Er zijn gelukkig nog bedrijven in Nederland die zich echt goed aan de afspraken houden, alles wat was afgesproken is ook uitgevoerd. Van de afgesproken ophaaltijd tot de bezorgtijd en de afgesproken prijs. Goed geregeld. En het kleed is weer mooi schoon.
In alle opzichten, niets dan complimenten.
Hond van vrienden had op ons Persisch tapijt geplast. Het tapijt kwam fris terug maar de vlek zat er nog in!
Keurig en correct bedrijf met duidelijke communicatie en alles is volgens afspraak verlopen. Ook de mannen van de haal en breng service zijn vriendelijk en correct. Een aanrader wat mij betreft.
Ons dure wollen vloerkleed is, ondanks ernstige vlekken, weer als nieuw
Goede service en goed resultaat.
Hebben een prachtig tapijt terug gekregen, vol van kleur en heerlijk schoon. Top
Twee kleden laten reinigen. Vuil,huisdieren en loodzwaar.Snelle reacties,afspraken perfect nagekomen en zeer tevreden over het resultaat.
Prima service, zeker met het gratis halen en brengen. De vlek die in het kleed zat, zit er deels nog maar dat was van te voren ook al aangegeven, dus geen probleem! Het enige aandachtspuntje is de planning, het kleed is eerder opgehaald dan afgesproken en ook eerder terug gebracht dan afgesproken. In beide gevallen waren we gelukkig thuis maar voor hetzelfde geld was dat niet zo geweest.
Het kleed werd opgehaald en weer netjes teruggebracht, ruim binnen de afgesproken termijn. Het kleed is als nieuw!
Alles van start tot finish liep perfect! Kleed is prachtig schoon, als nieuw, en voelt weer aan as de dag we het kochten. Niet slecht voor een kleed van 17 jaar oud!
Ik kreeg de vloerkleed terug en hij leek als nieuw. In 1 woord geweldig, breng zeker de vloerkleed weer mocht het nodig zijn. Geweldig
Netjes opgehaald en schoon terug gebracht en dit allemaal volgens afspraak.
Goed bedrijf. Fijn personeel netjes en correct. Kleed kwam als nieuw terug. Zeker een aanbeveling voor vrienden en familie. Gr
TOP BEDRIJF Alles volgens afspraak uitgevoerd, mijn kleed sneller terug als verwacht!!!! en het personeel dat mijn kleed terug kwam brengen was zeer vriendelijk en behulpzaam Mijn kleed was zeer netjes gereinigd en exact volgens de offerte gefactureerd. Een fijn bedrijf om zaken me te doen
Cinco is een gespecialiseerd bedrijf in tapijtreiniging en spiegelt de dingen niet mooier voor dan ze zijn. We hebben ons Ziegler karpet met een vervelende vlek (braaksel hond) laten reinigen en het eindresultaat heeft onze verwachting ver overtroffen. Omdat ik het tapijt zelf heb gebracht en gehaald heb ik gezien welke machines Cinco gebruikt voor het reinigen. Uiterst professioneel en zeer klantvriendelijk. Dank je wel, we genieten weer van ons Perzisch tapijt.
prima schoon tapijt, urine geur van ons kitten is volledig verdwenen. Ze doen echt wat ze afspreken. Duidelijke afspraken, die ze nakomen. Tapijt is nog nooit zo schoon geweest
De schoonmaakactie is succesvol geweest en de fauteuils zien er weer schitterend uit! Een prima service en een heel aardige medewerker die zijn werk prima gedaan heeft. Wij houden jullie zeker in gedachten voor een volgende keer!
Cinco heeft echt heel erg hard gewerkt om mijn handgeknoopte wollen kleed weer prachtig schoon en geurvrij te krijgen. Absoluut de moeite waard om eens per jaar te laten doen.
Vlotte en vriendelijke behandeling. Ik bezocht het bedrijf en was verbaasd over de sfeer daar en de grote hoeveelheid tapijten.
snelle reacties, aaaaardige en behulpzame chauffeurs!
De randen zijn niet schoon en ook de koffievlekken zijn er niet uit
zeer tevreden!!
Kleed ziet er weer fris uit
buiten verwachting goed terug gekregen na schoonmaken en vooral ontgeuren na honden ongelukjes nogmaals bedankt
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte