Kleed ziet er weer prima uit.

Kleed weer mooi op kleur, minder geplet en ruikt lekker.

Onze berber kwam schoner dan verwacht terug en voelt heerlijk zacht aan. Wij zijn tevreden over het resultaat.

geweldig

Ze komen het ophalen en brengen het op de afgesproken dag weer thuis.

Fijn schoon Kleef in record tijd. Prima service

Geweldige vakmanschap

Vandaag is ons tapijt gereinigd door Cinco Cleaning. Remco heeft dit zeer professioneel gedaan. Fijn als iemand zoveel plezier in zijn werk heeft en klanten zeer tevreden maakt. Dank jullie wel voor de professionele en snelle afhandeling. Wij zullen jullie naam zeker noemen.

Goede service,komt afspraak na. En schoon ook de franje.

Goede service, komt afspraak na. En schoon ook de franje

kleed weer keurig schoon

het kleed is goed gereinigd en ziet er weer top uit echter er zit een knik in het midden waarschijnlijk van het drogen en die gaat er niet makkelijk uit ook nu het kleed al een paar dagen uitgerold ligt

Doen wat ze beloven

Goede ervaring met dit bedrijf. Open en eerlijke communicatie en ons tapijt zag er echt super uit na de reiniging. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Tevreden met de reiniging van het vloerkleed

Email gestuurd over reiniging van het vloerkleed, al vrijwel direct kreeg ik antwoord en informatie daarover.Toen datum geprikt over het ophalen. Op de juiste tijd weer op gehaald en met de juiste Corona maatregelen in acht te hebben genomen.Na een ongeveer 2 weken kwamen ze het weer brengen.Daarvoor de nodige informatie gehad over wat er met het vloerkleed werd gedaan. Ik heb het kleed uitgerold en het zag er prachtig weer uit!Alleen aan de onderkant zag ik wat vlekjes. Verder helemaal top! Ik ben erg tevreden weer met het vloerkleed!Dank u wel!

Super service!

Fijne communicatie, snelle en goede service. Kleed is weer lekker fris en ook nog gerepareerd. Voor alle service was het ook nog een scherpe prijs.

Heel fijn contact

Snelle reactie, zowel per mail als (tussentijds) telefonisch. Afspraken worden punctueel nagekomen. Ook het ophalen en terugbrengen ging prettig en het toch wel vervuilde vloerkleed als nieuw teruggekregen. Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen

Prima service en goed resultaat

Vriendelijk personeel en goede informatie vooraf en achteraf.

Er werd uitgebreid gecommuniceerd en alle beloften werden nagekomen.

Er werden geen beloften gedaan die niet konden worden nagekomen. Zo was er een loop spoor in het hoogpolig kleed, en ik vond het niks meer dan normaal dat deze sporen er niet helemaal uit zijn te krijgen. Maar nu het kleed terug is lijkt het spoor toch nauwelijks zichtbaar en is het kleed brandschoon. Blij mee.

Tapijt is weer bijna als nieuw.

Het tapijt was precies op tijd gehaald en gebracht en het zag er weer bijna als nieuw uit.

het geld waard

Onze bank van 6 jaar oud was lastig schoon te krijgen. Te goed om weg te gooien maar te vuil om nog te hebben staan. Na een goed uur reinigen door een aardige jongen van Cinco zag de bank er beduidend beter uit. Goed voor een tweede ronde. We zijn heel tevreden.

Helemaal blij met mijn schone kleed.

Goed contact , Duidelijke afspraken en haal en brengservice

Prima, schoon en volgens afspraak

Ziet er keurig uit

Meer dan aan mijn verwachtingen voldaan, prima!

Continue op de hoogte gehouden van de vorderingen, per mail. Heb halverwege het bezorgadres laten veranderen, i.v. Den Haag werd het Amsterdam .. ondanks dat alles prima voor elkaar. Was geen enkel bezwaar. Heel goede ervaring, kan een ieder dit adres aanraden !

Laat elk jaar vloerkleed reinigen komt weer als nieuw terug

Zeer tevreden.

Je wordt goed op de hoogte gehouden, goeie service en een schoon tapijt terug.

Goede service, uitstekend resultaat!

Na twee jaar in gebruik, met 2 honden, zag mijn wollen vloerkleed er smoezelig uit. Na de reiniging is deze weer als nieuw! Correcte afhandeling, snelle reactie op mijn aanvraag via website.

Ons kleed als nieuw, fantastisch geregeld service top contact top!

Geweldig schoon geworden, als nieuw!

Prettig bedrijf!

Duidelijke communicatie en heldere afspraken over het ophalen/retourneren. Ik hou ervan! Mijn kleed is fris teruggekomen en voelt lekker schoon en fluffy.

Netjes en op tijd.

Alles keurig afgehandeld, ziet er weer schoon uit. Tijdspanne afhalen en leveren ook in een fijne tijdsduur.

Nette chauffeur.

En alles volgens de regels en opdrachten voldaan .10 punten