Ideaal: ophalen én weer terugbrengen op stipt nagekomen afspraken, vriendelijke chauffeurs en: eindelijk weer een frisse, schone en opgefleurde Pers in huis!
Ben zeer tevreden ziet er uit als nieuw.
Ons kleed was heel erg smerig! Cinco Cleaning haalde het kleed op en gaf bericht toen het klaar was en bracht het wer netjes thuis. Geen gehannes met dragen, brengen en of vervoeren. Ons kleed leek als nieuw en rook heerlijk en was weer super zacht. Top!
Goede en vriendelijke service. Vloerkleed is weer helemaal top. Bedankt voor het extraatje. Zeker weer. Vriendelijke groet. C van Bragt
Afspraken correct nagekomen. Duidelijk gecommuniceerd. Goed werk afgeleverd met goede service. Complimenten.
Prima communicatie En resultaat ook erg mooi Kleed mooi opgefrist en weg alle vlekken
Kwestie nagellak uit gestoffeerde bank. Snelle service van Cinco Cleaning en dat i.c.m. mooi eindresultaat. Complimenten!
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers en een heel schone berber retour. Bedankt!
zeer correct werkend bedrijf met afspraken die keurig nagekomen werden.
Vriendelijk contact met de klant.
Top, vloerbedekking 2 verdiepingen weer helemaal netjes, kan het iedereen aanraden! Goeie service, vriendelijk en eerlijk👍
Top service. Gratis halen en brengen. 1ste x schoonmaak van kleed niet naar hun wens, gratis 2de x gedaan. Ziet er goed uit. Bedankt
Geweldige service Vanaf de telefoniste tot en met de ophalen en de terugbrenger. Alles zoals afgesproken Prima!!!
Vriendelijke en behulpzame medewerker. Tapijt ziet er beter uit, ruikt fris en loopt weer lekker zacht. 100% nieuw was niet te verwachten, tapijt ligt er al 25 jaar. Ben uitermate tevreden.
Zeer tevreden, kleed weer als nieuw. Ook bij het terugbrengen werd gevraagd of ze nog konden helpen met terug zetten van meubels👍🏼👍🏼
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Nog meer tevreden zijn wij over het gehele proces vanaf de start het aanvragen van de offerte, de communicatie tussentijds, het ophalen en weer thuisbezorgen. Wij zijn bij alles betrokken op een zeer vriendelijke manier. En dit alles in een goede prijsverhouding. Nogmaals bedankt voor de goede service
Wij zijn heel tevreden over het werk dat Ramon bij ons heeft uitgevoerd. Een hele vriendelijke en capabele werknemer! Het bankstel is al 10 jaar oud, dus je kunt niet verwachten dat het er als nieuw uitziet, maar het komt toch aardig in de buurt! Wij zullen Cinco zeker aanbevelen!
Super geregeld! Ik kan het iedereen aanraden om hier je vloerkleed te laten reinigen.
Snel contact, goede prijs, perfecte levering. Top!
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte