5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super tevreden. Ik heb over mijn mooie wollen kleed een kom tomatensoep laten vallen. Laten reinigen door Cinco. Ik zie er niets meer van. Goed afgeleverd. Er werd me wel van te voren medegedeeld dat ze niet helemaal konden garanderen dat het eruit zou gaan. Risico genomen en toch laten reinigen. Erg blij😀

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig ziet er weer als nieuw uit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eigenlijk hadden wij geen verwachtingen. Hoe vaak reinig je je stoelen? Dus op goed geluk een bedrijf op internet gevonden en in de arm genomen. Op alle fronten hebben ze ons goed geholpen. Snel, professioneel met een goed resultaat voor een nette prijs. Lof voor de communicatie en vriendelijke medewerkers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een vriendelijke medewerker die enthousiast is over zijn werk. Zulke mensen maken de wereld een stukje mooier. Bedankt!

• Ervaring met: Tapijtreiniging

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima resultaat en geweldige complimenten voor de jongeman die de klus klaarde. bereidwillig, vriendelijk, beleefd, kortom...die kun je om een boodschap sturen. wees zuinig op zulke werknemers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig zo als het is gegaan. Keurig de berichtgeving en de gemaakte afspraken.Het resultaat was heel mooi en we hopen zeker rond te vertellen om bij jullie te laten reinigen. Wij en ook de andere mevr, zijn dik tevreden .Nog goede zaken en de hart. Groeten fam. Den Breejen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede afhandeling van een tweetal foutjes in de communicatie, eentje lag bij mij, de andere bij Cinco.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldie klantvriendelijke medewerker tapijt super gereinigd . Top dank je wel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vies kleed perfect schoongemaakt; contact vlot en prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld, snel, netjes, goede communicatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie, ophalen en levering volgens afspraak en het kleed is weer als nieuw. Heel tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleed als nieuw terug ontvangen. En alles precies volgens afspraak. Meer dan tevreden🤗

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al meerdere malen als particulier gebruik gemaakt van de diensten van Cinco voor het reinigen van ons berber kleed. Hij komt iedere keer weer als nieuw terug. Goede prijs en stipte aflevering. Betrouwbare en degelijke partij!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig geholpen, zeer tevreden Zal u bedrijf zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ons vloerkleed, dat ca. 15 jaar oud is, ziet er na de reiniging weer als nieuw uit. We zijn uitermate tevreden. We kunnen Uw bedrijf zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2 kleden laten reinigen, beide als nieuw en ik heb niets anders dan complimenten over de communicatie, afspraken en afhandeling en resultaat. Ik wist werkelijk niet wat ik zag, mn wit wollen kleed als nieuw, hij is ook weer vol en dik terwijl hij platgetrapt was.. echt, als nieuw! De ander is een gekleurd wollen tapijt waar 20 jaar niets aan gereinigd was en ook deze is als nieuw. We zijn dik tevreden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, zelfs beter dan verwacht. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een donker rood tapijt van 7 jaar oud laten reinigen wat erg vervuild was. Het is nu weer mooi schoon en fris!!! Het is wellicht wat prijzig maar een nieuw tapijt is minimaal 3 keer duurder en zelf had ik het niet zo kunnen doen. Ik ben er blij mee!

• Ervaring met: Tapijtreiniging

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn ontzettend tevreden over het reinigen van onze bank, vloerkleden en matrassen. Mede door een sympathieke, hardwerkende jongeman.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

kleed opgehaald en terug gebracht volgens afspraak, ziet er echt weer als nieuw uit. Altijd heel fijn als een bedrijf doet wat het belooft!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stoel ziet er weer als nieuw uit, Dank u wel hier voor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren zijn door Cinco Cleaning, twee relaxstoelen, die al zeker 12 jaar oud zijn, met diverse vlekken gereinigd. Een zeer vriendelijke en keurige medewerker belde even van te voren op, dat hij eraan kwam. Netjes hoor. Er zat op een van de stoelen koffie vlekken, hij zei eerlijk. Mevrouw ik doe me best maar deze vlekken zijn moeilijk helemaal te verwijderen. Nu, ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van de stoelen. Ze zien er weer prachtig uit en nogmaals complimenten aan deze empathische medewerker van Cinco Cleaning.

Het is perfect gedaan

Oeveraseweg 13 a