Planning goed Service goed Reiniging goed Prijs okay Wat wil je nog meer Een aanrader

Vlek niet uit het kleed

Helaas is het kleed niet schoon geworden

Van het ophalen van mijn kleed tot het schoon terug brengen ging alles prima!

Ik ben blij met de duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Plus het mooie schone kleed is geweldig. Met daarbij de kosten van dit alles ben ik zeer tevreden over jullie. Ik zal daarom jullie ook zeker aanprijzen bij anderen.

SUPER!

Fantastische afhandeling van de werkzaamheden, een bank die reddeloos verloren leuk kwam zo goed als nieuw terug! Kwamen alle afspraken na en waren iedere keer keurig op tijd!

Vriendelijk personeel en goede service!

Makkelijk en goed. Opgehaald en weer netjes thuis bezorgd.

Ik ben 100% tevreden, ik vind het een topbedrijf!

Ik ben 100% tevreden. Het kleed ziet er weer fris en schoon uit en de kleuren zijn weer opgehaald, voelt lekker zacht en ruikt heerlijk. De werkzaamheden werden ook duidelijk omschreven en het contact omtrent ophalen en bezorgen verliep soepel en voor de prijs hoef je het niet te laten. Vriendelijk personeel en goede service. Een topbedrijf!

Prima!

Snel, eenvoudig en vriendelijke mensen!

Heel goede service. En zeer tevreden

Ons tapijt is heel mooi gereinigd!!! Snel terug van het reinigen. Hele goede service, zeer tevreden.

w

Wij zijn uitermate tevreden met Cinco Cleaning en zullen u zeker bij een ieder aanbevelen. Van begin met uw antwoorden op onze vragen tot het ophalen, schoonmaken en afleveren van het kleed is alles perfect geregeld en door u uitgevoerd met vriendelijk personeel.

Professioneel klantvriendelijk juiste prijs kwaliteit verhouding

Ophalen levering perfect in overleg. Resultaat mbt het reinigen van twee vloerkleed super. Kortom raad dit bedrijf zeker aan!

Prima service en vriendelijk personeel

Van internet uw bedrijf opgezocht en de ervaring is bijzonder goed. Zijn erg tevreden met het resultaat. Zullen uw bedrijf zeker doorgeven aan belangstellenden.

Fantastisch

Doen wat ze beloven! Snel, vakkundig klantgericht, Kortom helemaal geweldig !!!!

Afspraken worden nagekomen en over het resultaat zijn we zeer tevreden.

Afspraken worden nagekomen en over het resultaat zijn we zeer tevreden.

Heerlijk fris en schoon!

Ik had 2 wollen tapijten die na reiniging elders, al jaren in een schuur lagen te wachten op een nieuw plekje, een kans geboden in huis. Maar op de plek neergelegd kwam er een zeer onaangename geur vrij van waarschijnlijk chemische wolvet. Ik heb ze voor reiniging aan Cinco toevertrouwd en heb ze zeer fris en schoner dan voorheen weer terug gekregen. Ik kreeg er zelfs nog een algemene vlekkenspray bij! Top service!

Snelle, vriendelijke reactie, behulpzaam, duidelijk en goede service

Reageren snel op vraag en duidelijk in advies. Alle personen waarmee in contact is gekomen behulpzaam en werken effectief. Kleed ziet er weer uit als nieuw.

Ik kreeg een bijna nieuw kleed thuisbezorgd

Geweldig wat ziet het kleed er weer goed uit. Ik stond bijna te juichen toen de vriendelijke chauffeur/ bezorger het kleed uitrolde. Ik had dit niet verwacht. Het kleed heeft al heel wat te lijden gehad, maar nogmaals hij ziet er weer als nieuw uit. Ook de kleuren zijn weer mooi terug en het vervilten is. Een 10!!!!!!! voor uw bedrijf en de bezorger

Erg tevreden. Ons kleed ziet er weer als nieuw uit!

Prima surves. Erg klant gericht. Kortom super !!!

Het halen en brengen van ons grote zware kleed was prima gepland, ze waren er binnen de beloofde tijd. Het kleed ligt nu na 2 weken weer schoon, droog en geïmpregneerd bij ons op de vloer en kan weer een paar jaar mee. Erg blij mee!!

Een fijne service en prettig personeel.

Aandacht voor de klant.

Goede afspraken en uitstekend werk geleverd

Het nakomen van de afspraken en het reinigen van het kleed geven een juist gevoel van wat je moet krijgen om vertrouwen in een firma te hebben.

Vriendelijk, snel en goed, goede communicatie

Alles is volgens afspraak verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden over de ophaal / aflevering service, vriendelijke bezorgers en we zijn zeer tevreden over het gereinigd tapijt. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Superservice

Alle afspraken waren snel gemaakt, meerdere kleden dan afspraak meegegeven. No problem. Na 2 weken alles op afgesproken tijd weer keurig fris en brandschoon thuis gekregen! Erg blij mee, goede prijs, superservice. Hoed bereikbaar per mail en telefonisch. Van harte aanbevolen.

Prima service en vriendelijk personeel

Vanaf het eerste contact tot het eindresultaat een service gekregen waarvan ik dacht dat komt nog maar weinig voor in deze tijd. Ik zal zeker nogmaals van dit bedrijf gebruik maken voor het reinigen van onze andere kleden.

Ons vloerkleed ziet er weer fris en fruitig uit! Afspraken zijn nagekomen. Bedankt!!!

Uitstekende service

Alles klopt, en mijn vloerkleed is als nieuw teruggekomen!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte