Het bedrijf komt zijn toezeggingen snel en secuur na.

Samen met een kennis op internet gezocht naar een betrouwbaar bedrijf. Uw bedrijf sprong er daarbij in positieve zin uit.

Maximaal behaalbare resultaat geleverd

Na meerdere ongelukjes met onze hond ( braaksel ) uiteindelijk gekozen om het vloerkleed toch te laten reinigen. We werden door Cinco na het zien van het kleed, keurig vooraf geïnformeerd wat het maximaal haalbare resultaat zou zijn met deze vervelende vlekken. Hierdoor wisten we dat er nog enigszins minimale sporen zichtbaar zouden zijn, maar het resultaat is voor ons zeker bevredigend.

Keurig van begin tot eind.

Van offerte tot levering keurig voor elkaar. Van de communicatie van dit bedrijf kunnen nog velen een voorbeeld nemen. Resultaat mag er zijn. Aanrader voor iedereen die zijn tapijt weer als nieuw terug wil. Top service.

afspraken worden tip top nagekomen

afspraken vooraf en tussentijds zoals met halen en brengen worden heel goed en nauwkeurig nagekomen.

Een professioneel bedrijf duidelijk communicatie. Mijn tapijt opgehaald en perfect schoongemaakt

Super schoon tapijt

Geweldige service.

Mooi bedrijf. Prima werk afgeleverd. Afspraken worden nagekomen. Erg behulpzaam. Denken met je mee.

Efficient en boven verwachting

Ernstig vervuild autotapijt van klassieke vooroorlogse auto werd gereinigd. Hoewel er een voorbehoud werd gemaakt is het resultaat boven verwachting. Zeer efficient en goed georganiseerd bedrijf. Halen en brengen correct en als afgesproken. Absolute aanrader.

Super service

Flexibele klantgerichte service en sympathieke medewerkers. Alle matrassen en kussens van de zeilboot werden op locatie opgehaald. Na reiniging werd in overleg een terugbreng afspraak gemaakt rekening houdend met onze drukke agenda. Alles werd netjes verpakt geretourneerd.

Prima contact, service en behandeling van mijn tapijt

Prima contact, service en behandeling van het tapijt.

Dit is de 2e keer dat wij hier een stoel en een tapijt hebben laten reinigen. Bpven verwachting en zeer tevreden. Kan het aanbevelen.

Goed werk geleverd

Goede begeleiding van het proces. Uitstekend werk geleverd.

Een tweede leven voor onze berbers!!!

Vanochtend, 28 januari hebben we de berbers terug ontvangen. Zoals afgesproken stond uw medewerker om 8.30 uur aan de deur. We zijn werkelijk heel blij met de frisse gereinigde berbers. Na dertig jaar trouwe dienst nu weer zachte wollige berbers terug. Een tweede leven voor onze wollen kleden. Zo'n make-over zou ik zelf persoonlijk ook nog willen meemaken. Helaas, ik ben geen tapijt en er wordt, dat is dan wel gelukkig, nog steeds niet over me gelopen. Ik wil u heel hartelijk danken voor uw werk, voor de geweldige service en de prima communicatie. Ga zo voort!

Erg goed en klantvriendelijk

Tapijt is zeer schoon geworden. Afspraken zorgvuldig en snel, informatie die je krijgt is compleet en relevant. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Perfecte service en uitvoering

Heldere afspraken en de tapijten waren fantastisch gereinigd.wij zijn buitengewoon tevreden en zullen jullie in de toekomst weer vragen om onze tapijten te reinigen. Hartelijk dank voor het vakkundige reinigen. Han en Wietske Olde Agterhuis

Vriendelijk fijne communicatie én een schone bank!

Top bedrijf! 4 jaar geleden ook onze bank laten schoonmaken en nu weer (lang leven de kleine kinderen in huis en een witte bank haha). Maar Cinco krijgt het zo weer schoon. Super vriendelijke mensen die snel reageren en met je meedenken. Net zo als vier jaar geleden, binnenkort bel ik jullie voor de eetkamerstoelen.

Vloerkleden zien er weer schoon uit.

Prima service en niet duur. Wij hadden 2 vloerkleden ter reiniging aangeboden die vies en oud zijn. Zagen er dus ook oud en vies uit. Na reiniging zien ze er nog steeds oud uit maar wel schoon. De kleuren zijn helemaal weer opgelicht.

Goede info over behandeling.

Ik ben zeer tevreden over de contacten en de informatie met foto’s na de inspectie van Cinco. Ook de telefonische contacten verliepen snel en goed met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Zal Cinco zeker aanbevelen aan mijn familie/vrienden.

Correct en professioneel

Ben tevreden over Cinco Cleaning. Ik heb een groot dik wollen vloerkleed van 3,50x3,50 meter laten reinigen en ook direct laten verhuizen. Gebeurde allemaal zeer correct en professioneel, met tussendoor een fotoverslag over de staat van het kleed.

Komen afspraken na en zijn duidelijk in wat wel en niet kan.

Dit bedrijf was voor mij onbekend. Maar ik kreeg onverwacht een kleed in bezit wat heel intensief was gebruikt en niet om aan te zien was als er niets mee zou gebeuren. Via mail een offerte gevraagd en overleg gepleegd. Diegene die het ophaalde bekeek het kleed en gaf aan wat we konden verwachten. Via de mail uitleg wat betreft de voorinspectie met foto's en wat wij konden verwachten qua resultaat en prijs. afleverafspraak gemaakt en naar volle tevredenheid ligt hier weer een schoon kleed.

Top service, kussens weer als nieuw!

Onze kussens van het bankstel in de salon, en van de dinette aan boord van ons schip waren na 10 jaar gebruik toe aan een opfrisbeurt. De kussens zijn gehaald van en teruggebracht naar onze ligplaats, keurig op de afgesproken tijden. En wat zijn de kussens opgeknapt! Ze zijn weer als nieuw. De blauwe meubelstof straalt ons weer fris tegemoet. We zijn hier superblij mee! Bedankt Cinco Cleaning Team!

Betrouwbaar en snel

Mijn grote ronde tapijt is gehaald, gebracht en weer zo goed als nieuw. Goede communicatie en een uitstekende service. Van harte aan te bevelen!

correct en nette levering. Tapijt goed gereinigd we zijn zeer tevreden

De offerte was compleet, de afspraken zijn netjes en correct nagekomen. Het eindresultaat is naar wens. Het transport was keurig binnen de gestelde tijdsopgave en uitgevoerd door een zeer nette chauffeur. Onze complimenten.

super

Prima prijs kwaliteit verhouding, komen netjes het tapijt ophalen en uit de kamer meenemen en met retour wederom het tapijt binnen neergelegd op de aangegeven plaats, deze service zie je niet vaak meer chapeau

Boven verwachting

Fijne en duidelijke communicatie. Goede service. Je krijgt zelfs foto’s van je kleed als hij aangekomen is. Resultaat boven verwachting. Mijn witte wollenkleed is weer helemaal schoon en als nieuw. Heel blij mee!

De communicatie was efficiënt en helder en alle afspraken werden nagekomen. Het kleed ziet er weer als nieuw uit!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte