Op alle gebieden een tien. Vriendelijke wijze van communiceren, afspraken worden adequaat nagekomen. Inmiddels heb ik collega's al op de hoogte gebracht van de goede service en aangegeven dat we zeer tevreden zijn met het resultaat.
Wij zijn zeer tevreden, zowel over het resultaat als over het personeel.
Een prettige medewerker (met opvallend goede sociale eigenschappen) heeft op een prima manier ons behoorlijk vervuilde bankstel gereinigd. Uw medewerker mag terecht trots zijn op zijn werk en wij zijn erg blij met een bankstel dat net uit de showroom lijkt gekomen. Châpeau!
Perfect service vanaf de offerte, het ophalen, de tussentijdse update, het meedenken voor ondertapijt tot het afleveren. Ze doen wat ze beloven!
Onze twee Perzische Nain vloerkleden zijn weer helemaal schoon en fris. Door Cinco Cleaning super geregeld.
boven verwachting de bank ziet er weer als nieuw uit
Prima geholpen, efficiënt en effectief. En attent.
Zeer tevreden netjes geleverd, een extra aandacht bij leveren van schone tapijten gedeeltelijk inpakken zodat de tapijten niet vies worden.
In één woord prima. Goede en duidelijke communicatie, levering op afgesproken tijdstip en uitstekend gereinigd.
Ben erg tevreden over de manier hoe er is gecommuniceerd en het resultaat. Ook degene die mijn bank heeft gecleand was bekwaam en vriendelijk.
Alles perfect geregeld, volledig online, en precies volgens afspraak. En het belangrijkste: het kleed ziet er weer fris en mooi uit.
Fantastische klant vriendelijk en service qua halen en brengen. De prijs is buitengewoon redelijk tot laag. Het resultaat van het reinigen van ons wollen vloerkleed is top. Ziet er weer uit als nieuw!
De medewerker adviseerde om af te zien van reiniging i.v.m. de bekledingstof (katoen) Heeft een zitting als proefreiniging behandeld, waarna duidelijk zichtbaar werd dat het resultaat teleurstellend was. Aan het geheel waren geen kosten verbonden. Chapeau !!
Mijn dochters hebben er ook oog naar Een dochter heeft via internet al een offerte aangevraagd, Voor twee trappen Andere dochter zal over een maand of drie komen dan ga de oudste dochter het huis uit Groetjes Joop verbeek
Keurige medewerker die goed zijn werk heeft gedaan.
Een 20 jaar oud karpetkleed dat in de keuken lag, ziet er weer als nieuw uit.
Uitstekende service. Het ophalen en terugbrengen van het tapijt was keurig op tijd.
Zeer klantvriendelijk. Werd goed op de hoogte gehouden. Met dank voor het gratis schoonmaakmiddel.De chauffeur die gisteren de kleden kwam brengen was uitermate vriendelijk. Jullie klant is koning. Zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Zeer tevreden!
Vriendelijk contact. Duidelijke afspraken. Denken mee
Prima in orde.
Zeer prettig bedrijf: doet wat het belooft. Vriendelijke medewerkers en ons tapijt is weer als nieuw.
ik ben erg enthousiast over deze firma. prima communicatie, vriendelijke mensen en een geweldig resultaat. onze stoelen (12 jaar oud)zien er weer fris en bijna nieuw uit. kreeg er zelfs nog een spuitbus bij om evt. nieuwe vlekken te behandelen. aanrader!
het vloerkleed werd keurig op de afgesproken datum en tijd opgehaald en keurig schoon afgeleverd op de afgesproken datum en tijd
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte