Weer prima gegaan

Was weer prima

snel en schoon

Ik ben snel geholpen en ondanks de vele vlekken die mijn hond had veroorzaakt, is mijn kleed weer helemaal schoon en fris terug.

Goede service en een prima resultaat!

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf dat goed communiceert. Duidelijk informatie over ophaal- en terugbrengtijd. De prijs werd na het nameten zelfs iets omlaag bijgesteld. Dat is meer dan netjes! Het resultaat is fantastisch. Wij hebben weer een heerlijk schoon en zacht kleed in de kamer liggen!

snelle schone service

een zeer tevreden klant voor jarenlang

Een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Een heel fijn bedrijf. Goede communicatie, aardige mensen die komen halen en brengen, goed prijs en belangrijk: een heel schoon tapijt! Dank jullie wel weer! Karen

Chapeau

In een woord geweldig! Ons kleed keurig op de afgesproken dag (maandag) en tijd opgehaald. Prettig op de hoogte gehouden via de mail, een weekje later op dinsdag weer terug gebracht door de chauffeur (met mondkapje op) kleed even uitgerold en nagekeken. Weer heerlijk fris en schoon! We raden het iedereen aan!

geweldig

hele goede ervaring, duidelijke afspraken van te voren, kleed vakkundig gereinigd en is weer als nieuw! super service bedankt

Prima service, kundigheid en betaalbaarheid

Het tapijt zag er na reiniging weer als nieuw uit. Ook wil ik zeggen dat het personeel die het tapijt hebben vervoerd buitengewoon vriendelijk en behulpzaam waren. Wij zijn zeer tevreden.

Snel, meedenkend, kwalitatief.

Zeer tevreden over de kwaliteit en zorgvuldigheid.

Ontzorgend

Fijne manier van communicatie. Transparant en helder. Mooi ook dat Cinco ten tijde van reiniging een mooi aanbod doet voor ondertapijt. Nu liggen de kleden nog mooier dan voorheen en wat een zaligheid om er overheen te lopen met het ondertapijt. Conco bedankt

Topbedrijf

Uit alle reviews lees je een grote mate van klanttevredenheid. Zo ook wij, die ons wollen tapijt (15 jaar jong!) na een Cinco Cleaning behandeling aan haar tweede leven zien beginnen: prachtig en als nieuw geworden! Naast vakmanschap is de communicatie van CC van opvallende kwaliteit. Gedurende het proces van het eerste contact, de offerte, het ophalen, de behandeling en het bezorgen, getuigt dit bedrijf met visie en missie ook van een groot hart voor product en klant. Chapeau met dank! Rob Vendel Beuningen.

Prima ervaring. Kleed is mooi schoon geworden

Prima ervaring. Kleed is mooi schoon geworden

zeer goed werk verricht en hele goede service

Ons veelkleurig vloertapijt was erg vuil met vlekken. Het is door Cinco opgehaald en wij werden voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen. Vandaag weer thuis gebracht, door de chauffeur netjes uitgerold en het leek alsof wij een nieuw tapijt hadden. Wij zijn zweer tevreden met deze reiniging en zullen cinco zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Snel en netjes gewerkt.Vriendelijke man.

Echt een absolute top service!

Wat ben ik blij dat ik Cinco Cleaning heb gevonden om ons grote Beni Ouarain kleed te reinigen. Goede communicatie per e-mail en op het afgesproken tijdstip kleed opgehaald en thuisbezorgd. Het kleed lijkt als nieuw na de reiniging; absolute aanrader!

Super goede service door kundige en vriendelijke professional

Vriendelijke klantenservice Geweldige man die alles reinigde van meubels tot matrassen. Heel betrouwbaar en uiterst behulpzaam

Wollen kleed weer als nieuw!

Met twee jonge kinderen en huisdieren in huis heb je al gauw vlekken in je kleed. Zo ook wij. Vruchtensap, koffie, haren etc. Ons kleed werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald en er werd geïnformeerd naar de soort vlekken en bijzonderheden. Een dag of wat later kreeg ik per mail foto's van mijn kleed waar de vlekken duidelijk op stonden. Na precies 14 dagen kregen we het kleed weer terug en we waren aangenaam verrast. Ons okergele kleed was weer on originele staat. Heel erg blij mee! Dank jullie wel!

Alles dik in orde

Mijn vloerkleed is weer fris en schoon. Erg tevreden. Cinco communiceert duidelijk en komt de afspraken na. Zeer aan te bevelen, ook als je wat verder weg woont van Havelte. Ook in Brabant goede service.

Prima service ! Ophalen, brengen, schoon tapijt en betaalbaar !

Prima service van Cinco Cleaning ! Snelle offerte en daarna gelijk ophalen tapijt. Grondige reiniging en weer afleveren van tapijt. Prima communicatie, afspraken worden nagekomen en tapijt ziet er weer als nieuw uit ! Dat ook nog voor een hele redelijke prijs ! We kunnen Cinco Cleaning van harte aanbevelen ! Wim uit Heerenveen

Zeer correct !!!

Wij hebben onze fauteuils laten reinigen , en weer tot vollen tevredenheid. PS: weer staat voor de tweede keer dat we met de Firma Cinco Cleaning zaken hebben gedaan.

Zeer klantvriendelijk en accuraat werkend bedrijf.

Ik ben zeer tevreden over Cinco Cleaning. Het bedrijf heb ik leren kennen door te surfen over het internet.Heel plezierig is, dat Cinco Cleaning in vrijwel alle provincies dienstverlener is. Ik beveel het bedrijf van harte aan.

Plezierige en vlotte service en alles volgens afspraak

Cinco is een goed bedrijf. makkelijk te benaderen en god te vinden. Marktconforme prijzen en alles loopt perfect via bafspraak

Super schoon en zorgzaam

Het kleed is als nieuw terug gekomen ! Helemaal blij, onze hond was ziek geweest en van al dat niets meer te ruiken of zien! Daarnaast een goede en snelle service ,wij weten onze weg te vinden de volgende keer , bedankt Cinco !

Uitstekend!

Het hoogpolige tapijt ziet er weer mooi schoon uit na het schoonmaken.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte