Een vloerkleed reinigen kost geld. De offerte was snel binnen. De opdracht wordt snel in behandeling genomen. Het kleed wordt opgehaald, op de keurig vooraf opgegeven tijd. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Je krijgt keurig een melding wanneer het kleed weer wordt opgehaald. In mijn geval werd het, vanwege drukte, een uurtje later dan vooraf opgegeven - vooraf werd mij dit telefonisch doorgegeven en gevraagd of dat akkoord was. De vlek in het kleed was eruit, het kleed was weer schoon. Het resultaat was dus ook naar wens :-) Ik kan geen verbeterpunten bedenken, prima geregeld!
Duidelijke, vriendelijke en betrouwbare communicatie, snelle ophaaldienst, kleed mooi en schoon teruggebracht binnen afgesproken termijn. Top!
Prima service en heel tevreden.
Erg tevreden over de kwaliteit en service van Cinco Cleaning. Knalroze vlek uit een licht tapijt is volledig verwijderd, helemaal top!
zeer goede ervaring met cinco cleaning. Sander is echt een vakman en ook nog erg gezellig ook. vooraf had sander al aangegeven dat verkleuring en bepaalde vlekken er niet uit zouden gaan,maar het eindresultaat is echt super.geen 10 want dat kan ook niet met een bank van 8 jaar oud maar toch zeker een dikke 9. nogmaals sander bedankt en als ik nog iets heb dan mogen jullie zeker terugkomen. met zeer tevreden groet, frank de wolff veldhoven
Een dikke tien! Alle afspraken zijn door U goed nagekomen. Ons kleed is op de afgesproken dagen opgehaald en ook weer keurig neergelegd. En het resultaat.... Ons 20 jaar oude wollen kleed is weer als nieuw! De kleuren zijn weer helder en het tapijt is wollig en zacht. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze hartelijke dank!
Ik had nooit gedacht dat het zo'n geweldig resultaat zou geven! Mijn banken zijn echt boven mijn verwachting gereinigd. Ook de specialist die langs kwam was professioneel, legde genoeg uit en was deskundig. Al met al een topervaring en ik zal jullie dan ook zeker bij iedereen aanraden!
Volgens afspraak gehaald en gebracht. Mijn vloerkleed is weer prachtig schoon.
Medewerker(Sander) heeft erg goede voorlichting gegeven over de risico's van het reinigen van onze bank. Gezamenlijk hebben we besloten dat het risico te groot was op verkleuring en de reiniging niet uitgevoerd. Ik wil Sander bedanken voor zijn eerlijke en duidelijke voorlichting
Prima geregeld. Communicatie vooraf goed voor elkaar. Helder en duidelijk. Planning goed voor elkaar. Uitvoering ook goed; medewerker was snel klaar aangezien bank en stoel niet heel erg veel werk vroegen. Eventueel mogelijkheid aanbieden voor schoonmaken per uur ipv totaalbedrag voor dit soort klussen. Verder zeer tevreden over gehele traject.
Vanochtend ons gereinigde vloerkleed van 34 jaar oud als nieuw teruggekregen. Zeer tevreden over het resultaat en de vriendelijke contacten en ook over de prijsstelling.
Afspraak is afspraak. Daar hou ik van! Goede duidelijke administratieve afhandeling.
Perfect !
Ik was echt blij met de service. Er wordt meegedacht en begrip getoond. Ik heb Cinqo al aanbevolen...in Almere Poort
Sander heeft top zijn werk gedaan! Eindresultaat een ‘nieuwe’ bank
goed resultaat. rugleuning kleine bank had mogeijk schoner gekund.
Informatie duidelijk, meedenken goed, communicatie snel en doeltreffend, resultaat: prima
Vloerkleed zag er na reiniging goed uit , tevreden over de geboden service
Bijzonder aardige en meedenkende medewerker Sander.
Super tevreden!
Zeer nette en vriendelijke service en uitstekend resultaat!
Prima service en resultaat bij het reinigen van twee vloerkleden. Ophalen en wegbrengen is goede service en de afstemming met degene die eea. regelt is uitstekend. De kleden liggen er weer als nieuw bij.
Wij hebben recent 2 lichte banken laten reinigen waarbij bij het 1e thuis contact keurig verteld werd dat de stof na reiniging mogelijk geel zou kunnen drogen. Na een proefreiniging werd duidelijk dat de banken gereinigd zouden kunnen worden. Omdat we over de armleuningen niet helemaal tevreden waren heeft men een korte 2e behandeling uitgevoerd met goed resultaat. We zijn erg blij met het gewenste effect.Het contact met de uitvoerders was erg plezierig.Alles werd goed uitgelegd. Communicatie vooraf had iets beter gekund mbt de procedure.
Prima mijn vloerkleed gereinigd en het ruikt weer lekker!!
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte