Snelle en adequate communicatie en eerlijk advies
Prachtige super schone tapijten. Prima Service.
duidelijke communicatie, komen afspraken na, goed eindresultaat, aardige mensen
Slechte communicatie en service. Eindresultaat valt heel erg tegen.
fijne,goede en correcte behandeling
Goede en snelle reiniging van onze meubels aan huis! Na ruim een uur waren onze gebroken witte bank en loveseat weer heerlijk schoon. Een achtergebleven vlek kon na uitleg zelf verwijderd worden met het gratis busje vlekverwijderaar. Sander heeft daarmee uitstekend werk geleverd, waardoor wij Cinco absoluut zouden aanbevelen! :)
ruim 11 m2 groot wollen kleed is super schoon geworden en ruikt heel fris, ongelofelijk na diverse huisdierongelukjes op het kleed. service ook heel erg goed, zelfs kleed naar zolderkamer gebracht (uit de buurt van kater voorlopig!) . super dank
zeer tevreden kleed ruik weer lekker fris en is als nieuw!!
Zeer tevreden. Het kleed is weer als nieuw. Ophalen en bezorgen was goed geregeld.
Onze banken zijn ruim 15 jaar oud en zitten nog perfect maar de alcantara stof was vuil en de zijkanten, door onze hond, had een zwarte gloed. We zijn blij dat de banken er nu weer als nieuw uit zien en dat ze nog jaren mee kunnen. Natuurlijk, slijtage is niet op te lossen maar wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Sander, bedankt voor je vakkundig werk.
Duidelijke offerte, goede afspraken m.b.t. ophalen kleed, netjes gereinigd (ziet er weer als nieuw uit) en ook weer snel en volgens afspraak teruggebracht. Al met al een perfecte service.
In totaal drie kleden gereinigd. Het uiterlijk van een van de kleden is enigszins veranderd. Tip: bij die structuur van dit kleed was dit wellicht vooraf te voorzien.
zeer correct en komt de afspraken na. Keurig eindresultaat
Alles was snel geregeld, het vloerkleed werd op tijd opgehaald en gebracht. Kwam schoon en fris terug. Vriendelijke medewerkers en goede service.
karpet van danskina ziet er na 22 jaar weer mooi uit.
Nadat het vloerkleed was terugbezorgd waren wij blij verrast dat het vloerkleed weer zo tot leven is gekomen.
Kort maar krachtig, een geweldig bedrijf om je vloerkleed te laten reinigen! Een echte aanrader!
Zeer vriendelijke medewerker. En was ook erg behulpzaamheid
Heel tevreden.
Fantastische service!
Wij zijn meer dan TEVREDEN met ons gereinigde en geïmpregneerde Berber vloerkleed. Het is als nieuw bij ons thuis afgeleverd. Tevens is het personeel zeer hulpvaardig en zijn ze heel duidelijk in hun uitleg t.a.v. het te reinigen kleed. Het email contact is perfect. Al met al een Top Bedrijf. Een ZEER VERTROUWD adres op het gebied van reiniging van kleden en andere elementen.
de service was goed, die jonge man die het bij mij kwam doen deed zijn uiterste best. was belegd en erg vriendelijk. hij werkte netjes. mag ook wel eens gezegd worden. nu hopen dat het geholpen heeft. dik tevreden tot nu toe.
Perfect schoon tapijt (was heel erg vies door wijn, hond etc.). Bijzonder goede en snelle communicatie!
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte