Snel en goed

Duidelijke afspraken en correcte ophaal en levering op de afgesproken tijd.

Zeer correcte firma

Had een moeilijk tapijt en zij hebben dat zeer kundig schoongemaakt.Hadden eerst aangegeven dat er na behandeling nog iets van vlek te zien was,dus dat ze het nogmaals gingen behandelen. Prima en netjes thuis afgeleverd(ook opgehaald trouwens). Indien nodig ga ik vast en zeker weer gebruik maken van de diensten van dez3 firma Cinco cleaning bedankt en een pluim van een zeer tevreden klant(die erg precies is!)

Perfect!

Goede en prettige communicatie en als resultaat een schoon, fris kleed.

heel goede service

heel goede service en schoongemaakt tapijt,een aanrader voor mensen die ook tapijt willen laten reinigen

Afspraak is afspraak. Wij hebben een karpet laten wassen, en is super schoon geworden en ruiktt weer naar schoon. Dus ik zeg: Doen.

Duidelijke mails, uitstekende service, tapijt weer als nieuw!

Zeer tevreden ,zelfs tijdens Corona

Perfect gereinigd en zeer vriendelijk

Goede communicatie, goede service en perfect gereinigd.

Oma's tapijt is weer lekker fris

Mijn tweede, positieve ervaring met Cinco. Dit keer de 50 jaar oude pers van oma; opgehaald, gereinigd en geïmpregneerd. Het tapijt ziet er weer fris uit en ik ben, net als vorige keer, tevreden met de service. Heldere communicatie, goede uitvoering van werkzaamheden, vriendelijke medewerkers. Waarom geen 5 sterren? Vanwege het tijdstip waarop gehaald en gebracht kan worden. Als je fullltime werkt is het lastig plannen. Maar al met al dik tevreden en een nieuwe vaste klant! Hartelijk bedankt.

Weer een mooi tapijt

Prima gereinigd, de kleuren zijn er mooi opgekomen. Ook snel gereinigd en keurig op en afgehaald ondanks de corona crisis

Snel en duidelijk in afspraak

Top service, dito communicatie en bijzonder stipt in nakomen afspraken

Jammer dat ik geen voor/na foto heb.

Erg blij met het resultaat. De kleden waren echt vuil. Dat valt nog meer op nu de kleden schoon zijn. Op service niets af te dingen en ik zal jullie diensten zeker aanbevelen bij anderen.

Buitengewoon goed geïnformeerd!

Kleed 300x400cm laten reinigen, honden in huis dus ook extra laten geuren. Het ziet er weer top uit! Ben zeer te spreken over de wijze waarop dit bedrijf mij informeerde over de gang van zaken, ook wat betreft betalingsmogelijkheden! Kleed werd gehaald en gebracht, makkelijker kan niet! Ook werknemers zeer vakkundig en professioneel!

Grondig

Prima resultaat

heel goed, goede communicatie. Heel tevreden zijn we.

Het kleed werd keurig gehaald en gebracht, we werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de reiniging. zeker aan te bevelen.

Uitstekend en goed communicerende bedrijf

Uitstekend bedrijf dat zijn afspraken nakomt en goed communiceert, daarnaast een uiterst correcte chauffeur.

zeer klantvriendelijk en uitermate deskundig

verrassend mooi eindresultaat

Perfect !!!!!

Ik ben enorm blij met mijn ( nieuwe) vloerkleed!!! Jullie zijn echt de best !!!

Professioneel op alle vlakken!

Snelle ophaal en levering, ik werd tussentijds via mail op de hoogte gehouden hoe het er met de reiniging voorstond, ons kleed met daarop 20 jaar lang vlekken, is weer fris gereinigd en toonbaar.

Prima haal en breng service. Tapijten zijn weer als nieuw!

UITSTEKEND>!! Kleuren zijn weer mooi helder. Prima gedaan!!

Ze doen wat ze beloven

Duidelijke offerte. Gemaakte afspraken worden prima nagekomen. Toen het vanwege machinestoring later werd, tijdig geïnformeerd. Goede afhaal en retourafspraken gemaakt met een beperkt tijdslot van 2 uur. En dan te bedenken dat ze helemaal uit Drenthe naar Leiderdorp kwamen!

Superklantgericht

Goede info, snelle service en prima resultaat!

uitstekende en klantvriendelijke ervaring

uitstekend

Ik een zin: Gewoonweg een ongekende goede service en kwaliteit!

Wij waren eerst wat kritisch. Voor het reinigen van twee wollen kleden en dat voor maar weinig geld. Maar toen wij onze kleden weer thuis bezorgd kregen, waren zij weer als nieuw. Wij kunnen Cinco Cleaning zeker aanbevelen!! Hans van der Veen Rotterdam

Snel en geweldig schoon.

Opgehaald en teruggebracht, super service. Heel mooi schoon, wij zijn er heel blij mee. Echt een aanrader.👍👍

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte