Als nieuw

Prachtig! Wat een heerlijkheid om ons mooie berber schoon terug te hebben

goed team, vakkundige aanpak, goede communicatie

Ons kleed is schoon en wel weer terug van een weekje Cinco Cleaning. Wat is het mooi geworden! De prachtige kleuren zijn weer terug. Enorm tevreden over het team ,het uitgevoerde werk ,de communicatie en tot slot het geweldige eindresultaat. Ik raad graag de fa Cinco aan! Nogmaals dank, Dieneke Miedema

zoals altijd perfect

voor de tweede keer mijn licht gekleurde vloerkleed laten reinigen , door het geweld van kind en hond verontreinigd, met grote klasse en zeer snel weer terug op mijn vloer. Ik ben weer zeer tevree. Dank theo marijt

Een bijna opgegeven kleed weer schoon terug!

Nadat er een paar heftige vlekken in ons vloerkleed waren gekomen hadden we weinig hoop. Toch maar geprobeerd met cinco. Fijne service, snel contact, alles wordt geregeld. Het resultaat was boven verwachting. Bij retourneren werd genoemd dat niet alles helemaal weg was (wat we ook niet verwacht hadden), maar daar was voor ons niks van te zien. Zeer tevreden!

Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf

Ruim twee jaar geleden heb ik een Berber vloerkleed laten reinigen door Cinco Cleaning. Ik was/ben nog steeds zéér tevreden met het resultaat, dit is de reden dat ik onlangs weer een offerte bij hen heb opgevraagd, dit keer om mijn bank en matrassen te reinigen. Opnieuw is er uitmuntend werk geleverd door een zeer vriendelijke en vakbekwame professional. Ook de medewerker van de klantenservice, waar ik contact mee heb gehad, heb ik als uitermate vriendelijk en behulpzaam ervaren. Al met al is dit een bedrijf dat ik 100% kan aanbevelen, zeker ook omdat ze voor het reinigen biologisch afbreekbare producten gebruiken. Ik zal ze in ieder geval zeker weer bellen als de bank, een kleed of andere meubelen gereinigd moeten worden!

Zeer tevreden over Cinco Cleaning

Snelle reactie via de e-mail en goede afhandeling. Mijn vloerkleed is weer mooi schoon en je hoeft zelf niet met het vloerkleed te zeulen. Ik heb mijn ervaring al met een aantal mensen gedeeld dat als ze hun vloerkleed willen laten reinigen naar Cinco Cleaning moeten gaan.

Klantvriendelijk schoon en snel

Heb mijn grote berber laten schoonmaken en ben super tevreden. De afspraak was binnen 2 weken klaar en was sneller klaar binnen ander halve week. Hij is weer als nieuw ben helemaal happy

Vloerkleed is goed gereinigd en ruikt fris. Ophalen en terugbrengen keurig op tijf

Dik tevreden met de reiniging en service!

Zeer correct klantcontact (prettig personeel). Duidelijke afspraken kunnen maken i.v.m. verhuizing. Deze werden ook nagekomen. Kleed ziet er weer top uit! Dank voor de service!

Twee wollen tapijten, waarvan één hoogpolig, uitstekend gereinigd!

De tapijten werden opgehaald en na precies een week schoon terugbezorgd. De communicatie was voortreffelijk. Goedkoop was het niet, maar het resultaat was het waard.

Geen contact of reactie

Via internet vond ik Cinco voor het reinigen van onze bank. Na een mail gestuurd te hebben werd er gevraagd of ik foto's van de bank via Whatsapp kon sturen. Zo gezegd zo gedaan. "We laten weer van ons horen als we antwoord hebben van de specialist". Dit app contact was op 17 februari. Vandaag is het 29 maart... Ik heb zelf maar weer eens aan de bel getrokken bij Cinco. Het bericht wordt wel gelezen maar ik krijg helaas geen reactie. Wij gaan dus maar op zoek naar een ander bedrijf.

Vriendelijk bedrijf,werkt goed vlgs afspraak

Omdat wij gaan verhuizen wilden we ons kleed van voren laten reinigen. Wij zijn erg positief over de info die wij van te voren ontvingen over ons kleed. Toen het kleed terug kwam waren we in eerste instantie geschokt, er zaten grote plooien in ons kleed.De uitleg van de bezorgers was, dat het wel goed zou komen. Op mijn verzoek de baas gebeld met de vraag, deze gaf aan dat het tapijt moest wennen aan de kamertemperatuur en dat het vanzelf goed zou komen. Zoniet dan moest het kleed retour. We zijn nu 2 dagen verder, het kleed is mooi schoon en op een enkele kleine bobbel ligt het goed op de vloer. Wij gaan er van uit dat ook dit zal verdwijnen en dan zijn we helemaal tevreden en zullen we jullie bedrijf zeker aanbevelen.

Prachtig

Duidelijke en zorgvuldige manier van zowel contact leggen als het maken van een afspraak. Perfecte planning van ophalen en terugbrengen. En als je het vloerkleed dan weer uitrolt... een verrassend en geweldig mooi resultaat. We zijn erg blij mee!

Komen afspraken goed na en m'n kleed ziet er weer een stuk beter uit.

geweldig

prima service vriendelijke mensen,de kleden zijn prachtig opgeknapt.

Dik voor elkaar

Mijn eerste ervaring met Cinco was van dien aard dat ik nu 2 vloerkleden ter reiniging ingeleverd heb. Nette ontvangst en registratie van de opdracht, keurig berichtje dat de boel weer klaar was en de kleden zagen er weer netjes uit. De PIN automaat was "mee op klus" toen ik de kleden ophaalde, maar een betaalverzoekje achteraf was geen probleem.

Wij zijn heel tevreden en ons kleed is weer als nieuw .En de sevice is perfect.

Wij zijn heel tevreden en ons kleed is weer als nieuw .En de sevice is perfect.

Ons kleed werd vakkundig schoongemaakt. Van te voren werden de gevonden scheurtjes etc. per foto aan ons bevestigd voordat de reiniging begon. Prima service!

Heerlijk schoon kleed!

Goede service en een lekker schoon kleed. Fijne ervaring wederom!

Perfecte service

Ze doen gewoon wat er afgesproken is. Krijg netjes foto’s van hoe het tapijt bij hun is aangekomen. Tijden van ophalen en aflevering netjes zoals gecommuniceerd.

Vakkundig en vriendelijk

Onze bank is gereinigd. Dat ging zorgvuldig en met een goede toelichting. Het resultaat mag er zijn. Prima en betrouwbaar bedrijf.

Professioneel en duidelijk communicerend bedrijf

Een zeer prettige eerste ervaring met dit bedrijf. Alles werd open en duidelijk gecommuniceerd. Afspraken werden stipt nagekomen en mijn tapijt zag er weer als nieuw uit. Een aanrader om bij dit bedrijf je tapijt te laten reinigen.

Meer dan tevreden

Wordt netjes opgehaald en super schoon thuis gebracht...wij zijn zeer tevreden

Karpetten schoon en roken weer lekker fris

Netjes afgehandeld een weekje weg geweest dus dat was te overzien,voor herhaling vatbaar

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte