Super service

Twee vloerkleden met stookolie vlekken. Eerst mondeling contact gehad. Heel vriendelijk en goed geholpen. Daarna besloten de kleden te laten reinigen i.p.v weggooien. Op tijd opgehaald en weer afgeleverd. Resultaat is super.

Wordt goed op de hoogte gehouden Komt afspraken na Prima service

Zeer betrouwbaar en top service

Kleed laten reinigen waarvan ik het idee had dat het nooit meer iets zou worden. Prachtig resultaat goede service en communicatie

Super service

Super service op veilige afstand

Heel tevreden

Ik twijfelde heel erg of ik mijn offwhite vloerkleed zou laten reinigen of toch maar een nieuw kleed zou aanschaffen. Ik ben heel blij dat ik besloten heb om het toch te laten reinigen bij jullie. Het kleed is zelfs schoner geworden dat ik had durven hopen. Heel erg tevreden dus, ook over de haal- en brengservice. Alles coronoproof en heel professioneel.

Redelijk tevreden.

Het kleed is mooi schoon op de koffie vlek na deze is nog te zien , wel minder . Met vriendelijke groet, FAM. P.J. Leensen Plein 22 5481 vs. Schijndel

Super snelle reactie. Goeie ervaring

Kwamen goed hun afspraak na

Perfecte sevice en geweldig resultaat

Zeer professioneel

Werden correct te woord gestaan en geadviseerd. Kleed ziet er weer keurig uit, zijn blij met het resultaat. Groet familie koch.

Perfecte uitvoering van de werkzaamheden!

Ons kleed (meerkleurig, wol, hoogpolig) is door de behandeling bij Cinco Cleaning enorm opgefrist met behoud van de diverse kleurennuances! Naast deze behandeling verdienen de medewerkers die (door weer, wind en sneeuw!) die de logistiek invullen een pluim voor de accuratesse en zorg bij aflevering! Complimenten!

Perfect resultaat

Vriendelijke medewerker, goede uitleg van de werkzaamheden én een perfect resultaat. Kringen door waterschade helemaal weg. Bankstel ziet er weer uit als nieuw.

Heerlijk zo'n fris tapijt!

De komst van de medewerker werd keurig aangekondigd per mail. Het tijdstip klopte. Het enthousiasme voor het werk spatte er af. We kregen deskundige voorlichting over wat we wel of niet konden verwachten van de tapijtreiniging. Een zeer professioneel bedrijf!

Zeer positief

Medewerkers die duidelijk plezier hebben in hun werk, voldoende en duidelijke informatie over tijden van ophalen, brengen en prijzen, en een rekening die mij gezien de afstanden zeker meevalt. Aanrader!

Verrassend

Heb mijn Berber laten reinigen, was best al wat jaartjes oud. Is boven mijn verwachting heel mooi geworden en schoon, nu kan het toch weer een tijdje mee. Op afgesproken tijd opgehaald en gebracht. Zeer vakkundige en professioneel bedrijf.

Kleed na 18 jaar weer als nieuw!

Hartelijk dank aan de medewerkers van Cinco Cleaning voor het reinigen van mijn kleed, een hoogpolig gebroken wit tapijt van gemengde materialen (wol/linnen). Ik ben bijzonder tevreden: herkende mijn eigen kleed bijna niet meer, zó schoon is het geworden! Het is weer als nieuw. Had ik niet verwacht gezien de structuur, het materiaal en opeenhoping van 18 jaar (!) vuil. Complimenten ook voor de geweldige service met het halen en brengen en de goede, duidelijke realistische uitleg vooraf over wat ik kon verwachten - verwachtingen die dus ruimschoots zijn overtroffen!

Cinco Cleaning, in alle opzichten TOP!

Vanaf de eerste afspraak voor het reinigen van ons vloerkleed t/m het afleveren van een heerlijk schoon tapijt, super georganiseerd. ik kan het iedereen aanraden om bij Cinco Cleaning je tapijt te laten reinigen.

Een hardwerkende aardige mdw. die echt voor SCHOON gaat

Zie hierboven

nieuw kleed voor terug

goede service en een goed gereinigd kleed terug, al enige jaren en het bevalt ons prima , het was een duur kleed dus heel blij dat het kan.

Super service!

Ik ben zeer tevreden over de goede service van Cinco. Het kleed is weer als nieuw. Echt een aanrader.

Precies wat ik hoopte!

Ik had een 2e hands kleed gekocht maar de kleuren waren niet helemaal gelijk. Toen met cinco cleaning in contact gekomen. Ze kwamen het kleed ophalen en weer terug brengen en tussendoor hielden ze mij op de hoogte van hun bevindingen. Toen ik het kleed terug kreeg waren alle kleuren veel duidelijker aanwezig.

Aan te bevelen: snel, zorgvuldig, goede prijs

Onder het weggehaalde vuil onze nieuwe bank teruggevonden!

Duidelijke uitleg over de werkwijze. Na proefstuk goed de voor- en nadelen besproken. Uiteindelijk gekozen voor algehele reiniging met een voor ons zeer bevredigend resultaat. Aardige en kundige man over de vloer gehad. Zeer correct allemaal.

Vloerkleed weer als nieuw!

Ons kleurrijke, wollen, handgeknoopt vloerkleed ligt er weer prachtig bij. Zelfs de nagellak vlek is eruit, had ik niet verwacht. En prima communicatie met het bedrijf.

Formidable

Snelle service, vriendelijke behulpzame medewerkers. En niet geheel onbelangrijk, ze doen wat ze beloven. En geven ook aan wat eventueel niet zou lukken, wat overigens toch gedeeltelijk gelukt is. Sjappo!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte