Goed werk, vriendelijk en duidelijke communicatie over afspraken. Top!

Fijne ervaring dat alles gewoon soepel verloopt op alle vlakken!

Helemaal geweldig!

Een vlek van een spijkerbroek op mijn witte Gelderland bank. De vlek werd op proef gedeeltelijk gereinigd. Na 2 weken werd alsnog de hele bank incl vlek behandeld. De Gelderland bank is weer als nieuw! Goede service en de communicatie was helder en duidelijk. Er werd geen dwang uitgeoefend en men liet het aan ons over om weer contact op te nemen. Remy en Norbert uit Meppel klasse. Ze hebben de bank een dieptereiniging gegeven met een vlekkengarantie,

Topservice

Zeer goede communicatie, snel! Geleverd zoals afgesproken. Aanrader

Fijne duidelijke mail ontvangen..

Goede service duidelijke afspraken en komen ze na ..

Onverwacht hartstikke goed.

Door omstandigheden heb ik een niet helemaal zindelijk hondje. Mijn schone vloerkleed ligt nu ruim een week en er zijn nog geen ‘ongelukjes’ geweest. De reuk is dus ook weg. Hulde.

Verrassend, waren weer als nieuw

Prettige informatie, werden goed op de hoogte gehouden van alles. Halen en brengen van de kleden keurig geregeld. Toen de vloerkleden weer in de kamer lagen leken ze als nieuw. Hartelijk dank daarvoor

Top geregeld van ophalen tot terugbezorgen.

Ons kleed was best ernstig vervuild door ons lieve hondje 16en een half is zij geworden en ze kon het vaak niet meer ophouden. En een echtgenoot die aan modelbouw doet en alles de kamer inloopt. En nu heel fijn gereinigd . voor een mooie prijs en het ligt weer fris en fruitig in huis. Top gedaan

Prima reiniging en nette medewerker

Raad iedereen dit bedrijf aan

Cinco ik ben positief in deze corona tijd is het niet fijn om positief te zijn, maar nu wel

*Fijn en snelle reacties *Schakelen snel waar nodig. *Goede uitleg *Vriendelijke medewerker die alles ook netjes achter liet * Een brandschoon bankstel *

Topservice en topresultaat!

Fantastische service, duidelijke communicatie en afspraak= afspraak. Ook zeer vriendelijke en klantgeichte chauffeurs aan de deur. Ik kan niet anders zeggen: top of the bill. En het vloerkleed is nog schoon ook.

Klantenservice top en stoelen en vloerkleden zien er weer goed uit en ruiken zelfs fris.

verrassend, snel, goede informatie vooraf en tijdens de uitvoering.

Het was voor mij een verrassing dat ik zo dichtbij huis mijn tapijt kon laten schoonmaken. Eerste telefoongesprek was uitnodigend vriendelijk. Website gaf goede info. contact was "to the point", mails over prijs en wat er zou gaan gebeuren helder. ophalen en terug bezorging ging goed en op afgesproken tijdstip. Resultaat was zeer goed. Ik ben zeer tevreden en kan Cinco Cleaning van harte aanbevelen. een goed Drents bedrijf, fijne mensen.

Fantastisch

De kleden zijn keurig bij mij thuis opgehaald en afgeleverd en waren als nieuw. Werden binnen de afgesproken tijd afgeleverd.

Prima bedrijf dat helder en snell communiceert.

Tapijt is weer fris, jammer dat de koffievlek er niet helemaal uit is, hetgeen vooraf al als mogelijk probleem was gemeld.

Geweldig, mijn oude tapijt weer zo mooi!

Ook bijzonder klantvriendelijk

Erg netjes en goede communicatie

Afgesproken tijd kon helaas niet worden gehaald, maar communicatie daarover was prima. Werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd. Service prima, meedenken prima (bank, omdat het mooi weer was, naar buiten gebracht zodat vocht de vloer niet zou kunnen beschadigen). Super tevreden over resultaat, we hebben een "nieuwe" bank!

Top geregeld

Komt ophalen en brengen Geen omkijken naar Echt top !

Tapijt weer heerlijk schoon

Ons vloerkleed was na vele jaren aan beide kanten verontreinigd ook met een heel grote rode vlek van kaarsvet. Niets meer van te zien! Geweldig. Ook de afspraken over halen en brengen van het tapijt en de snelheid van levering zijn we zeer tevreden over.

Topservice!

Vriendelijk personeel van eerste contactmoment tot levering van ons schone tapijt. Heel blij met de service, tapijt is weer helemaal schoon!

Fantastisch geregeld, een schoon kleed, op tijd opgehaald en gebracht.

Alles goed gedaan.

Goede service, klantvriendelijk en zeer tevreden over resultaat

Onze bank is weer mooi schoon en de vlekken zijn eruit. De medewerkers aan de telefoon zijn erg vriendelijk. We kregen snel een reactie en de offerte en daarna een afspraak. Medewerker die thuis kwam was beleefd, vriendelijk en heeft de werkzaamheden netjes en deskundig uitgevoerd. Service zoals je die graag ziet!

Heel erg goed.

Bankstel ziet er weer prima uit

Wederom volle tevredenheid

Reeds gememoreerd

Stofvrij

Mijn tapijt zat vol stof. Laten reinigen en een ondertapijt aangeschaft. Ben weer blij.

Goed werk

Bedrijf doet wat het belooft. Ophalen en terugbrengen volgens afspraak. Kleed is weer heerlijk schoon

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte