Fantastisch

Het belangrijkste bij het laten reinigen van een tapijt / kleed is natuurlijk het eindresultaat. Los van de uitmuntende kwaliteit van schoonmaken en de herstelde nieuwstaat van ons kleed, was vooral de soepele en vriendelijke communicatie iets waar wij ontzettend blij mee waren. Dit, in combinatie met het eerder genoemde eindresultaat een de prettige prijzen, maakt ons tot zeer tevreden klanten.

Dik tevreden 👍

Wij zijn dik tevreden over de schoonmaak van ons vloerkleed die al meer dan 10 jaar oud is

Uitstekende service en de kleden zijn weer als nieuw.

Ik ben zeer tevreden over cinco die onze 2 berbers gewassen en geimprgneerd hebben. Hebben de kleden laten scheren bij dd Munk in Heemskerk en ze zijn weer als nieuw. Cinco en de Munk hebben laten zien dat kwaliteit leverbaar is. Chapeau voor beide Firma's

Uitstekend alles verlopen

Komen zeker nog een keer terug ,om een karpet te reinigen

Uitstekende ophaaldienst en verbluffend goed resultaat.

De contacten zijn uitstekend verlopen, zowel wel het ophalen als het brengen van ons vloerkleed verliep geheel volgens de afspraken. Het kleed is uitstekend gereinigd en ziet er weer uit als nieuw.

geweldig

geweldige service tapijt als nieuw

Overtrof mijn verwachting

Het kleed ziet er weer heel schoon uit en de service is geweldig

Zeer klantvriendelijk en goede service

Mijn lichte hoekbank is weer als nieuw

Mijn witte bank had donkere plekken gekregen door spijkerbroeken en zwarte broeken. Ik had zelf wat middeltjes geprobeerd met een heel vlekkerig resultaat. Sander heeft mijn bank weer helemaal schoon gekregen. Aardige jongen met duidelijk plezier in zijn werk en van het resultaat. Mijn bank is weer als nieuw, ik word er helemaal blij van.

Zeer erg tevreden en goede service TOPPIE

Awesome

Geweldige service, vriendelijk personeel. Een aanbeveling waard. Kleed goed gereinigd!

Weer als nieuw!

Op tijd gehaald. Op tijd terug gebracht. En helemaal keurig schoon en netjes. Top.

Vlekken op zitbank volledig verwijderd

Plezierige bewerking en prima resultaat

Ophalen, reinigen en terugbrengen helemaal top!

Dit is de tweede keer dat wij onze kostbare Perzische tapijten hebben laten reinigen bij Cinko. Het resultaat is geweldig. Superschoon, fris en alle kleuren weer terug.

Snel en accuraat, degelijke kwaliteit en goed advies.,zeer tevreden

Zie boven.

Mooi schoon op tijd bezorgd fijne bezorgers leggen Het keurig netjes op zijn plaats ik Ben zeer tevreden en zal zeker bij iedereen aan bevelen.

Fantastisch

Het kleed is zo goed als nieuw! Fantastisch

Wij vonden het wel erg duuro

Alles wad Krim a in ordr

Goede service en ons kleed ziet er top uit

Zeer goede en vriendelijke service en niet duur. Een keiharde aanrader.

Betrouwbaar, klantvriendelijk en goed bereikbaar!

Ik schrijf niet snel recensies maar maak nu een uitzondering. Dit bedrijf denkt met je mee! ons kleed werd keurig opgehaald en teruggebracht, heerlijk fris en schoon. Plus nog extra bus met vlekkenverwijderaar gekregen, heel attent. Ze zijn zowel telefonisch als via mail snel bereikbaar en je wordt keurig te woord gestaan. Zeer tevreden dus!

Fantastisch!!!

Na contact met cinco cleaning, is alles zeer goed verlopen. Afhaal en bezorgservice is uitstekend. Wat schetst mijn verbazing: ik krijg een nieuw kleed terug. De kleuren weer herkenbaar. Geweldig. Zeker voor herhaling valt baar en aan te bevelen voor iedereen die zijn vloerkleed gereinigd wil hebben.

Uitstekend !!!

Uitstekend.,

mooi schoon kleed . prima haal en breng service

goede ervaring met Cinco Cleaning . komen afspraken na en vriendelijk te woord gestaan

perfecte ontzorging

vaak maar afwachten of.......niet bij Cinco: communicatie is helder efficiënt en klantgericht, afspraken staan, keurige ophaal en afleverservice. En niet alleen stipt op de doorgekregen tijden maar ook nog eens opgewekte, vriendelijke, verzorgd uitziende en behulpzame jongens!! Daarbij, natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk ;-) ik heb de beide perzen in prachtige staat terug gekregen en dit alles voor een hele goede prijs. Kan dit iedereen aanbevelen!

Goeie service en ze maken het waar

Het hoogpolige kleed van onze moeder is 45 jaar oud. Wij erfden het als zeer dierbaar en mooi. Door leeftijd en emotionele waarde best spannend om het te laten reinigen Het kwam prachtig en fris terug. 100% blij ermee!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte