Zeer fijne ervaring met dit bedrijf

Dacht eerst dat ze een verkeerd kleed kwamen terug brengen, maar bleek toch mijn eigen kleed te zijn. Zo mooi schoon en weer als nieuw. Ook de hele gang van zaken in communicatie en haal en breng service zijn het vermelden waard. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Met vriendelijke groet, W De Jonge

Hele fijne service, netjes en goed resultaat. Goede communicatie. Heel blij mee.

Bank weer helemaal schoon!

Na het morsen van soep op de bank hadden we gigantische vlekken op onze lichtgrijze bank. Even zoeken op internet en we kwamen bij Cinco uit. We kregen netjes een offerte waar we gebruik van hebben gemaakt. Personeel is zeer vriendelijk en bekwaam. Zowel aan de telefoon, per e-mail en thuis tijdens het reinigen. Ook in de Corona tijd nemen ze goede maatregelen: zoals handschoenen en mondkapje dragen. Na de behandeling kregen we netjes per e-mail een betaalverzoek via IDeal. Perfect geregeld! Wij zijn super blij en raden dit bedrijf zeker aan bij anderen! En neem ook eens contact op met je woonverzekering. Het kan maar zo zijn dat je verzekerd bent en dus helemaal geen kosten hebt.

Kleed ziet er weer prachtig uit!

Duidelijke afspraak wanneer het werd ophaald en weer terug gebracht. Vriendelijke chauffeur. Heel tevreden over de behandeling van het kleed, ziet er weer als nieuw uit.

Hele goede service

Niet te duur en prima schoon gemaakt. Ook snel weer in huis

Prima bedrijf

Klein wandkleed laten reinigen. Kleuren zijn als nieuw. Goede service, duidelijke afspraken per email. Het kleed komt men ophalen en weer thuis bezorgen.

Tapijt zeer mooi schoon gemaakt!

Mijn tapijt is in de afgelopen 15 jaar nog nooit zo mooi schoon geweest!

Top bedrijf

Heb ons Perzisch tapijt laten reinigen. Tapijt is weer als nieuw, superblij mee. Heel tevreden over dit bedrijf. Duidelijke afspraken en goede service. Bedankt.

aardig schoon, maar wel hartstikke duur!

Ik ga dan ook geen reclame maken voor jullie, voor een stukje tapijt van 1 bij 2 meter zo'n €124 betalen, noem ik bijna een grof schandaal! ziet er schoon uit, maar kwam wel nog een hoop zand uitvallen toen het uitgepakt was.

Snel en goed

De afspraak was makkelijk gemaakt. Kleed werd op afgesproken tijd gehaald en ook weer keurig zo gebracht. Ziet er fris en schoon uit. Top!

Het bedrijf doet wat het beloofd

Alle afspraken tot in detail op mail ,bevestigd, en nagekomen. Ik zou voor een tweede keer zeker met dit Bedrijf in zee gaan.

Uitstekende werk uitgevoerd, de tapijten zijn nu schoon en de kleuren komen nu echt brilliant uit!

Prima bedrijf, zeer attent personeel, communicatie tussen bedrijf en klanten loopt uitstekend! Kwaliteit van werkzaamheden is top. Zeer handig dat kleden worden gehaald en terug gebracht!!

Gewoon goed

2 kleden laten reinigen Werden netjes op tijd en datum opgehaald Eerlijk gezegt dat wat versleten was niet goed kwam. Kleden weer netjes na 2 1/2 week weer terug gebracht Kleden zien er zo mooi uit niet verwacht zelfs wat versleten leek is niet te zien zo schoon. Erg blij mee.

Very good service

Reliable, competent company, very goed result and on time, they deserve full recommendation

Tapijt was behoorlijk vies na 12 jaar en ze hebben het fantatisch gereinigd dit hadden we niet verwacht .Heeft ons geld gekost maar dat was het wel waard. We weten jullie weer te vinden

Heel netjes gereinigd

Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Netjes gereinigd en goede service

Komen hun afspraken na, duidelijke communicatie. Kleed ziet er prachtig en schoon uit

Aanbevelen

Zeer tevreden,goed service,klantvriendelijk,betaalbaar en Leverengoedkwaliteit. MILA

Top service

Er is bij Cinco over iedere stap goed nagedacht. De uitleg over het ophalen, schoonmaakproces, terugbrengen en betalen is heel duidelijk. De administratieafdeling is efficiënt, beleefd en reageert snel op mails. Alles heeft prima gewerkt en onze tapijt is goed schoon teruggekomen.

Vanwege de samenstelling van (wol,katoen,en jute) kon het kleed helaas niet gereinigd worden. Dit is door Cinco keurig gemeld met een zeer goede uitleg van reden. Kleed keurig retour gekregen met een presentje erbij omdat zij het erg vervelend vonden dat het kleed niet te reinigen is. Kortom, al met al een geweldige service!

wij zijn zeer tevreden overr de communicatie en het schoonmaken.

zeer positief

Een heerlijk schoon kleed weer als nieuw!

Zeer tevreden, goede service, klantvriendelijk, betaalbaar en leveren goede kwaliteit. Mijn kleed lijkt wel nieuw. Jammer dat ik dit niet eerder heb ontdekt. Ga het vanaf nu elk jaar laten doen. Ik heb 2 honden en twee katten die erg graag op het kleed liggen. Nu is het kleed weer lekker schoon en fris.

Prima bedrijf zeer klantgericht

Ons vloerkleed zeer goed gereinigd en het hele traject door zeer goede en vriendelijke begeleiding,alles waar je als klant heel blij van wordt. Ga zo door.

Een zeer goed en klantgericht bedrijf, dat ik bij iedereen kan aanbevelen.

Prima service en kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte