Goede en vriendelijke service en duidelijke communicatie!

Wij zijn zeer tevreden .de kleden zien er weer mooi en fris uit .dank u wel.

prettige service en schoon vloerkleed

Goed contact over het maken van de afspraken voor het halen en brengen van het kleed. En onze 15 jaar oude wollen berber als nieuw terug gekregen.

Uitstekend, nu 2x de zaak ingeschakeld

Vriendelijke ontvangst en benadering per telefoon, attente chauffeurs bij halen en brengen, een kleed als nieuw, bij de 2e keer met aangeven wat echt niet verder behandeld kon worden. Zeer tevreden, kan iedereen aanbevelen.

Mijn tapijt komt terug als nieuw. Prima.

Het was een oud tapijt, maar is als nieuw teruggekomen.

Op mijn verzoek om informatie volgde een uitgebreide en zeer gedetailleerde offerte. Na acceptatie werd het ophalen geregeld: op tijd en correct. Ook het vervoer terug verliep adequaat. Het tapijt ziet er prima uit, voelt weer zacht aan: als nieuw. Ook de after sales is prima. Ik kan iedereen dit bedrijf met volle overtuiging aanraden.

Service.en kwaliteit staan voorop!

Topbedrijf, alles goed en snel geregeld!

Goede service, duidelijke afspraak en geweldig goed resultaat.

Net en vriendelijk personeel die het product ophaald en terug brengt volgens afgesproken tijd. Erg tevreden.

Info goed, contact goed en kleed perfect gereinigd.

Efficiënt en goed geregeld

Ophalen en terug brengen heel fijn. Reiniging perfect. Communiceren hierover heel fijn en snel

Uitstekende service, uitstekend resultaat

2 van onze kleden zijn door Cinco opgehaald en zeer naar onze tevredenheid schoon terugbezorgd. Een absolute aanrader.

Excellent Service and Attention

The attention and service that I received from Cinco Cleaning was excellent. I was quickly informed of the details of the job, price, and conditions. They went to look for my rugs at my apatment at the previously indicated time and, after finishing the work, they returned them home, always on time. The staff treated me very professionally and politely. It was a very good experience to have this service and I recommend it to everyone who needs it.

Super vriendelijk personeel en een prima resultaat

Naast het feit dat het personeel uitermate vriendelijk was, werd er goed rekening gehouden met de Corona situatie. Er was even twijfel of de stof zich zou lenen voor de behandeling ( wat gelukkig het geval was) en we zijn zeer blij met het eindresultaat!

Prima service, heel goed resultaat

De communicatie was zeer goed, vriendelijk en volledig. Halen en brengen precies op de afgesproken tijd, helemaal aan de andere kant van het land. Het resultaat een mooi schoon vloerkleed, dat weer aanvoelt als een hoogpolig tapijt. Extra behandeling + een spuitbus met een middeltje voor ongelukjes gratis. Al met al top, heel veel dank!

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Snelle reactie op offerteverzoek Zeer uitgebreide en transparante offerte Punctueel in afspraken Vriendelijk personeel Prima gereingd tapijt

Mijn karpet is weer als nieuw

Zeer prettige communicatie, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend! Kortom, een aanrader!

Geweldige service!

Fijn bedrijf van A tot Z. De communicatie was vanaf de offerte tot aflevering duidelijk, klantvriendelijk en alles verliep volgens afspraak. Alles werd netjes bevestigd en met uiterste zorg afgewikkeld. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ons wollen carpet is goed gereinigd en ziet er weer als nieuw uit. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed. Ook kregen we als extra'tje nog een spuitbus (vlekkenreiniger) cadeau. Kortom een professioneel bedrijf die haar zaken goed op orde heeft. Ga zo door!

Uitstekend!

Onze berber is weer als nieuw. Cinco maakt duidelijke afspraken en komt deze ook goed na. Ophalen en afleveren wordt goed gecommuniceerd en zij werken netjes. Prettig om zaken mee te doen

Duidelijk expertise. Vriendelijk en netjes werkend met goede tips. Prima resultaat

Prima resultaat en goede service

Prima service, zeer blij met het resultaat!

Uitstekende service met een prima resultaat van een bedrijf dat zijn afspraken keurig nakomt

Zie boven. Prima service. Goed gereinigd tapijt

Mijn kleed als nieuw!

Wat een service en wat een prachtig resultaat! De service is erg goed, de kwaliteit hoog en de mensen zijn vriendelijk.

Prima service!

Ons wol met linnen tapijt na 18 jaar laten reinigen. Het ziet er weer prachtig uit! Het werd gehaald en gebracht, zo makkelijk! Hartelijk dank, cinco cleaning.

Prima service, goed eindresultaat

Ons kleed werd keurig opgehaald bij ons oude woonadres en schoon weer afgeleverd op ons nieuwe woonadres! Top service! De prijs kwaliteit verhouding is ook heel goed. Het meer dan 50!! Jaar oude kleed (door mijn schoonouders zelf geknoopt), was weer als nieuw. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Tapijt laten reinigen

Goede communicatie en service en een mooi gereinigd tapijt teruggekregen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte