Fantastisch

Van begin communicatie tot terugbrengen. Alles keurig volgens afspraak. Had een oud Perzisch kleed. Jaren in opslag Met schimmel. Perfect schoon geworden

Top!

Ik had een oud tapijt van de familie die erg vies was en enorm stonk. Ik had geprobeerd het zelf schoon te maken. Maar door de grootte van het tapijt (8,5 m2) en mijn beperkte ruimte/spullen werd het net niet mooi schoon en droogde het niet snel genoeg waardoor hij NOG meer ging stinken. Uiteindelijk Cinco Cleaning benaderd. Zij hebben mij geholpen het juiste pakket te kiezen. Vervolgens heb ik zelf een datum kunnen prikken wanneer ze langs konden komen om het tapijt op te halen (super handig!). Tapijt is een weekje weg geweest voor reiniging en toen kwam hij perfect schoon terug (ook weer op afspraak gebracht door CC) De kleuren waren super vibrant en de muffe geur was weg! Lang verhaal kort: ik ben super blij mer de service!

Uitstekende service en uitstekend resultaat!

Een prima website, prima planning, efficiënte klantenservice en vriendelijk personeel. En vooral ook een onverwacht goed resultaat. Een zeer aanbevelingswaardig bedrijf. Doet wat het belooft!

Uitmuntende service en perfect resultaat

Mijn twee kleden zijn weer helemaal schoon en fris. Alle communicatie verliep bijzonder vriendelijk, vlot en soepel. Kleden binnen één week weer terug in huis.

geweldige service

Het was de tweede keer dat ik mijn kleed heb laten reinigen,en hij is weer prachtig schoon, hij werd opgehaald en weer thuisbezorgd geweldig!!!!!

Top ervaring

De medewerkers zijn vriendelijk, leggen de mogelijkheden goed uit, denken mee en geven de juiste adviezen. Ophalen en leveren volgens de gemaakte afspraken en zelfs de dag voor levering was een kleine aanpassing nog mogelijk. En niet onbelangrijk, ons tapijt is weer als nieuw

Deze mensen zijn echt goed bezig, de communicatie loopt fantastisch. De medewerkers weten van elkaar wat er met de klant besproken is. Alles loopt werkelijk op rolletjes.

Doen wat ze beloven

Mijn vloerkleed ziet er na de reiniging weer fris en schoon uit. Het is een heel licht kleed van Louis de Poorter waar onze hond graag op ligt en waar al eens een glaasje wijn over heen was gevallen, dus was wel benieuwd of het er weer mooi uit kwam te zien. Ze zijn realistisch en eerlijk over het te verwachten resultaat. Communicatie is helder. Ik ben erg tevreden!

onwaarschijnlijk goede dienstverlening

zie hierboven

Precies wat ik hoopte

Alles verliep zoals ik dat graag wil: afspraken werden nagekomen, communicatie was helder en zonder poespas. Het reinigen gaf een resultaat zoals ik hoopte: alles weer fris en de kleuren weer met een sprankel. Het transport zoals gezegd in de gecommuniceerde tijdvakken! En de mensen die het vervoer deden waren vrolijk en professioneel.

Goede communicatie.

Bij elke stap in het proces werd met de klant contact opgenomen. Dat gaf een goed gevoel over de voortgang. Vandaag het resultaat, prima schoon en bij aflevering goed geholpen.

Een verademing in deze tijd, zo'n zeldzaam goed bedrijf!

In alle opzichten zijn we meer dan tevreden. Cinco heeft ons tapijt prima behandeld en levert een uitstekend totaalproduct. Blinkt uit in een goede communicatie en komt afspraken na. Ook de gratis haal- en brengservice (door een uiterst vriendelijke medewerker) is top.

Stipte afsprakengemaakt en ook nagekomen. Zowel het ophalen als reiniging en weer terug brengen van mij wollen tapijt, Berber.

Het honderdjarige Deventer kleed is reuze opgeknapt van de schoonmaakbeurt. Er is uiterst zorgvuldig omgegaan met de oude dame en er werd meegedacht over een losse rand, een onderkleed en slijtage plekken. Tot slot bleef de bezorger net zo lang helpen tot het grote kleed weer helemaal op haar plek lag.

Fantastische communicatie en geweldig resultaat

Vanaf het maken van de reinigingsafspraak tot en met het ophalen, reinigen en terugplaatsen was de communicatie geweldig. Waren er maar meer bedrijven die zo communiceren! En een toptesultaat. De Ziegler is als nieuw. Tweede tapijt gaat er snel achteraan.

Duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van uitstekende kwaliteit

Duidelijke communicatie, vlotte afhandeling van uitstekende kwaliteit

Heel goed

Verbazingwekkend goed georganiseerd voor een meubel cleaning bedrijf. Daarnaast mag het eindresultaat er ook zijn! Bank is gereïncarneerd!! Fris en vlekvrij zijn 2e leven in!!

Als nieuw

Goede informatie,goede verzorging. Het kleed is als nieuw. Zeer tevreden

Heel tevreden.

Vloerkleed ziet er als nieuw uit.

alles verliep goed

het was duidelijk dat Cinco Cleaning bedrijf niet bij mij in de buurt zat en hierdoor wat langer duurde (wekelijks hun collectief verzamelen van tapijten)... maar is ok. alles was zeer netjes geregeld en zij hielden mij via mail continu op de hoogte. Waren bij het ophalen en het terug brengen keurig op tijd... Dank

Fijn bedrijf, voor de tweede keer mijn kleed laten reinigen. Je kleed wordt netjes opgehaald en weer terug gebracht. Duidelijke communicatie. Vriendelijke chauffeur ook niet onbelangrijk. Zeker een aanrader.

Erg goed

Ik ben erg tevreden met de goede service van dit bedrijf

zeer klantvriendelijk en deskundig

Cinco Cleaning heeft nu voor de tweede keer ons kostbare kleed gereinigd. Onze hond denkt vaak dat het kleed óók een plasplek is, behalve lekker om op te liggen. Het kleed is goed gereinigd, de hondengeur is er uit en het kleed ziet er weer fris uit. De reinigingsploeg gaat zorgvuldig te werk, stellen nog een paar vragen over het reinigen en vertellen hoe ze het gaan doen. Het halen en brengen gebeurt efficiënt door eveneens klantvriendelijke jongens. Kortom een bedrijf om als klant bij te blijven!

Voor de service een dikke 10. Binnen de tijdsindicatie is mijn kleed opgehaald en ook weer schoon, zonder nare geur en binnen 1 week weer terug gebracht. Ik kan weer genieten. Dank jullie wel!

prettig contact en goede service

alle contacten met bedrijf waren prettig. Helder verhaal en goede voorstelling van zaken. Haal- en brengservice is natuurlijk top!! Geen loze beloftes! Vriendelijk mensen aan de deur.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte