Toppie

Goede afspraken en snelle reacties. Ons kleed is als nieuw!! Een zeer tevreden klant.

Een professionele behandeling en afhandeling

We lieten ons kleed schoonmaken tijdens onze (hectische) verhuisperiode: ophalen op adres 1 en (twee weken later) terugbezorgen op adres 2. Het geschiedde geheel volgens afspraak, punctueel op tijd en zonder haken en ogen. Het resultaat is ook perfect.

Service was prima. Helaas is de koffievlek er niet helemaal uitgegaan.

Dik tevreden

Schoon kleed, goede communicatie, plezierig personeel, afspraken worden nagekomen. Dik tevreden

Goed gereinigd en klantvriendelijke service!

Dat de kleden supergoed gereinigd zijn en we heel tevreden zijn over de bijzondere service die we kregen! Een mond op mond reclame gaat sneller dan een folder in de brievenbus! We zijn zeer tevreden hoor!

Mijn ervaring met Cinco Cleaning

Heb mijn perzische kleed laten reinigen! Werd gehaald en gebracht door geweldig personeel! Het kleed ziet er weer uit als nieuw! Ben zeer blij!!!

Super!!!!

Fantastisch, vanaf eerste contact tot aflevering gereinigd vloerkleed. Komen afspraken nauwkeurig naar , zijn zeer vriendelijk en erg meedenkend en behulpzaam. Echt een aanrader .

Prima afspraken, heldere informatie.

Uitstekende website, veel informatie en heldere uitleg. Zeer tevreden over zowel de communicatie als de kwaliteit van de service.

Geweldig ! Ook de vriendelijke bezorgers !!! Van ons verdient U een dikke TIEN !!!

Deze firma bevelen wij van HARTE aan ! In een woord, voortrtreffelijke behandeling ! Prachtige dienstverlener ! Service bewuste mensen. Hier staat klantvriendelijkheid HOOG in het vaandel ! Hartelijk dank voor jullie service ! Wij zijn zeer tevreden.

Prima service, prima resultaat. Aan te bevelen !

Prima service, prima resultaat, ik ben zeer tevreden.

Prettig

Resultaat goed Contact over de gang van zaken verloopt heel prettig en zo vaak als nodig

Geweldig bedrijf

Mijn witte berber weer prachtig geworden. Het telefonisch contact en de heren die halen en brengen zeer vriendelijk. Jammer dat ze niet de vaste vloerbedekking doen in het westen .

Snelle service en goede prijs!

Vandaag vloerkleed retour gekregen. Snelle en nette afhandeling van begin tot eind. Gratis bijgeleverd gekregen middel om vlekken in de toekomst te kunnen verwijderen. Vriendelijk persoon, telefonisch op mail en bij ophalen en aflevering. Bedankt!

Een professionele organisatie die haar afspraken nakomt

Van 'begin' tot 'eind': goede communicatie, zeer flexibel, enorm vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling. De backoffice functioneert heel goed en de chauffeurs zijn een visitekaartje evenals de mooie (schone) bussen waarin zij rijden. Kortom: zeer aan te bevelen.

Prima service en mijn kleed is helemaal schoon en fris!

Ze kwamen op tijd bij ophalen en terug brengen en ons kleed is helemaal schoon en fris. De afhandeling ging helemaal prima. Alleen de mail wisseling ging wat moeizaam, omdat ik het idee had dat er niet goed gelezen werd, zo was tot 2x toe mijn huisnummer verkeerd, dus lees de bevestigingsmail goed door!

Goede service en een prachtig kleed teruggekregen.

Heel tevreden, goede service en communicatie. Afspraken worden nagekomen Prachtig kleed teruggekregen. Top!!

geweldig

Ik heb het als heel fijn ervaren .Kleed heel mooie geworden honderd procent te vrede dank je wel ook nog een cadeautje toe in vorm van een reinigings product Ook een heel vriendelijke chaufeur

prima service

Cinco reageert snel en er zijn goede afspraken te maken omtrent ophalen en afleveren. Het tapijt ziet er weer als nieuw uit en ik vond de bus vlekkenspray een klantvriendelijke geste.

Alles prima afgewerkt

Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden,

Prima.

Het kleed is mooi geworden. Zij komen de afspraken heel netjes na. Je wordt steeds op de hoogte gehouden. Keurig gehaald en gebracht. Ik raad het iedereen aan. Anna Heezen

perfect

Zeer snel en vriendelijk contact gehad , kleed is hartstikke mooi schoon geworden , je kan zien dat het vakkundig gereinigd is . Zeker een aanrader . We hadden dit kleed ooit ergens anders laten schoonmaken maar volgens ons was er niets mee gedaan , want nu is hij echt schoon.

Heel goed

Vriendelijk up to date gehouden

Super service

Goede communicatie, goede kwaliteit. De persoon die het tapijt kwam ophalen was professioneel. De snelheid (binnen een week) was ook fijn en de communicatie over het ophalen en weer afleveren van het tapijt was zeer goed. Ik kan dit iedereen aanraden.

Wij kwamen binnen en het resultaat was perfekt.

Voor de eerste keer met Cinco Cleaning gewerkt. Perfekt resultaat ook de samen werking per telefoon is goed. Rob Gleimann

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte