afspraak is afspraak en die werd niet na gekomen, jammer
Doris Schmidt-Merz <[email protected]>
An:Cinco Cleaning
26. Okt. um 19:27
geachte mijnheer Blok,
na twee nachtjes over mijn bevindingen met u bedrijf geslapen - en nu dan toch eventjes het van u berekende bedrag over gemaakt te hebben - wil ik graag op u vriendelijke mail antwoorden!
Vooraf - u personeel - de zo genoemden visitekaartjes - hebben mij vriendelijk te woord gestaan.
Ik heb voor u bedrijf gekozen, mijn vloerkleed nauwkeurig afgemeten en de maten
270 x 370 door gegeven.
Door Sigrid kreeg ik - op 2 oktober- een bedrag van € 209,62 - met ophaalbevestiging WB-30808
berekend en ik ging akkoord, dat het kleed op 10 oktober opgehaald zal worden. Dit gebeurde door Arno Haxe, het kleed was schoon (stofzuiger) en lag zorgvuldig gevouwen - om zo mee genomen te worden!!! Geen extra tijdverlies!
Bij een verder telefonisch gesprek (met Monique) - waar mij nog geadviseerd werd, hoe duur een ondertapijt zal zijn - hoorde ik, dat na meten door u personeel nu een bedrag van € 233,-- te betalen zal zijn. Het ondertapijt was niet meer van toepassing - te hoog - niet nodig tegen verschuiven - te duur!
Op donderdag 23 oktober laas ik in de mail van 11.10h dat mijn kleed 24 oktober tussen 12.00 en 15.00h terug gebracht zal worden - met een nieuwe berekening van nu € 291,54?
Mijn telefonisch gesprek met Monique bracht voor mijn geen duidelijkheid, voor deze nieuwe verhoging van het eindbedrag.
Op 24 oktober bracht mij u buitengewoon vriendelijke chauffeur Arno mijn vloerkleed (na mijn wens keurig in plastic verpakt) terug. Het kon en hoefde nog niet uitgelegd te worden.
Op mijn vraag, of Arno de brede van het kleed niet eventjes met de zelfde meetlat - die ik ook had gebruikt - na wilde meten, heeft hij dit meteen vriendelijk uitgevoerd. Hij kwam op een maat van
2,50 wat mij nu toch noch meer verbaasde (als u begrijpt, wat ik bedoel?) Hij heeft telefonisch met Monique contact opgenomen en mij gezegd, dat het voor mij nu te betalen bedrag € 256,82 zal worden.
Dit bedrag