Cinco komt afspraak na!

Bij ophalen mooi optijd, eveneens bij terug brengen ik werd vantevoren goed geinformeerd over stand van zaken, maar belangrijkste kleed is weer lekker schoon!

Elke keer weer tevreden

Ik heb nu voor de derde keer mijn hoogpolige wollen vloerkleed laten reinigen, en hij is elke keer weer als nieuw!! Toen mijn puppy een keer zn behoefte had gedaan op mijn kleed ben ik opzoek gegaan naar goede reiniger, ik kwam toen bij een bedrijf dat mij garandeerde de geur te kunnen verwijderen.. Helaas was dit niet het geval en zat ik nogsteeds met dezelfde vervelende geur en een lichtere portemonnee.. Ik ging gelijk opzoek naar een ander/beter bedrijf.. zodoende kwam ik bij Cinco Cleaning, die mij in een keer binnen no time hebben geholpen! Ik geniet nu elk jaar weer van een fris gewassen ‘als nieuw’ vloerkleed! Bedankt Cinco Cleaning! Tot volgend jaar!

Geweldig gedaan !

Super tevreden over het resultaat

Prima!!!

Snelle en correcte service. Goede communicatie via de mail. Na een week mijn kleed terug. Hartstikke netjes!! Dik tevreden!!

Geweldig, vriendelijk, goed in hun vak !

Ons Smyrnakleed, dat mijn man en ik samen geknoopt hebben, 50 jaar geleden , had nogal erg geleden onder diverse generaties honden en katten. Enkele jaren geleden kwamen wij via de verzekering in contact met Cinco Cleaning . Dat was een bijzonder prettige ervaring, vandaar dat wij met vol vertrouwen ons kleed aan hen toe vertrouwden en met een prachtig resultaat, schoon, fris en wollig ! Dank u wel !

Goede en snelle communicatie, heldere en duidelijke afspraken. En super blij met onze antieke gereinigde Persies tapijt. Keurig gehaald en gebracht. Kortom een echte aanrader, wij zijn erg tevreden.

Heeell goed

Heel goed

Prima bedrijf met goede communicatie en service

Ik hen Cinco gevonden via een zoekactie op internet. Direct gereageerd en binnen enkele dagen werd mijn tapijt opgehaald. Na bericht vooraf werd het op de afgesproken dag weer teruggebracht. Het is nu weer als nieuw en de prijs viel ook nog eens mee. Mede omdat ik de afmetingen te hoog had ingeschat. Omdat men rekent met de werkelijke afmetingen. Ik ben dus zeer tevreden

Wij zijn heel blij met het resultaat.

prima service

kleed zag er weer top uit! duidelijke communicatie, zeker aan te bevelen.

Van harte aanbevolen!!

Een verrassend aangename ervaring met Cinco. Gedurende het proces van afhalen t/m terugbezorgen was er voortdurend heldere en prettige communicatie. Het vloerkleed kwam schoon en fris terug. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

super goede service en mijn kleed van 9 jaar oud ziet weer als nieuw

het kleed wordt netje op afgesproken tijd gehaald en terug gebracht. ook kreeg ik een specificatie van wat de staat van het kleed was en hoe het kleed schoon gemaakt zou worden.

Keurig schoon en goede communicatie

Van begin tot eind keurige en heldere communicatie. Onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. En ons kleed ziet er weer als nieuw uit.

Super!

Super schoon, super duidelijk en super service. Het had niet beter gekund en ik geef niet makkelijk zulke complimenten.

top geregeld

Wij zijn zeer tevreden. Alle afspraken zijn keurig op tijd uitgevoerd. We werden via de mail van alle stappen goed geïnformeerd. Ons kleed was erg vuil en ziet er weer top uit. En bij levering werd het bankstel ook gelijk even op zijn plek gezet. Eigenlijk gewoon ouderwetse service tegen een eerlijke prijs. Dit is zeker niet de laatste keer dat we zaken doen.

Prima resultaat

Het resultaat is heel goed! De timing van ophalen en terugbrengen mag wat beter.

Keurig geholpen en klantvriendelijk

En mijn tapijt ruikt weer fris en is schoon!

Prima service!

Erg handig dat ze het tapijt komen halen en brengen. Het tapijt is goed schoon geworden.

Héél erg tevreden, goede communicatie het kleed opgehaald door een vriendelijke jongeman, teruggebracht op afgesproken tijd, een fantastische schoon vloerkleed!

Het kleed is weer als nieuw!

Ik ben uitermate tevreden over het cleanen van mijn Berbertapijt. Afgewerkt volgens afspraak. Keurig op tijd afgehaald en terugbezorgd. Geholpen bij het ter plaatse uitrollen. Dank voor de verleende service!

Het kan niet beter!!!

Wij zijn zeer tevreden van daar dat jullie het tweede kleed ook hebben gekregen en de derde legt nog te wachten maar dat is wel de laatste meer heb ik er niet Gr Jos

Prima service en betrouwbaar.

Cinco hield mij goed op de hoogte van de hele procedure. Van het op halen, behandelen en terugbrengen van ons vloerkleed. Het gaf een zeer betrouwbaar gevoel.

goede ervaring

De organisatie van het proces van de reiniging van ons vloerkleed klopte 100% ! Ook de bijkomende - uitgebreide - informatie was adequaat. Her resultaat mag er zijn. Een aanrader voor allen.

Gebruikt kleed weer in bijna nieuwstaat! Prachtig resultaat.

Ons gebruikte kleed weer prachtig schoon. Was de behandeling zonder enige twijfel dubbel en dwars waard. De communicatie was zeer correct en alle afspraken zijn helemaal nagekomen. Ben erg tevreden. Hartelijk dank voor deze fijne ervaring!

Ons tapijt is keurig gereinigd

Voor ons was dit de eerste keer dat we ons tapijt hebben gereinigd en we zijn tevreden.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte