Uiterst tevreden vanaf minuut 1. De chauffeur was vriendelijk en gaf gelijk met heldere communicatie goed aan wat we konden verwachten, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent. Daarnaast ook een extra reiniging & vlekkenspray als service gehad voor ons kleed. Om het af te sluiten, bood de chauffeur vervolgens ook aan het kleed netjes op zijn plek te leggen. Kortom: Cinco straalt echt uit dat de klant koning is en wij als klant zijn niet meer dan tevreden met Cinco en het resultaat... duim omhoog!!
Prima service, keurig op tijd en eindresultaat als nieuw. Vriendelijk personeel en gewoon lekker thuis.
Ik ben super tevreden over de werkwijze van Cinco Cleaning. De afspraken die gemaakt waren over het ophalen en brengen is allemaal goed gegaan. En het eindresultaat was geweldig. Ons berber vloerkleed was echt helemaal opgeknapt na de reiniging. Ik ben super tevreden over dit bedrijf en zou het zeker aanbevelen bij andere mensen.
Fijne service, netjes gewerkt. Onze meubels zijn weer als nieuw!
Prettige medewerker van Cinco. Prima werk geleverd
Een lichtkleurige zitbank van 15 jaar oud ziet er weer als nieuw uit. Er kwam zwart water vanaf, en nu weer super schoon.
Heldere communicatie, all-in prijs en dus geen nare verrassingen achteraf, niet opdringerig met aanvullende opties, kleed is keurig opgehaald en echt weer super mooi en schoon terug gekomen. We zijn heel tevreden.
Prima ervaring
De afspraken betreffende ophalen en terugbezorgen werden punctueel uitgevoerd. de adviezen over het reinigen en impregneren zijn professioneel en ter zake doende. Het eindresultaat is precies wat wij ons hadden voorgesteld, dus erg goed.
De Berber zag er weer uit als nieuw! Werd netjes opgehaald en weer uitgelegd in de woonkamer.
Heel goede ervaring gehad inzake vraag en afhandeling!
Een hond had chocola gegeten en daarna overgegeven op mijn kleed. Ik dacht dat ik het kleed moest vernieuwen, maar dankzij cinko is het kleed weer als nieuw! Dankjewel!
Slecht! De afspraak werd tot 2 keer niet nagekomen/verplaatst. Het vloerkleed wat uiteindelijk weg ging voor reinging/ontgeuren stinkt nog steeds! Chapo en dat voor €115,- Alsof er niks veranderd is.
Super tevreden met de service, prijs en het resultaat. Dankjulliewel!
Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met dit reinigingsbedrijf. Het eindresultaat mag er wezen, super gedaan en tussendoor goed gecommuniceerd door de zeer klantvriendelijke medewerker Sander Schreur die ik bij deze aan iedereen zou aanbevelen.....!
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte