Super service, alles zeer goed georganiseerd.

Heel erg goed, een 9.9!!

Wordt goed overlegd

Het vloerkleed ziet er weer goed uit en de service is hoed geregeld

Het zijn mensen die met je mee denken.

Ze hebben me heel goed advies gegeven en steeds contact opgenomen als iets tegen of mee viel. Heel positief gereageerd en met goede oplossingen gekomen. Ik ben een zeer tevreden klant en zal dit bedrijf bij iedereen aan bevelen.

In een woord geweldig!

Wat een goede service en wat een goede communicatie. Onze kleden zien er weer als nieuw uit en ruiken heerlijk fris.

Achteraf prima

Wij zijn ontzettend blij dat wij ons vloerkleed bij uw bedrijf hebben laten schoonmaken. Toen de chauffeur het vloerkleed kwam ophalen kwam zijn informatie niet positief bij ons over. Wij gingen twijfelen of wij het kleed wel bij u bedrijf moesten laten behandelen. Het kleed zou erg stinken als wij het terug zouden krijgen en dat kon wel 14 dagen duren voordat de lucht verdwenen was. en wij er op moesten rekenen dat niet alle vlekken eruit zouden gaan. Gisteren hebben wij het kleed weer terug gekregen en wij zijn erg verbaasd en tevreden om te zien hoe schoon het kleed is geworden en er geen vlekken meer inzitten en zeker niet stinkt!! Hartelijk dank hiervoor en wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen!! Mevr. M. Marges.

Erg goed, kwamen op tijd, en reageerden goed op gemaakte afspraken. Personeel erg vriendelijk

Een prachtig schoon kleed geleverd met correcte en zorgvuldige service.

Niet alleen was de site van CINCO duidelijk en volledig qua informatie ook het resultaat was uitstekend. Het kleed was zichtbaar goed schoon. De levering was correct, vriendelijk en uitgevoerd zoals afgesproken. Wij kregen ook een keuze uit drie mogelijke manieren om te betalen. Bij de aflevering kregen wij zelfs een schoonmaakmiddel om eventuele vlekken te kunnen verwijderen. Geweldig. Ik zeg het voort!!

Heeft aan mijn verwachtingen voldaan

Tapijt is mooi schoon, snelle levering, fijne mensen, alles heel duidelijk,

prima werk leveren deze mensen

Voor de tweede keer mijn kleed schoon laten maken en impregneren. Deze keer ook mijn twee stoelen, die op de armleuningen erg smerig waren, schoon laten maken. Resultaat prachtig!!.

Eerste keer tapijt gecleand en naar volle tevredenheid

Eigenlijk hilarisch dat ik met dit bedrijf op de snelweg bekend raakte omdat een van de busjes ervan me van achter naderde en van de weg wilde drukken, ik deze door liet en toen viel me de reclame op het busje op. Normaalgesproken had ik de chauffeur onder een tapijt geveegd....hahaha Maar goed, toch eens de service geprobeerd en die is helemaal goed! Tapijt netjes opgehaald en terug gebracht, meegedacht over een nieuw ondertapijt wat toevallig nodig was en bij retourbezorging nog een gratis spuitbus tegen (textiel)vlekken cadeau. En het personeel was vriendelijker aan de deur dan op de snelweg, vandaar een ster in mindering.

prima, snel, geweldig

zie boven

Snelle en uitstekende service! Zeer tevreden over het resultaat!

Enig minpuntje: het bestelde ondertapijt had ik graag wat ruimer van formaat gezien.

Super gedaan

Snel en goed gewerkt

Erg goede ervaring

Vanaf het moment van online offerte aanvragen voor reinigen tot en met het terugbrengen van onsvloerkleed Hebben we als zeer prettig ervaren. En de kwaliteit van het werk is uitstekend. We hebben het gevoel weer een nieuw kleed te hebben

Ze doen wat ze zeggen.

Het contact was erg prettig. De afspraken waren duidelijk. Alles werd duidelijk gecommuniceerd. We zijn erg tevreden, t vloerkleed is super schoon. Een aanrader.

Cinco Cleaning doet wat zij belooft

Goede informatie vooraf over de uit te voeren werkzaamheden en de prijs. Goede afstemming over het ophalen en terug brengen van het tapijt

We zijn heel tevreden over de hele gang van zaken.

Ons kleed was best wel vuil geworden in de loop v.d. jaren, daarom hebben we het laten reinigen natuurlijk. Maar we zijn verrast dat we het kleed prachtig schoon terugkregen, het ziet er prima uit! Heel fijn!

Prachtig gereinigd

Ons vloerkleed is prachtig gereinigd, het was maar de vraag of de urinevlekken veroorzaakt door onze puppy er nog uit zouden gaan. De verwachting was dus dat dit mogelijk niet zou lukken. Het resultaat is echter boven verwachting, met één woord prachtig. De service is ook uitstekend te noemen; communicatie over ophalen en terugbrengen is juist en vriendelijke medewerkers. Dank ook voor het cadeautje (tapijtteiniger)!

Fantastisch

Ik ben zeer tevreden met de service van Cinco Cleaning. Ze stuurden een offerte heel snel en hielden me heel goed op de hoogte van de status van mijn bestelling. De chaffeurs kwamen mijn kleed ophalen en brachten hem terug; ze waren heel vriendelijk en behulpzaam. En mijn berber kleed is nu heerlijk schoon en zacht. Ik zou ze zeker aanbevelen, goed gedaan!

Goede service, vriendelijk personeel maar het belangrijkste: een goed gereinigd kleed en nog een gra

Zeer goed!

Mijn tapijt is weer als nieuw!

Binnen een week kunnen inplannen en na 7 dagen weer terug! Super klantenservice en top behandeling van mijn tapijt!

Heerlijk fris en schoon

Vriendelijke medewerker. Legt alles keurig uit en werkt netjes. We zijn tevreden over het resultaat en de communicatie voorafgaand aan de afspraak. Kortom, we bevelen dit bedrijf zeker aan Fam Eisses.

betrouwbaar bedrijf.

Kleden na reiniging goed opgeknapt. Correcte en vriendelijke informatie van het bedrijf. Aardige chauffeurs die kleden halen en brengen.

Ik ben enorm tevreden over de reiniging van mijn vloerkleden. Ze zien er weer prachtig uit!

De service van Cinco Cleaning vond ik erg fijn. De ophaal-en terugbrengservice top! Wel een extra pluspunt is dat, geen gesjouw voor cli De ophaal-en brengservice van Cinco cleaning is wel een extra pluspunt, top! Prettig en vlot contact via de email met Lia. Ik ben zeer tevreden, ga lekker zo door Cinco cleaning en ik zal jullie zeker aanraden bij vrinden, kennissen etc. Vriendelijke groet Mieke Spanjaard

Echt nog goede service!

De communicatie naar cliënten is uitstekend. Alles is duidelijk uitgelegd. De vloerkleden zijn mooi schoon. De service van de chauffeurs is zeer goed. De prijs is goed; dank jullie wel!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte