Wollen vloerkleed, heerlijk schoon!

Mijn 10 jaar oude wollen is weer schoon. Ik waardeer de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. We kunnen er weer een aantal jaren van genieten. Dank Cinco.

Helemaal goed.

Goed contact met juiste informatie. Betrouwbaar en alles volgens afspraak. Helemaal in orde.

Uitstekend en klantvriendelijk

Goede communicatie. Uitstekend resultaat Cleaning van verveelders. Vriendelijke chauffeurs . Top

Vloerkleed ziet er weer prachtig uit;.

Onze oude wollen vloerkleed zat vol vlekken en rook onplezierig. Sommige vlekken zaten er al bijna 30 jaar in. Het kleed is bij ons thuis opgehaald en na twee weken weer keurig thuisbezorgd. Eindresultaat is boven verwachting mooi. Ik had niet verwacht dat bijna alle vlekken eruit zouden gaan; kleed ruikt ook weer aangenaam.

Prima werk geleverd, uitstekende communicatie.

Cinco neemt zijn werk en de klant serieus. Een bedrijf om aan te raden.

Geweldige ervaring

Wat een ervaring! Ken het bedrijf niet, dus op goed geluk. Wat een goede service. Tussentijds berichtje over de inhoud van de werkaamheden, gehaald en gebracht, fijne communicatie en als kers op de taart....wat een leuke bezorger hebben jullie!!! Zo vriendelijk, blij en enthousiast. Ik zou het echt iedereen aanraden.

Kleed op gehaald,gereinigd, weer terug gebracht. Mooi schoon geworden. Kan er weer tegen aan de komende jaren. Prima zeer tevreden

Goede service en een goed schoon resultaat!

Hele vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Het karpet is goed schoon. We zijn zeer tevreden. Een herhaling meer dan waard. Ook zakelijk gaan we, wanneer het zich voordoet, contact met jullie opnemen. Met vriendelijke groet, Rene Florie. Schoonmaakbedrijf De Spiegel Haarlem bv.

Geweldig resultaat.

Mijn Berber kleden zijn na intensief gebruik ( 30 jaar) gereinid. Ze zijn als nieuw geworden. Ik had het niet verwacht, maar het is echt zo. Het hele proces rond de logistiek klopte helemaal, zelfs aan corona de grootste aandacht gegeven. Een groot compliment voor Cinco Cleaning. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Hartelijk bedankt voor de goede service. A. van Dienst-Hertog.

Snel en professioneel

Eenvoudig afspraak kunnen maken. Afhalen en bezorging keurig binnen de aangegeven tijden en overeenkomstig het eerder opgegeven bedrag. Kortom: prima werk geleverd.

Professioneel, goede kwaliteit

Contact liep snel en accuraat. Afspraken goed nagekomen Tapijt met een vervelende vlek is goed gereinigd. Ik kan me niet beter wensen.

Super!

Van het 1e contact, tot het afleveren van het gereinigde tapijt, komt het bedrijf in alle opzichten de afspraken voor 100% na. Betrouwbaar en professioneel.

Fantatisch

Goede afspraken nagekomen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een vermeende klacht is tot volle tevredenheid opgelost, snel en adequaat.

Ons kleed is weer prachtig schoon en de kleur is weer terug. De communicatie en service is keurig. Hartelijk dank!

Snel en goed

Vriendelijk en goed berijkbaar

Really wonderful service.

Our cat had unfortunately peed on one of our carpets, so a cleaning round was definitely needed... Throughout the whole process we were kept updated and found the communication extremely clear and client-friendly. Totally recommended!

Ik ben zeer tevreden

Kleed wat gereinigd moest worden keurig opgehaald. Via mail over ophalen en brengen op tijd geïnformeerd. Er zat een fout in de factuur maar na telefoontje meteen opgelost. Ik hou ook van de persoonlijke communicatie bij dit bedrijf. Meteen iemand aan de lijk. Keurig en juist ! Als ik weer een kleed moet laten reinigen dan zeker weer bij Cinco.

Fantastisch team en professionele aanpak

Ik heb 2 kostbare tapijten meegegeven om te reinigen. Was wat bang voor doorlopen van de kwetsbare kleuren. Door de zorgvuldigheid en professionele benadering was ik ook wel gerustgesteld. Het vertrouwen nam toe. Vandaag het resultaat ontvangen en dat was boven verwachting!!! Hulde voor de medewerkers die hun afspraken stipt nakomen, heldere uitleg geven en zeer dienstverlenend zijn.

Snel, netjes, vriendelijk, goed resultaat

Mijn bank laten reinigen met een bijzonder bijzonder goed resultaat.

Goede ervaring top service

Prima service, mijn kleed werd opgehaald en 2 weken daarna teruggebracht. Ik heb een wollen kleed (berber). Het Kleed is echt mooi schoon geworden alle haren staan weer recht op en alle vlekken zijn er uit. Ik ben zeer tevreden.

Echt perfect gereinigd

Wij hebben een lichtgrijze bank, soort van geweven stof. Elk vlekje was hierop zichtbaar. Met name waterkringen en vlekken van kinderhandjes en het afgeven van donkere broeken zorgden ervoor dat de bank na 2 jaar er heel erg vies uitzag. Eigenlijk zo vies dat we een nieuwe bank wilden aanschaffen. Toch maar een gokje gewaagd en de bank laten reinigen. Nou hij is weer als nieuw! Het is prijzig maar het is het zeker waard! Duurde wel zeker 48 uur voordat de bank echt droog was, maar echt perfect schoon. Heel erg blij mee.

Zeer deskundig.

Precies uitgelegd wat het resultaat zou zijn van de schoonmaak. Een urine vlek van de hond zou waarschijnlijk niet helemaal verwijderd kunnen worden. Eerlijk verhaal. Uiteindelijk was de vlek toch verdwenen. Helemaal goed dus.

Zeer professioneel, snel en effectief.

Een echte aanrader. Ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn bank ziet er weer als nieuw uit. Een goede uitleg vooraf over de procedure. Voor mij was het het geld meer dan waard. Hans Dirven ENSCHEDE

Fantastisch bedrijf

Zeer professioneel. Geweldig klantcontact en updates. Komen gemaakte afspraken echt heel goed na. Erg klantvriendelijk. Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf hadden gevonden.

Uitstekende deur tot deur d.w.z. tot in de gang verzorging!

Na het indelen van mijn totale order van 13 kleden kom ik tot de ontdekking dat er géén plaats meer is voor item WI-36264 in mijn huis. Zouden jullie eventueel een koper weten die interesse heeft voor dit grote Perzische kleed. Met vriendelijke groet, O. Drost

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte