Ons Perzisch tapijt is vakkundig gereinigd door Cinco en weer helemaal als nieuw. Cinco heeft het tapijt daarbij ook gratis geïmpregneerd. Bovendien kregen we bij aflevering een gratis bus vlekverwijderaar, geschikt voor alle soorten textiel. Enige minpuntje is dat de aflevering een keer is uitgesteld, waardoor ik voor niks een dagdeel had vrijgekomen.
Prima service! Heldere afspraken en keurig schoon. Tapijt opgehaald en weer thuisgebracht.
goede communicatie en service. tapijt niet helemaal schoon, maar was dan ook wel erg vies! alleen wel beschadegingen aan de rand van het tapijt.
Sander heeft onze trap, slaapkamer & overloop gereinigd/gewassen. Ons wollen vloerbedekking ziet er uit als NIEUW! Keurig gewerkt & zeer vriendelijk. Alles weer netjes ná vertrek👌🏻!! Zeer tevreden!
Ik ben zeer te vrede over het resultaat, en de klantvriendelijkheid.
Levering, prijs, dervice, timing, alles perfect
Hoogpolig vloerkleed laten reinigen. We zijn erg tevreden. Bedrijf komt de afspraken precies na.
Via e-mail duidelijke informatie .Alles perfect uitgevoerd.
Prima service. Vloerkleed weer als nieuw👍Vlotte afhandeling en prima communicatie over haal- en brengservice.
Joost was bij het halen en brengen super op tijd, maken we niet vaak mee.Vloerkleed heel goed gereinigd en ziet er weer perfect uit,dank daarvoor.groetjes Ton en Coby
Ons vloerkleed is weer als nieuw! Topservice tot het naar zolder tillen aan toe. Mocht je een wollen tapijt hebben wat je wilt laten reinigen, zoek dan niet verder, Cinco Cleaning is het bedrijf dat je zoekt!
Wollen vloerkleed is weer als nieuw. Ben zeer tevreden over het resultaat. De afhandeling is verder correct en volgens afspraak. Wel rekening houden dat haal- en breng dag afhangt van vaste routes/ regio's welke door Cinco Cleaning gehanteerd worden waardoor minder flexibel. Daar staat tegenover dat aflevering bij afwezigheid wel mogelijk is.
Wij zijn ontzettend tevreden met de geleverde prestatie van Cinco. De communicatie met dit bedrijf is een verademing. Volledig aan onze verwachting voldaan.
Professionele hulp en advies !
Het was een gokje natuurlijk: we hebben een heel vuil wollen tapijt uit de tweedehands winkel laten schoonmaken. We hadden van tevoren geen idee of het wat zou worden, maar het resultaat is prachtig en maakt nu onze kamer gezellig en comfortabel. En ook superfijn dat het zware kleed opgehaald en thuisgebracht werd. Heel tevreden!
Correct
Super net bedrijf het tapijt werd keurig op de afgesproken tijd opgehaald en retour gebracht! Vriendelijke mensen en mijn kleed weer heerlijk schoon het duurde iets langer maar maakte voor mij niet uit dus....ik ben geheel tevreden.
Erg tevreden met de wijze waarop alles is gedaan en geregeld. Zeker aan te raden.
ziet er goed uit
Oeveraseweg 13 a