Snelle service goed resultaat

Goeds gevoel over de afhandeling.

Makkelijk, snel en goed

Afspraak was snel gemaakt. Praktisch hoor: ze halen en brengen. Tapijt is weer goed schoon. De prijs viel mij enorm mee

Een bedrijf zeer klantgericht en perfect bij het nakomen afspraken

Via Site in contact gekomen. Prijs opgave duidelijk. Telefonisch zeer vriendelijk en flexibel bij het maken van de afspraken. Bij aflevering keurig gebeld dat de bezorging 2 uur later zou zijn dan afgesproken.

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen .

Afspraken worden keurig gemaakt en bevestigd. Mijn kleed kwam mooi schoon en verzorgd terug en mijn bank kan weer een aantal jaren mee.

Dit bedrijf is heel deskundig en professioneel

Ik heb eerst telefonisch door gevraagd over hun werkwijze en over hun apparatuur. Sommige bedrijven zijn misschien goedkoper maar als je niet de apparatuur hebt voor zware kleden en flinke vervuiling dan krijg je maar een heel oppervlakkig resultaat. Bij Cinco kwamen de kleden echt super schoon, weer soepel en fris terug. Zelfs oude roestvlekken waren er grotendeels uit! Het personeel was hulpvaardig en vriendelijk. De Algemene Voorwaarden moeten nog eens kritisch worden door genomen en de prijsopbouw kan iets duidelijker; nu kwam er later nog (in overleg) een prijs bij voor geurbehandeling, dat had ook aan het begin gekund.Maar werkelijk alle lof voor dit bedrijf.

PRIMA

Cinco is een goed bedrijf met vriendelijke mensen en goede service. Brengen het gereinigde product weer terug in overleg met ons. Prima geregeld allemaal. Over de prijs kan ik niets zeggen, heb geen vergelijkingsbedrijf.

Fantastisch bedrijf!

We hebben nu de tweede keer ons tapijt bij Cinco laten reinigen. De eerste keer waren we al zeer tevreden. Nu moesten we even wachten met het tapijt beoordelen, omdat onze vloer pas was geschuurd en gelakt en er nog geen tapijt op mocht liggen. Gisteren ons tapijt uitgerold en het ziet er uit als nieuw. Bedankt Cinco!

Een oude berber, best wel vies, super moor schoon! Ook de oude vlekken nagenoeg niet zichtbaar meer!

Snelle, uitstekende service

Ik ben heel tevreden over het reinigen van mijn vieze, stinkende vloerkleed. Kleed werd opgehaald en na ca 10 dagen op de afgesproken tijd thuisgebracht. Weer helemaal schoon en geen stinkende luchtjes meer van mijn honden!!. Had ik eerder moeten doen!! Aanrader!!

Goed georganiseerd bedrijf met kundig en vriendelijk personeel.

Alle handelingen worden middels mails goed gecommuniceerd. Aangegeven tijden worden strikt nagekomen. Zowel bij ophalen alsook bij terugbezorgen was het personeel correct en zeer behulpzaam. Zeer tevreden over dit bedrijf.

Prachtig schoon goede service

Zeer prettig bedrijf - netjes en zorgvuldig. De hond had een aanval van epilepsie en daarbij heeft ze op ons zuiver wollen kleed gepiest. Daar was niets aan te doen. Eigenlijk is dit een wandkleed met talloze mooie kleuren. En met wol is het altijd wat spannend omdat het kleed ook mooi moet blijven dus ze kunnen het moeilijk uit gaan koken. Dit is prima gegaan. Ik heb een goede neus. Het urinegeurtje is helemaal weg, de kleuren zijn weer erg mooi. Het kleed is ook geimpregneerd -dat zat bij de prijs in. Ik dacht eerst - bah! Maar dat was dom, want het ging om het aanbrengen van een beetje wolvet - dus helemaal natuurlijk. En dat maakt juist een wollen kleed wat vuilafstotend. Het kleed kan er weer even tegen en het ligt nu boven op de studeerkamer. Voelt goed om dit kleed weer als nieuw te hebben liggen - dit kan weer jaren mee.

Goed georganiseerd bedrijf

Zeer nette mensen welke het kleed gehaald en gebracht hebben en tevreden over het resultaat schoonmaken 👍 en keurig op tijd !!

Een mooi kleed via MP gekocht, maar deze was vies en had een nare geur. Laten behandelen bij Cinco en als nieuw teruggekregen. Vriendelijk personeel, snelle reacties via de mail en telefoon. Ga zeker terug.

Erg tevreden.

Het kost wel iets je tapijt laten reinigen. Maar met honden in huis is het ook nodig. Ze kwamen hem netjes halen. En netjes terug brengen. Erg vriendelijk en aardig personeel. Het tapijt was ook eerder klaar dan verwacht. Al met al erg tevreden. Mij gaan jullie volgend jaar weer terug zien.

ben zeer tevreden

goede service klant vriendelijk en netjes afgewerkt het bedrijf is aan te raden ben tevreden.

Accuraat, vriendelijke personeelsleden, prima gereinigd!

Ophalen en brengenverliep geheel volgens afspraak en wat belangrijker is: ons tapijt zag er schoon en fris uit!

Vakkundig & Professioneel; grondig

Voeren hun werk top uit en met passie. Correcte mensen met passie en die hun afspraken nakomen. Doen hun werk keurig en grondig. Hier betrof het reinigen van tapijt ongeveer 120m2.

zeer goed, goede service

netjes opgehaald en snel geleverd, zien er mooi uit de tapijten, goede prijs gemaakt voor het reinigen van twee tapijten

Geweldige service.

Heel tevreden over het resultaat en niet te duur!

Goede ervaring.

Keurige service. Vriendelijk geholpen. Met ophalen waren ze eerlijk wat de mogelijkheden waren omtrent het reinigen van ons kleed. Dus geen valse beloftes. Fijne haal en breng service. Goed en netjes email contact. Ook over het telefoneren met ze zijn wij zeer te spreken.

Goede kwaliteit, prima service

Snel, goed en prima service!

Top service

top service, meer kan ik eigenlijk niet zeggen. Alles klopt en gaat stipt volgens het afspraak. Zelfs nog een vlekkenpray als cadeautje. Wij zijn blij dat ons hoogpolige kleed weer in nieuwstaat verkeert.

Op alle fronten vriendelijk, gemakkelijk en efficiënt in omgang met fantastisch resultaat!

Mijn berber vloerkleed ziet er uit als nieuw. Meer dan tevreden! Ik heb heel wat flexibiliteit gevraagd van Cinco, vele telefoontjes gevoerd en nooit een probleem of onvriendelijkheid ervaren. Goed bedrijf!

Ze zijn luid en duidelijk. Hoort zegt het voort.

Goede afspraken en je krijgt waar voor je geld, zoals het hoort

Heel goed

Komt de afspraken na, en het vloerkleed is weer als nieuw

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte