bedrijf houdt zich aan de afspraken

Ik had gevraagd mij een kwartiertje van tevoren te bellen wanneer het het tapijt werd opgehaald, werd keurig gedaan. Aardige mijnheer die meteen meedeelde dat koffievlekken moeilijk te verwijderen zijn zodat geen valse verwachting gewekt werden. Ook afleveren keurig op de in email aangegeven tijd.

Prachtig schoon, topservice,

Het ‘Perzisch’ tapijt wat ik van mijn tante kreeg stonk en was ws de afgelopen jaren niet schoongemaakt. Voor een goeie prijs werd het tapijt opgehaald eb kwam schoon en fris weer terug. Heel blij ermee

Alles top geregeld 👍🏻

Klant vriendelijk goede info en prijs kwaliteit is super

Alles als nieuw!!!

Wollen kleed, bankstel met fauteuil en matrassen laten reinigen. Zeer klantvriendelijk en snelle reactie. Alles is weer als nieuw. Wollen kleed was in 20 jr niet schoongemaakt en nu weer zo mooi wit en lekker wollig zoals deze nieuw gekocht was. Mijn pa en ik zijn zeer tevreden.

Zeer goede service; halen en brengen. Tapijt goed gereinigd.

Goede ervaring. Wel dubbele emails voor afspraken halen/brengen. Verder helemaal top.

Geweldig, wat een mooi schoon kleed!

Mijn berber vond ik in de kringloop winkel. Uiteraard niet schoon, ( je kon er soep van trekken ) maar wel zuiver wol en heel. Met berber van vriendin naar Cinco gestuurd. Goede service, aardige mensen en twee brandschone en wollige berbers terug. Hulde hiervoor en heel veel dank

prima bedrijf komt afspraken keurig na

Tapijt keurig gereinigd. Afspraken voor halen en brengen worden ook keurig nageleefd. Tapijt ziet er weer als nieuw uit. Bewust paar maand gewacht om te zien of vlekken in tapijt niet terugkomen. Maar is perfect!

boven verwachting

ik had niet verwacht dat er nog veel aan dit tapijt te doen was nadat ik een drietal andere fabrikanten geraadpleegd had. de meesten wilden er hun vingers niet aan branden. teveel risico vanwege het materiaal, nl.: linnen. tapijt is door cinco volgens afspraak opgehaald en teruggebracht. snelle afhandeling en een zagen tapijt.

Top ervaring met duidelijke afspraken

Ons achttien jaar oude kleed is na reiniging weer als nieuw. Keurig opgehaald en teruggebracht op de afgesproken tijden en voor de opgegeven (redelijke) prijs. Ik ga nooit meer zelf aan het tobben.

waarmaken wat ze beloven

Na afspraak op afgesproken tijdstip tapijt opgehaald. Mijn schatting van de m² correct bijgesteld, (naar beneden). Afleveren in overleg. Beschikken nu weer over een tapijt dat er als nieuw uitziet. kortom prima.

Uitmuntend

Goede afspraken, snelle service en prima prijs! Wij zijn erg blij met het resultaat. Wij komen zeker terug bij jullie.

Correct en netjes behandeld door de chauffeurs.

Het karpet ziet er weer fris en mooi gekleurd uit, het is het waard om te doen. En ideaal dat het wordt opgehaald & afgeleverd aan huis.

zowel service als behandeling kleed prima

Prima in alle opzichten. Afspraken worden nagekomen,

service en kwaliteit van het werk : uitstekend

service en kwaliteit van het werk : uitstekend

Efficiënt ophalen & afleveren Geweldig resultaat 100% goede service

Het tapijt is opgehaald, en goed schoon gemaakt weer volgens afspraak op tijd afgeleverd. Zal Uw bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen om van deze service gebruik te maken. Vriendelijke groet, een heel tevreden klant.

Vies kleed werd als nieuw !

Voor de tweede keer heb ik weer prima ervaringen opgedaan met Cinco cleaning en de mensen die er werken. Het bedrijf is een aanrader !

Goede service, klantvriendelijk en goed resultaat

Prima service, mee denkende telefoniste en vooral: het vloerkleed is geweldig gereinigd.

Keurig werk.

We hadden 3 oosterse tapijten die al enige jaren in de opslag hadden gelegen. Cinco heeft ze opgehaald, schoongemaakt en geurvrij en ook weer keurig afgeleverd zoals afgesproken. De kleden zien er weer prachtig uit.

Zeer tevreden met resultaat

Ik heb mijn gele tapijt/kleed aan Cinco Cleaning meegegeven om te laten reinigen en kreeg het tapijt/kleed zo goed als nieuw terug. Alle kleine vlekjes die me gestoord hadden waren verdwenen en de gele kleur was weer helder en fris.

Vlotte service. Vlek eruit!

Snelle service en de vlek is eruit!

zeer verrast!

Afspraken halen en brengen verliepen keurig. Karpet zelfs eerder terug dan voorspeld. Vlekken waarvan ik dacht dat deze er niet uit zouden gaan , kots kinderen en urine van de katten, zijn niet meer te zien. Ik ben helemaal blij! Heerlijk weer zo'n fris karpet.

Tapijt is perfect schoongemaakt.

Perfekt

Via mijn broer had ik al begrepen dat jullie goed werk leveren. Klopt helemaal: -2 perzen gereinigd, zien er weer prachtig uit. Zelfs een vlek van een gevallen bord rode bieten is bijna niet meer te zien. -gratis een impregnatiebehandeling -tijdens de behandeling op de hoogte gehouden van de vorderingen(ontbrak er nog net aan dat je de behandeling on-line kon volgen☺️) -bij aflevering werden de kleden keurig uitgerold (zijn zwaar) -ook werd gevraagd of er meegeholpen kon worden de meubels weer op de plaats te zetten. -gratis een schuimflacon tapijtreiniger Al met al: kan niet beter 0

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte