

• Would you recommend us? Yes

tevreden

Een snelle en goede service.Zeer tevreden.Aanrader!

Top service !

Afhaal- en brengservice goed gecommuniceerd. Tapijt mooi gereinigd terug gekregen.

Alles precies zoals afgesproken. Heel prettig. En er ligt weer een schoon fris tapijt! Zeer tevreden! Echt aan te bevelen!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte