Ik kreeg een zeer vriendelijke en uiterst zorgvuldige uitleg van de werkzaamheden, en toen ik mijn vloerkleed iets te ruim bleek te hebben bemeten, ging er bij het afrekenen nog iets van de totaalprijs af. Niets dan hulde- snelle afhandeling, grondig werk, heldere afspraken (die nog nagekomen worden ook!) en bovenal uitstekende communicatie!
Erg tevreden!
Prima reiniging.
We zijn hartstikke blij met Cinco. Duidelijke website, keurige offerte, goeie afspraken over ophalen en terugbrengen van het tapijt en een perfect resultaat. Onze berber kan er weer jaren tegenaan.
Er zitten nog steeds vuile plekken in het kleed. We hadden er veel meer van verwacht, zeker gezien de prihs
vond het angstig te doen, maar resultaat prima.
Het vloerkleed was erg vuil en zaten vlekken in. We hebben een nieuw fris vloerkleed terug! Zeer tevreden over de service!
heel goede communicatie komen afspraken heel goed na en mijn kleed was weer als nieuw tegen een redelijke prijs fantastich
Keurig bedrijf. Perfect op tijd, goede afspraken of er wordt keurig gebeld. Schoon kleed. Prettige beleefde en behulpzame mensen die halen en brengen.
Goede communicatie. Duidelijke factuur. Netjes werk afgeleverd
Ben erg tevreden over het resultaat. Heb aan de bezorgers ook het kleiner formaat kleed voor reiniging meegegeven. vr.gr. Corrie Gerits-Weijmans
Het kleed is weer helemaal fris, schoon en zacht.
Waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Het lijkt altijd zo'n gedoe, maar Cinco Cleaning heeft het me wel heel gemakkelijk gemaakt. Ze zijn het vloerkleed komen ophalen en hebben het weer netjes teruggebracht. Het ziet er na zoveel jaar weer lekker opgefrist uit. Door de drukte moest ik iets langer wachten, maar het was het wachten zeker waard. Goede prijs-kwaliteit verhouding, service die het makkelijk maakt en nette plus duidelijke communicatie. Ik kan Cinco Cleaning van harte aanbevelen!
uitstekend, geen enkel negatief punt te melden.
alle afspraken goed na gekomen en resultaat was goed
Ik heb eerder ons vloerkleed bij een andere stomerij aangeboden, deze gaf na een week het kleed weer terug met de mededeling dat men bang was het kleed te verpesten ??? Na wat zoeken op het internet ben ik bij Cinco terecht gekomen. Ik ben uitermate tevreden over Cinco. Het ophalen en terugbrengen van kleed ging geheel volgens afspraak. Het reinigen is perfect gedaan, enkele lelijke vlekken heeft Chinco er keurig uit weten te halen. telefonisch dan wel d.m.v. de mail wordt je netjes en correct op de hoogte gehouden. De personen die het kleed komen halen en brengen zijn vriendelijk en beleefd. Kortom, voor mij een 10
Kleed prachtig geworden. De kleuren zijn weer opgefrist. Zijn héél tevreden. Was wel langer weg maar resultaat was t waard.
Wat een verrassing ons vloerkleed weer als nieuw Hartelijk dank door voor
We hebben twee Perzen ter reiniging laten meenemen. Ze zijn weer als nieuw. Echt schitterend. Prima service. Heel blij mee!
De kat plas geur blijf nog steeds. Door alle gebruikte producten allen nu terug zichtbaar:(
Prachtig is het kleed weer! Prettig en betrouwbaar bedrijf!
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte