Mooi schoon

Ik ben erg tevreden hoe onze kleden zijn teruggekomen. De kleden zijn iets donkerder, maar dat komt omdat de kleuren nu ‘schoon’ zijn en beter uitkomen.

Goede kwaliteit, fijne service

Ons al oude tapijt is weer mooi schoon. Top! En wat een gemak: het tapijt wordt opgehaald en weer schoon bij de deur afgeleverd. Dit hadden we eerder moeten doen. We zijn ook erg tevreden over de goede en vriendelijke service. Cinco bedankt!

Fantastisch

Voor de 2e keer ons karpet laten reinigen. Service weer perfect, reiniging weer top. Communicatie helder en prijs naar verhouding werkzaamheden.

WAT MOOI

Na aanbeveling van kennissen hebben wij ons wollen tapijt aangeboden om te reinigen. Dit is zeer goed gelukt, het is losser en de kleuren zijn als nieuw al met al zeer gelaagd. Ook de voorlichting en de service verdiend een pluim.

super

goede service zeer vriendelijk bij het ophalen en afleveren.

Ons kleed ziet er weer super uit!

Hele prettige communicatie en goede service, maar vooral belangrijk is dat ons vloerkleed er weer als nieuw uit ziet.

Prima bedrijf en vriendelijke chauffeurs

Correcte informatie en afhandeling, zeer tevreden.

Mijn kleden zijn weer als nieuw!!!!!

Ik ben heel blij met mjn 2 schoon gemaakt kleden. Zij zien er weer uit als nieuw!!!

Snel, correct en duidelijk

Vloerkleed waar een ongelukje van de kat op was gebeurt, kreeg zelf de geur er niet meer uit. Het kleed is al iets ouder en ik kreeg eerlijk advies wat kon en wat niet meer. Echter het kleed ziet er weer goed uit en bovenal ruikt hij weer fris.

Fantastische service. Goede prijs kwaliteit

Vanaf het eerste contant prima Opgehaald zoals afgesproken Goed gereinigd Tegen zeer redelijke prijs

Keurige service en mooi schoon karpet

Karper werd zoals keurig van te voren afgesproken optijd opgehaald en na twee weken ook weer netjes optijd volgens afspraak thuisbezorgd. Karper is mooi schoon en zelfs vlekken waarvan ik twijfelde of z er er uit zouden gaan zijn weg. Erg tevreden!!

Goede communicatie, prachtig fris en schoon tapijt!

TOPSERVICE

Ons witte vilten vloerkleed is super opgeknapt!! Goede service. Ze komen halen en brengen en transparant over de kosten. Aanrader!!

Mooi schoon tapijt terug

Kleed van overleden schoonmoeder met vlekken van onbekende oorzaak en waarschijnlijk al langere tijd erin: toch naar alle tevredenheid retour gekregen. Goede service en heel klantvriendelijk. Top!

Uitstekende service met een geweldig resultaat

Ons kleed werd keurig gereinigd en opgefrist. Ophalen en terugbrengen netjes volgens afspraak. Prima zaak met heldere communicatie.

Zeer goed.

Service en communicatie over verloop van de reiniging was uitstekend. Het resultaat zeer goed. Cinco Cleaning is een aanrader.

wij zijn buitengewoon tevreden

Alles wordt zeer duidelijk en helder gecommuniceerd. Ons kleed kwam weer mooi en schoon retour. Wij zijn echt blij.

Het kleed is weer perfect in orde

Heb alleen maar goede ervaringen met het schoonmaken van kleden

Goede service, tip top gedaan.

Duidelijke offerte. Goede afspraken voor ophalen kleed. Net zoals retour kleed. Kortom perfecte service en afhandeling.

De comunnicatie, ophalen en brengen service, en het resultaat van het schoonmaak van de tapijten, alles naar wens geweest. Bedankt!

Schoon kleed en heldere communicatie

Gebruik gemaakt van de voorjaarsaanbieding en ons kleed ziet er weer uit als nieuw. Gedurende het hele proces van aanmelden, ophalen, schoonmaken en bezorgen uitstekend op de hoogte gehouden! Blije en tevreden klant hier.

Mijn kleden krijgen een nieuw leven.

Prima service bij halen en brengen. Precies zoals afgesproken. Kleden zien er weer uit als nieuw. Zeker aan te raden. Zoals gezegd: ze krijgen een nieuw leven . Ik word hier echt blij van. Jan uit Zoetermeer.

Geweldig!

Cinco heeft een geweldige service. Voor de tweede keer in een aantal jaar tijd hebben wij ons kleed en de eetkamerstoelen weer laten reinigen. Alles ziet er weer uit als nieuw!! En tegen redelijke prijzen! De communicatie is ook heel goed. Het is een topbedrijf!

Mijn ervaring is zeer positief

Het kleed was zeer verontreinigd en ik had er Een hard hoofd in. Na de eerste reiniging was men niet tevreden het kleed werd (zonder extra kosten nogmaals worden) schoon gemaakt. Het resultaat is zeker boven verwachting. De communicatie via de mail was goed. Ik ben zeer tevreden over de communicatie, de reiniging en de bezorging.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte