Super bedrijf!

Snelle en duidelijke communicatie! Goede prijs. Wij zijn heel erg tevreden. Ons kleed ziet er weer “wollig”, schoon en prachtig uit. Vond het best spannend. Ik was bij ophalen en terug brengen niet thuis maar geheel vlgs afspraak opgehaald en afgeleverd. Aanrader!

Voor herhaling vatbaar.

Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb, mijn wollenvloerkleed werd gehaald en gebracht goede communicatie en tapijt is weer wollig.

Keurige behandeling

Niks op aan te merken! Duidelijke communicatie via mail, makkelijk afspraak maken voor het ophalen en terug brengen. Goede prijs kwaliteit verhouding Kleed ziet er weer goed uit en ruikt lekker fris

Goede communicatie, vloerkleed als nieuw

Fijn bedrijf. Ze informeren je goed over het ophalen/brengen en het schoonmaakproces. Het vloerkleed ziet er heerlijk fris en schoon uit.

Duidelijke communicatie, vriendelijke bejegening

..en een mooi schoon tapijt, terwijl dat kleed al een jaar of 10 oud is.

Top bedrijf

Wij zijn heel erg tevreden met het deskundige advies, de vriendelijkheid en ons prachtig gereinigde tapijt.

Zeer tevreden, snel, goed schoon en goed bereikbaar.

Ons kleed werd snel opgehaald en na week weer mooi schoon terug gebracht door vriendelijke jonge mannen. Bij vragen kon ik zowel telefonisch als via mail de medewerkers snel en goed berijken.

Kleed is mooi opgeknapt

Kleed is mooi opgeknapt.

Een super-service

Op een zaterdag opgehaald, de volgende donderdag weer schoon thuis. De updates via de mail over aankomst bij Cinco, de bevindingen en weer retour waren fijn. Cinco is eerlijk over wat wel kan en wat misschien niet gaat lukken. Je weet waar je aan toe bent. Ik ben meer dan zeer tevreden, mijn Marokkaans kleed ziet er fantastisch uit.

Fantastisch

Prima service! Goed op de hoogte gehouden en ook nog melding van eventuele stoelpoot afdruk die er misschien niet uit zouden gaan…. Maar geen afdruk meer te zien…Top! Weer een “nieuw” kleed…blij mee!

Mijn handgeknoopt dikke Drentse tapijt, van 70 jaar oud, weer als nieuw.

Het begon met de duidelijke en hartelijke emails en telefoongesprekken zonder lange wachttijd. Tapijten werden opgehaald en weer schoon teruggebracht. Na het ophalen kreeg ik bericht met fotoos hoe het tapijt eruit zag. Na 9 dagen weer helemaal schoon en zonder chemische geuren weer thuisgebracht en op de plek neergelegd. Cinco cleaning verdient een 10, voor berichtgeving, communicatie, info tijdens de rit en het resultaat is verbluffend. En de prijs viel ook reuze mee. Nogmaal heel hartelijk dank en ik beveel hen aan iedereen aan.

Prachtig!

Het keed zier er wer mooi ut Ook jullie correspondentie was prima

Van vóór de start tot na de levering topkwaliteit van de dienstverlening. t

Vanaf het eerste telefoontjes met Angelique, en later, met Albert en aan 't eind wederom met Angelique, uitstekende dienstverlening door effectieve communicatie. Onze welgemeende dank!

Tapijt mooi gereinigd, erg blij (tapijt is meer dan 50 jaar oud)

Keurig bedrijf, heldere communicatie, en top service

Ons tapijt was toe aan een reiniging , dat is goed gelukt

Wij zijn heel blij dat we bij Cinco cleaning terecht gekomen zijn.

In eerste instantie vond ik het een beetje eng om 3 kleden mee te geven voor een behandeling maar alles was zo goed geregeld en elke stap werd doorgegeven en natuurlijk de prijs/kwaliteit was ook goed. Betrouwbaar en professioneel is de ervaring.

Excellent service.

Excellent service, very professional pick up and drop off. Thank you.

Keurig alles conform afspraak

Alles wat is afgesproken, is ook nagekomen. Het gemak van ophaal en terugbreng regeling. En vooral het kleed dat perfect is gereinigd.

Zeer tevreden met het resultaat

We zijn goed op de hoogte gehouden van het hele proces van begin tot eind en zijn over het resultaat zeer tevreden.

Top, prima service en communicatie

Uitstekende service. Voor, tijdens en na de reiniging werd ik heel goed geïnformeerd. Dat is prettig. Ophalen en afleveren verliep soepel. Bedankt voor de goede zorg.

Geweldig bedrijf

Afhalen en ophalen precies volgens planning. Tapijt keurig schoon. Personeel zeer behulpzaam en correct. Communicatie was ook goed en punctueel.

Zeer goede service en communicatie

Na een helder en duidelijk proces waarin steeds uitstekend werd gecommuniceerd hebben wij een perfect schoon kleed terug ontvangen. Zeer tevreden!

Prachtig schoon kleed.

Goede communicatie.We zijn zeer tevreden.

Prima service correct te woord gestaan en het werk en de afhandeling zorgvuldig uitgevoerd Wij zijn erg tevreden

Van begin van het proces t/m het einde uitstekende begeleiding en advie

Van begin tot het einde van het hele proces werd ik op een fantastische manier op de hoogte gehouden en werd mij goed advies gegeven. Updates met foto’s en telefoontjes. In een woord subliem. Zeer tevreden met resultaat. Vooral het gevoel vertrouwd te worden was gezien de klacht m.b.t. een tapijt zeer waardevol.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte