De eerste keer ging er iets mis met de afspraak, was niet helemaal doorgekomen, maar de tweede keer is super verlopen, aardige mensen en lekker schoon kleed terug gekregen. Heel tevreden, aanrader voor je kleed!
Contact ging prima. De ophaaltijd werd gewijzigd, maar dit gebeurde netjes in overleg. Prima jongens die ophalen en terugbrengen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen en dat heb ik dan ook al bij mensen gedaan.
goede service en resultaat en prima communicatie
Hele prettige ervaring. Super klantvriendelijk. Maak over een aantal jaren graag weer gebruik van Cinco Cleaning.
Super tevreden over het hele proces. En over het resultaat, ons wol witte kleed is bijna als nieuw!
Prima service. Correct behandeld en vlotte afwerking
Snel en prettig geholpen. Kleed ziet er goed uit
Prima service. Karpet niet helemaal vlek vrij maar daar kan Cinco cleaning niets aan doen
betrouwbaar, vriendelijk, goede kwaliteit
Top service, halen brengen en kleedje is weer schoon en fris.
Snelle service en goede communicatie via mail en bij ophalen. Goede voorlichting over wat eventuele risico’s zijn.
Ophalen en bezorgen gingen prima volgens afspraak. Ook fijn dat er een dag van tevoren nog even werd gebeld om tijdstip van aflevering door te geven. We zijn weer blij met ons vloerkleed. Het is weer zo goed als nieuw.
De service, de zorg en de communicatie was echt top!! Mijn vloerkleed is zo prachtig geworden. Ik ben er erg blij mee en vooral ook de attente fijne aandacht; van de telefoon tot aan de bezorgers. Zoiets kom je nog maar zelden tegen. Dank!
Keurig geholpen. Netjes op de hoogte gehouden van ophaaltijd en terugbrengtijd. Mooi resultaat!
Cinco is erg duidelijk in haar communicatie, komt de gemaakte afspraken goed na en stelt de klant voorop. Bovendien konden wij ons reeds gereinigde kleed nog enkele weken bij hun laten liggen totdat onze houten vloer ook was opgeknapt. Een prima service dus!
Goede communicatie, snelle levering en mijn vloerkleed ruikt weer lekker fris.
Ik heb een vloerkleed laten reinigen met moelijke vlekken, zoals koffievlekken en kaarsvet. Ik moet zeggen gezien de moeilijkheid vind ik dat cinco een top prestatie heeft geleverd. Ook de communicatie was top, ze gaven bijv aan dat het kaarsvet er waarschijnlijk er niet helemaal eruit zou gaan en dat een tweede reiniging voor hun rekening kwam, kijk dat is de service die ten hede ten dage zelden is, ik herken dit van vroeger vandaar ook dat ik voor dit bedrijf een review schrijf, een bedrijf Zoals dit verdiend dit, en nee ik ben geen familie en ik wordt ook niet betaald voor een review, maar dat moet men maar geloven, bedankt cinco.
Duidelijke uitleg over werkzaamheden, persoonlijke en vriendelijke communicatie. Komen afspraken goed na.
Zeer tevreden!,,
Snelle service en een schoon fris kleed retour
Zeer snelle service. Duidelijke afspraken. Niet te duur. Vloerkleed heel netjes gereinigd.
Kleden zien er weer uit als nieuw en ruiken ook weer heerlijk fris!! Mensen zijn ook heel behulpzaam en vriendelijk!
Keurig afgehaald en gebracht op de afgesproken data en tijd.Tapijt mooi gereinigd
Oeveraseweg 13 a
7971PA Havelte