wat een goeie service!!

top op tijd goed werk afspraken kloppen!!

Super snel en super schoon

Heel vlot opgehaalde en gereinigd. Zeer redelijke prijs. Ik ben er blij mee.

Perfect gereinigd

Niet alleen is mijn vloerkleed na reiniging weer prachtig, ook de afspraken rond halen en brengen zijn perfect. Zelfs een mailtje als nazorg. Kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Fantastisch en zeer correct

Heel mooi op tijd. Keurig in de auto geladen, zowel bij ophalen als terugbrengen Beleefde jongens

Super service en zeer professioneel.

Kleed gereinigd en ontgeurd. Onderkleed bij de bestelling bleek te klein maar het goeie ging nog dezelfde dag op de post. Ben erg enthousiast over de professionele aanpak en ook het gemak van de ophaal en terugbrengservice is ideaal. Ik kan het bedrijf het iedereen aanraden. Top!

Je zou willen dat ieder bedrijf zo werkt als Cinco Cleaning.

Ik ben super tevreden, vanaf het eerste contact. Cinco doet precies wat zij afspreken en zijn helder over elke stap. Goed bereikbaar, op tijd met afhalen en brengen, duidelijke prijsafspraak en mijn tapijten weer helemaal schoon

Mooi schoon en fris. Prijs bleek lager als de offerte

Oké

Bijzonder aangenaam

Ik vond het een zeer prettig contact. Vooral ook de tijdsaanduidingen; je kon er echt de klok op gelijkzetten. Ik werd op het laatst nog eens gebeld om te zeggen dat de bestelling iets later zou zijn, maar ook weer precies op dat genoemde tijdstip werd het kleed afgeleverd. Hetziet er uit als nieuw. Je durft er niet meer op te lopen om het maar zo mooi mogelijk te houden. Dus: Niets dan lof voor CINCO.

Alles volgens afspraak en prima resultaat

De communicatie is prima en afspraken worden nagekomen. Het tapijt (50 jaar oud) ziet er weer goed uit. De prijs past bij een professioneel bedrijf en is het waard.

Top resultaat en service!!!

Wij waren verrast toen wij onze gereinigde berbertapijt terug zagen,. Zeer tevreden met het resultaat. Topservice!

Superschoon en uitstekende organisatie

Superschoon en uitstekende organisatie

Fantastisch, super sevice.

Zeer vriendelijke en correcte medewerkers, duidelijke afspraken waar volledig aan werd voldaan. Onze hond was nog niet zindelijk en had op 2 kleden gepoept en geplast. De kleden zijn netjes opgehaald, fantastisch gereinigd en weer heerlijk fris en keurig thuisbezorgd. Super!!!

Precies zoals afgesproken

Keurig opgehaald en weer terug gebracht, kleed rook weer lekker fris nadat het veertig jaar blootgesteld was aan sigarettenrook.

Prima service en schone kleden

Alles conform afspraak snel, grondig en zonder gedoe geregeld. Absolute aanrader!

Prima!

Duidelijke emails over procedure, ophaaltijden en terug brengen. Schoon , lekker ruikende berber teruggekregen! Kortom: prima service!

Ze waren er snel om het kleed op te halen En hielden ons op de hoogte hoe het ging ! Ook eerder dan verwacht het kleed weer terug gekregen en boven verwachting is het weer een schoon kleed ! Dus echt een top Bedrijf indien het nog een keer nodig is zou ik zeker dit bedrijf weer kiezen

Super!

Fantastisch, zowel het resultaat als de service. Chapeau.

De geleverde prestatie vinden wij TOP!

Het ophalen en later weer terug brengen van het tapijt vond op de afgesproken tijden plaats. Dit alleen al,gezien de afstanden die moesten worden afgelegd,is een prestatie. Het gereinigde tapijt ziet er overigens weer prima uit.

prettige en correcte communicatie en dienstverlening

Een snelle reactie op de offerte aanvraag. Vriendelijk personeel die het kleed kwamen ophalen en brengen. Tevreden met mijn schone kleed.

Fantastisch

Ons 21 jaar oud Tai Ping tapijt, was aan een goede reiniging toe. Het eindresultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. De originele frisse kleur is weer terug. Hij oogt weer als nieuw. Ook de communicatie is prima. Dus in ėén woord: Fantastisch !!

Een muf vloerkleed weer als nieuw!

Na enkele decennia opgeslagen te zijn geweest in de kelder, rook ons wollen vloerkleed heel erg muf. Het kleed is opgehaald en na twee weken kwam hij als nieuw terug. Prachtig!

Meer dan tevreden

Dit bedrijf is een echte aanrader. Op de afgesproken tijd werd het te behandelen wollen kleed opgehaald en teruggebracht. Het kleed is weer als nieuw. We zijn heel tevreden over Cinco Cleaning. J. Seebregts

Goed schoon, aardige bezorgers en heldere communicatie.

Vooral veel dank voor de twee aardige bezorgers die het kleed vier verdiepingen hoog de trap op brachten. Keurig met maskers en afstand.

Goede service, communicatie & vakbekwaamheid

Van begin tot eind wordt je altijd goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Ook was het fijn dat voor het transport er niet zomaar een chauffeur komt, maar ook echt iemand met kennis van zaken die mij meteen veel wist te vertellen over het tapijt. Ook de aflevering was top geregeld en het resultaat is uitstekend & merkbaar schoon. Aanrader, super!

Zo goed ,afspraken mails alles perfect

Een goed bedrijf. eerste keer nodig gehad, Een dikke pluim Vertel verder

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte