5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerste contact als erg prettig ervaren. Eindresultaat was goed. Na reiniging waren de kleuren van het tapijt mooi opgehaald, het geheel oogde fris. Echt een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder goede communicatie, efficiënt, vriendelijke en behulpzame medewerkers en een heel goed resultaat!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2e keer dat jullie onze antieke kleden gereinigd hebben. wij zijn erg happy, prijs, kwaliteit, service en flexibiliteit. dank

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het wollen kleed is weer helemaal als nieuw.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleed laten reinigen is echt schoon geworden, goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Communicatie zeer klantgeticht en prima eindresultaat. Heel blij mee. Tot mijn verrassing ontving ik nog een vlekkenpray!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk, prima resultaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top in alles maar wel even melden als jullie later komen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn 100 % tevreden met het eind resultant van het reinigen van onze wollen vloerkleed. Contact en service waren perfect. We zullen zeker uw zaak aanbevelen bij anderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bii ons is Sander geweest, heel keurig werk verricht. Hij js net zo lang doorgegaan totdat alle vlekken uit het bankstel waren verdwenen. Hij heeft echt super gedaan, bankstel is als nieuw!! Wij zijn blij met zijn service en expertise.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte afhandeling betreft hele proces! Ons wollen vloerkleed is 20 jaar oud en ik had niet durven hopen dat het DIT resultaat zou hebben. Echt SUPER!!! Weer als nieuw.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vroeg op tijd komen zij de vloerkleed ophalen, en vroeg op tijd (07.10) kwamen ze het brengen. Prachtig schoon met de originele kleur. Eerder werd ik gebeld dat de vloerkleed niet naar zin was, dat zij niet tevreden waren met het eindresultaat en dat het ietsje langer zal duren want zij zullen het nóg eens kosteloos overdoen. Prachtig was dat. het geeft een klant meer vertrouwen én zekerheid in zo'n bedrijf. Ik zal jullie stellig, met alle zekerheid aanraden bij anderen. Ik zal dus ook reclame voor jullie maken, en wel "KOSTELOOS", dus zonder "EXTRA" kosten. Haha. Ik wens jullie ALL THE BEST.

toppie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vloerkleed is weer net als nieuw, zeer tevreden.

Prima service, nette afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service! Vloerkleed wordt gehaald en gebracht binnen het tijdslot. En nog belangrijker: het vloerkleed is weer schoon en fris. Zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 kleden van 2 bij 3 meter. Prijs € 357.= Afrekenen. € 367.42 Waarom: scheelde het 2 cm ?

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden niet verwacht dat onze bank er weer netjes en aantoonbaar uit zou zien. Ramon heeft zijn werk goed gedaan en was erg service gericht. We kunnen weer een paar jaren vooruit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een verrassende ervaring! Aardige deskundige mensen, uitstekende service en een heel goed eindresultaat. Ik zal Cincocleaning zeker aanbevelen aan anderen.

• Ervaring met: Tapijtreiniging

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een stoel met hocker, bekleed met een wollen stof. Daar zaten vervelende vlekken op en kringen. Verder vuil door gebruik. Ik had niet verwacht dat de ergste vlekken eruit zouden gaan. Maar Remco ging na goede uitleg e.d. enthousiast aan de slag. Het resultaat is verbluffend, de stoel ziet er mooi schoon uit in zijn oorspronkelijke kleur. Oké, je ziet wel dat hij niet nieuw is, maar dit resultaat had ik niet verwacht. Ook de uitleg e.d. is heel duidelijk, er wordt geen valse hoop verkocht, eerlijk, geen gladde verkooppraatjes maar een mooi verhaal van ee trotse werknemer. Ook matras laten reinigen. Ik kan iedereen Cinco aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vloerkleed is als nieuw!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Correct info over het gratis ophalen en brengen van vloerkleed na de reiniging, bleek dat er nog wat extra vlekken op zaten ook dit heeft Cinco gratis verholpen. En op de koop toe kregen we ook nog een spuitbus gratis en mocht deze opgaan kunnen we altijd deze gratis bestellen. Met andere woorden dit bedrijf heeft uitmuntend werk en service en klantvriendeijkheid geleverd.een dikke 10+ Verder is het

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte