Uitstekende service!

Heel blij met de service en de reiniging van een grote Perzische tapijt. Een top bedrijf!

Correcte en snelle afhandeling van de opdracht tot reinigen, Super!

Volgens afspraak 2 berbers opgehaald en nogmaals de werkwijze toegelicht door de medewerker van Cinco Cleaning. Volgens planning (na 2 weken) de beide tapijten weer afgeleverd en op hun plaats gelegd. Ze zijn weer als nieuw.

Goede info vooraf, betrouwbaar in afspraken en prima werk geleverd.

We hebben een wollen vloerkleed laten cleanen. Vooraf wordt afgesproken wanneer en waar het kleed wordt gehaald en hoeveel het kost. Na afloop wordt afgesproken wanneer het wordt terugbezorgd. Het kleed was weer helemaal fris en schoon.

goed verzorgd, goede communicatie, kleed mooi schoon

Mijn ervaring is prima 👍🤗👍

Heel prettig personeel alles was goed, overal kreeg ik voorlichting over en en je weet direct de prijs, en die was ook nog minder, en dan krijg je nog een extra bus voor een ongelukje, niks dan lof, hier is echt de klant koning 🌹👍🌹👍

Professionele en bovenal snelle hulp na wateroverlast in huis

Na telefonisch overleg kreeg ik een aanbod om de volgende week het natte Perzisch tapijt op te halen. Gelukkig werd ik al binnen half uur nog eens gebeld dat er een chauffeur in de omgeving reed. Wat een service en binnen een uur lag het grote kleed in hun keurige wagen. Nu 8 dagen verder ligt het weer fris en mooi in huis. Wij bevelen Cinco Cleaning van harte aan. Wat een service!!

Zeer tevreden met dit prachtige resultaat. Bijzonder vriendelijk personeel. Zeer aan te bevelen!

Een heel goed bedrijf. Ons Perzisch tapijt ziet er weer prachtig uit!

Vloerkleed weer mooi schoon!

Duidelijke offerte, prima communicatie en goede service. Bij bezorging van 1e vloerkleed meteen weer 2 vloerkleden meegegeven.

Snelle dienstverlening en perfect geregeld

Fantastische service en niet te vergeten de communicatie.

Communicatie, service en de medewerkers die ons tapijt kwamen halen en brengen waren zeer voorkomend en vriendelijk. Kortom: Beide duimen omhoog.

Nice and clean!

Ik ben zeer tevreden met de schoonmaak service van Cinco. Bij het ophalen en brengen van het tapijt waren ze mooi optijd. Klantvriendelijk en schoonmaak service op kwaliteit!

Het kleed is weer als nieuw

Perfecte service. Ophalen gaat erg makkelijk. Indicatietijd vooraf bekend. Bij bezorgen belde de bezorger een half uurtje van tevoren waardoor we even iemand langs konden sturen om het kleed aan te nemen. Daarnaast is het kleed weer zo schoon dat het als nieuw lijkt.

Dikke tien!

Absoluut zeer tevreden over de communicatie, levertijd, vriendelijkheid van de medewerkers en kwaliteit van Cinco. Top!

Super mooi vloerkleed terug

Ik herkende mijn eigen vloerkleed niet meer terug, heel schoon, als nieuw! En een vriendelijke ophaal en brengservice. Zelfs nog een anti vlekkenspuitbus erbij gekregen. In een woord geweldig!

Ben heel tevreden met de resultaat

Mijn vloerkleed is weer als nieuw geworden

Vanaf ophalen tot terugbrengen goed geregeld. De chauffeur die het tapijt ophaalt is kundig en dat geeft vertrouwen. Je wordt tijdens het traject op de hoogte gehouden van de conditie van je tapijt. Ik kan Cinco Cleaning voor iedereen met een vuil tapijt aanraden.

Zeer vriendelijke en correcte service

Van de informatie en het advies aan de telefoon tot het ophalen en brengen van het kleed, fijne communicatie en zeer vriendelijke medewerkers, top! Moet het kleed nog uitrollen dus kan het resultaat nog niet beoordelen. Hij ruikt in ieder geval erg fris!

Prima ervaring

Afspraak = afspraak en daar houding van. Vrijdag op gehaald en de week daarop teruggebracht. En het belangrijkste. Perfect gereinigd. Aanrader!!!!

toppy

Leuke hardwerkende medewerker. We zitten nu met de zonnebril op in de kamer zo schoon is het tapijt.

Super service

Super service

Cinco Cleaning heeft weer uitstekend werk verricht met prima service

Groot glas rode wijn over ons mooie willen kleed. Zelf uren bezig geweest met verwijderen. Restbehandeling bij Cinco Cleaning. Het is nu vrijwel onzichtbaar.

Perfect bedrijf !!!

Via Google jullie bedrijf als eerste gebeld op zaterdag morgen. Helder, vriendelijke mevrouw, goede voorlichting en prijs afspraak per telefoon. Goede communicatie per e-mail. Dinsdag’s werd kleed opgehaald , 8 dagen later weer keurig op tijd bezorgd. Kleed is prachtig schoon en fris. Voor ons dus een goede en prettige ervaring.

uitstekend

Het ziet er keurig uit.De aflevering verliep vreemd.Ik was de aangegeven tijd thuis,maar het werd afgeleverd bij de buurvrouw.Wat er verkeerd ging weet ik niet, maar ze, hebben in ieder geval weinig moeite gedaan mij te bereiken; al hadden ze maar gewoon de telefoon gebruikt.Het lag zeker niet aan mij( zelfs geen harde muziek ).

Vriendelijke man alles naar wens

Snel, deskundig en netjes

Na één telefoontje zijn wij binnen twee weken geholpen aan schone tapijten. Heel fijn contact vriendelijke en deskundige mensen. Ze hebben onze prima schoon geworden tapijten netjes terug helpen leggen op hun plek. Niets was te veel gevraagd( ben nogal een pietje precies) beetje links beetje rechts stukje voor en naar achter onder de bank was allemaal geen probleem. Na een uitleg van hoe het zelf bij te houden zijn ze weer net zo vriendelijk vertrokken. Super..

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte