Prima!

Kleden mooi schoon en alles volgens afspraak

Cinco Cleaning doet wat ze beloofd.

Mijn kleed is fantastisch mooi gereinigd, weer als nieuw. Daarnaast is de communicatie top geweest van begin tot eind. Eerlijk over de verwachtingen en tijdsduur. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan die een kleed/tapijt goed wil laten reinigen.

mijn tapijt is Cinco Cleeaning schoon, dus goed!!!!!

Ons tapijt is Cinco Cleeaning schoon, dus goed!!!!!

Tevreden

Prima bedrijf , werken zorgvuldig en houden zich aan afspraken

Goede informatie en op de hoogte gehouden te worden over het ophalen en weer terugbrengen van de kleden. Kleden zijn weer netjes terug gekomen plus een gratis spuitbus voor diverse vlekken.

Heel eg tevreden over de service van Cinco Cleaning. Communicatie verloopt snel en soepel evenals het ophalen en terugbrengen. Mijn Perzisch tapijt ziet er weer tip-top uit! Nooit eerder laten schoonmaken, maar de kleuren komen weer heel mooi naar voren.

gewoon top!

Ik kan niet anders zeggen dan geweldig!

prima geregeld alles,

Duurde wat langer dan afgesproken, maar was in the end prima verzorgd. Service van de halers en brengers was uitstekend, met nog leuk kadootje als extra (spuitbus voor vlekken).Zullen voor evt volgende klus zeker weer deze firma nemen.

Uitmuntend!

Ik heb een Perzisch vloerkleed, waar mijn hond verschillende ongelukjes op heeft achtergelaten als er niemand thuis was, ik had het zo goed als kon zelf schoongemaakt, maar er waren toch o.a. een nare geur en wat vlekken achter gebleven. (Eigenlijk was het heel vuil) Cinco Cleaning benaderd, zij kwamen het ophalen! en hebben het super gereinigd, het ruikt heel fris en de vlekken zijn allemaal verdwenen. En de prijs is ook goed te doen... Ik ben heel erg tevreden en heb het bedrijf al bij vrienden en kennissen aanbevolen!!

Super service!

Wij hebben onze benedenverdieping verbouwd en dat was een goede aanleiding om ons kleed te laten reinigen. Cinco heeft niet alleen dat gedaan maar ze hebben ons kleed ook kostenloos 2 maanden opgeslagen zodat het ons niet in de weg lag tijdens de verbouwing. Een enorm grote pluim voor Cinco cleaning!!

Goed bedrijf

Mijn kleed is goed gereinigd keurig personeel Ik kan u Cinco cleaning aan bevelen

Netjes en snel

Wij hebben een dik kleed die door de hond diverse keren bevuild was (overgeven en plassen). Het stonk verschrikkelijk. Hierop dus Cinco Cleaning gebeld. Globale prijs gegeven en direct een afspraak gemaakt. Binnen een week is het kleed opgehaald. Er werd keurig een half uur voordat de chauffeur kwam gebeld (had ik gevraagd). De dag erna was inspectie gepleegd. Definitieve prijs gekregen. Twee weken later was het kleed klaar. Keurig een mail ontvangen met eventuele afspraak. Ingepland. En weer belde de chauffeur een half uur van tevoren. Het kleed is weer supermooi en ruikt heerlijk fris! Aardige, kundige mensen. Fijn bedrijf. Aanrader!

Ik vond 1 kleed niet echt schoon.

Toe n ik met de schrobber erover ging kwam er nog vuil af.

Super!

Kleed komt terug als nieuw, schoon en weer helemaal fluffy!

Onze Perzische kleed , 25 jaar oud is na behandeling weer prachtig. Kleuren weer als nieuw. Goede service en afhandeling.

Cinco Cleaning heeft mijn tapijt weer als nieuw gemaakt!

Cinco Cleaning komt afspraken goed na. Medewerkers leveren goed werk af. Prettig personeel dat zich goed aan Corona regels houdt.

Opdracht uitstekend uitgevoerd!

We zijn tevreden met de finesse en grondigheid waarmee ons tapijt is gereinigd en terugbezorgd!

Tevreden

Snel contact bij regelen afspraak. Vriendelijk personeel bij afhalen. Echter binnen 10dagen retour klopt niet. Ik moest zelf bellen en achter aan om te weten te komen wanneer mijn kleed klaar is. Een mailtje dat het druk is en op tijd gaat lukken was handig geweest.

als nieuw

wit berber tapijt was wel 30 jaar niet gereinigd. nu is het kleed prachtig schoon en vol geworden, als nieuw.

Als nieuw berber , mooi!

Ik twijfelde of het tweede hands berber kleed , welke waarschijnlijk al iets van 15 a 20 jaar oud is een schoonmaakbeurt zou overleven en of het nog de moeite waard was. Ze mailde dat ze ter plekke mee konden denken als ze hem kwamen halen. Nou, hij is echt als nieuw terug gekomen, schoon, heerlijk zacht en aaibaar , prachtig. Heel erg blij mee

Redelijk tevreden

Kleurverschil nog steeds op het carpet en gele vlekken nog steeds in matras Dat had ik graag van te boren geweten. Bij ziekte heeft fit bedrijf geen vervangend personeel Ook dat had ik graag geweten.

service en behandeling zeer goed

De halve sterbeoordeling zouden ze er nog bij kunnen krijgen wanneer ze konden toveren.

Excellent

Helpful, careful, through

• Would you recommend us? Yes

Goede service en prettige snelle communicatie

Ons grote berbertapijt was na 7 jaar toe aan een grondige reiniging. Na speurwerk kwam ik bij Cinco Cleaning in Havelte uit. Goede reviews gaven de doorslag. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd. Prima prijzen plus een ophaal en thuisbreng service. Coronaproof! De mat ligt er als nieuw bij. Dankjulliewel Cinco Cleaning. Wij weten jullie de volgende keer weer te vinden!

Prima werk en zeer goede service

Er werd duidelijk uitgelegd wat men ging doen en wat de kosten zijn. Ophalen en afleveren werd van te voren gecommuniceerd, geen enkel probleem. Een volgende keer zou ik weer voor Cinco Cleaning kiezen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte