Ik ben buitengewoon tevreden over het resultaat van het reinigen van mijn vloerkleden.

Ik heb 2 witte/ecru kleurige wollen berberkleden laten reinigen. Ze zijn helemaal mooi en schoon geworden. De wol is slechts een klein beetje vervilt, maar dat is nauwelijks zichtbaar. Ook heb ik 2 z.g.n. schoonloopmatten laten reinigen: ook deze zijn weer helemaal schoon geworden. Zowel de vloerkleden, als de matten werden geïmpregneerd. Ook de service van dit bedrijf vond ik goed en heel plezierig. B.v. dat ze thuis de spullen komen ophalen en weer terugbrengen, op afspraak waar ze zich ook aanhouden. En ze werken ook snel: ik had binnen 14 dagen de vloerkleden en matten weer terug. Kortom alle lof voor dit bedrijf!!!

Ik ben netjes geholpen

Het kleed is goed schoon geworden. Boven verwachting!

Looks like New!

Our twenty year old rug was away from home for 3 weeks (2x3 metres) but came back looking as good as new. We had been looking for a replacement but couldn’t find anything as nice as what we had so decided to try and get this one cleaned and it has come up really well. Good instructions given for when they picked it up and brought it back. Excellent service. Heel tevreden!

Alsof we een nieuw kleed terug kregen

Ons kleed was niet alleen schoon maar ook heerlijk zacht

Super service

N.a.v. Vuil water dat uit de leiding van de CV was gelopen moest mijn tapijt 2 x 2,5 mtr gereinigd worden. Gegoogled en kwam uit bij Cinco. Zij gaven duidelijk weer in een filmpje hoe de reiniging in z’n werk zou gaan. Ook het halen en brengen verliep volgens afspraak en gratis. Ontving mijn champagne kleurig tapijt terug en was perfect gereinigd en door de medewerkers op z’n plaats gelegd. Een zeer klant!

levering volgens afspraak

Mijn offerte had ik al binnen een dag. Ondanks dat ik de aanvraag in het weekend had verstuurd. Ik werd tijdig teruggebeld. En de levering heeft volgens afspraak plaatsgevonden. Allemaal zaken die ik vandaag de dag niet als zelfsprekend meer ervaar. Verassend dus! De heer Gerrit heeft ons bankstel professioneel gereinigd met goed resultaat. Uiterst vriendelijke man en service gericht. Ik zeg het voort.

Ik ben blij dat ik Cinco op Google heb gevonden!

Naast vakkundigheid in het reinigen van het karpet, ook een duidelijke en heel prettige communicatie met de medewerkers!

Bank weer als nieuw

leuke mensen die de klus met plezier uitvoeren.

Accurate en kwalitatief uitstekende afhandeling.

Zeer klantgericht bedrijf.

Perfecte service

Een verwaarloosd handgemaakt oosters tapijt vol jeugdherinneringen kreeg door Cinco zijn oude glorie terug. We kunnen toch de volgende generatie ook weer laten genieten van de unieke sfeer en warme kleuren!

Tevreden

Alles is heel soepel en naar tevredenheid gelopen

TOP

Hoge kwaliteit, Zeer goede communicatie, Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Houden zich aan de afspraken

goed service

goede afhandeling, afspraken nagekomen, vriendelijk te woord gestaan. Kortom: tevreden.

Prachtig schoon

Ons wollen kleed kreeg een schoonmaak beurt. Prachtig schoon geworden. Snelle en goede communicatie!

Ons wollen tapijt oogt weer als nieuw. Heerlijk schoon en het ruikt lekker fris. De medewerker die het kwam ophalen en brengen was heel vriendelijk en behulpzam. Hel netjes met mondkapje en handschoenen. Die ene sterren minder is er omdat het 3 weken duurde inplaats van de beloofde twee weken en ik daar helemaal niets over hoorde.

Fantastisch

Mijn wollen vloerkleed is 10 jaar oud en nog nooit professioneel schoon gemaakt. Alle vlekken zijn eruit en het ziet er weer als nieuw uit. Daarbij zeer vriendelijk contact en de afspraken voor het ophalen en afleveren van het tapijt werden ook heel goed nagekomen.

Super service!

Houden je goed op de hoogte via mail! Heel fijn en een goede communicatie!

Onze complimenten

Keurige verzorging van ons kleed

Heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Enorm service- en klantgericht. En niet duur!

In alle opzichten voortreffelijk.

Website duidelijk, communicatie zeer goed en het uiteindelijke resultaat is gewoon goed.

Ons kleed is weer mooi en schoon, contact met Cinco is snel en prettig.

Cinco is snel en accuraat. De medewerkers zijn vriendelijk. Afspraken worden goed nagekomen. Ons wollen vloerkleed werd goed schoongemaakt en kwam als nieuw terug. We zijn erg tevreden en bevelen Cinco van harte aan.

Op 5 november 2 eetkamerstoelen laten reinigen waar best wel oude en ondefinieerbare vlekken in zaten. Het resultaat was boven verwachting en ben dan ook zeer tevreden en ben medewerker Jos dan ook zeer dankbaar voor de geleverde service en resultaat. Echt een aanrader .

Tapijt

Wij zijn zeer tevreden over het tapijt is weer als nieuw ook de informatie tijdens het reinigen super jullie zijn echt aan te bevelen Bedankt Cinco

heel goed

het was nu niet meer zo persoonlijk met die corona. afstand en zo. maar verder dik tevreden. goed afgeleverd

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte