kleed keurig netjes en schoon terug ontvangen

div firma's vooraf gebeld toch niet voor de goedkoopste oplossing gekozen.afspraken waren goed op tijd gehaald en op tijd in overleg teruggebracht en netjes met hulp weer op zijn plaats gelegd ook gekozen voor een extra spel behandeling lijkt mij een goed advies. bij deze bedankt voor de service nette mensen die het kleed ophaalde en weer terugbrachten. Ik had contact met Monique op kantoor goed advies goed geregeld. Namends dhr en mw Kriek uit Zoetermeer

gewoon goed

alles klopte van order tot uiteindelijke aflevering

Uitstekend bedrijf

Onze bank en matrassen vandaag laten reinigen. Resultaat is uitstekend. Prettig klantgerichte service. We komen graag terug voor volgende klus.

Vrijdag onze bank gereinigd. Ter plekke hebben we besloten onze eetkamerstoelen te doen. We zijn super tevreden over de informatie & offerte vooraf, de service op locatie en het resultaat!

Een keurige vriendelijke behandeling,zeker aanbevelen.

Keurig en uitstekend geregeld

Tapijt laten schoonmaken. Ophalen en thuisbrengen prima geregeld. Ik ben uiterst tevreden.

Geen probleem, prima

Wij zijn correct geholpen en de kleuren van het tapijt zijn weer fris.

Erg klantvriendelijk

Ik ben goed geholpen, het werd gehaald en gebracht en dat verliep gesmeerd en in goed overleg. Ik weet alleen nog niet of het goed schoon is aangezien ik het heb laten verpakken voor een verhuizing.

Een goede service

We konden vlot een afspraak maken. Onze bank ziet er weer als nieuw uit. De meneer nam er goed de tijd voor en werkt nauwkeurig. Er werd netjes gewerkt. Een goede service!

Heel goede ervaring, ons gereinigde kleed heeft weer mooie kleuren.

Omdat het restaureren door een extern bedrijf nogal prijzig was, hebben we hier van af gezien. Omdat één kant met franje behoorlijk beschadigd is, hadden we ons ook kunnen beperken tot slechts die kant, dan was het voor ons betaalbaar geweest en de rest op een ander jaar kunnen laten doen. Helaas mosterd na de maaltijd.

Kleed is geweldig mooi schoon geworden

Super service!

Hele snelle en goede service met een mooi resultaat! Ik heb een design stoel laten reinigen waarvan de stof in de loop der jaren heel smoezelig was geworden. Een soort grijze sluier zat er overheen. Boa internet hier terecht gekomen, afspraak aangevraagd en werd al snel teruggebeld. Week later kwam er een zeer aardige medewerker langs die de stoel heel grondig heeft gereinigd. Elke stap werd uitgelegd, heel professioneel en kundig, en heel vriendelijk. Zeer tevreden over het resultaat en de algehele service!

Superfijne service met zeer goed resultaat

De service van dit bedrijf is super! Van tevoren willen ze graag een foto van het te reinigen meubelstuk. Omdat ik het lastig vond om van tevoren een keuze te maken uit de aangeboden pakketten, kreeg ik de optie om op de dag van de reiniging ter plekke de juiste keuze te maken. De medewerker was zeer netjes en vriendelijk, heeft alles keurig achtergelaten. Onze bank was erg vuil en ziet er inmiddels weer bijna als nieuw uit. We zijn super tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!

Heerlijk schoon en fris

Het wollen vloerkleed ziet er weer prachtig uit en ruikt weer heerlijk fris.

Goed contact met elkaar met een mooi resultaat.

Wij zijn erg tevreden. Goed contact met elkaar en snelle antwoorden. Heel eerlijk over de prijs en geen bijkomende kosten. Resultaat is een mooi schoon kleed. Erg blij mee.

Goede service, kleed weer los nieuw

Makkelijk contact via e-mail goede afspraken over halen en retourneren Kleed ziet er mooi en lekker zacht uit, ik ben zeer tevreden.

Wij zijn uitermate tevreden met uw dienstverlening!

Deskundig, snel en vriendelijk, Super. We zullen u zeker aanbevelen bij familie en vrienden,

Uitstekende service

De klant wordt voortdurend op de hoogte gehouden.

Vriendelijk, professioneel en snel. Binnen 4 dagen werd het vloerkleed opgehaald en na een week weer in huis.

Prima service. Kleed brandschoon.

Ik werd vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg en kleed goed schoon!

Heel goede contacten heel goede service klant vriendelijk en goed werk geleverd ga zo door en vriendelijk personeel

Vakmanschap.

Ontzettend klantvriendelijk, goede communicatie en mooi schoon eindresultaat van de schoonmaakwerkzaamheden!

Tapijt is als nieuw

Zowel halen als aflevering tot volle tevredenheid geregeld Zeer goede communicatie.

Uitstekend!

Vlotte en beleefde medewerkers die duidelijke antwoorden geven op vragen. Alles liep op rolletjes en de service is uitstekend..Mijn tapijten die door Cinco gereinigd zijn kwamen super schoon terug en zonder geurtjes van schoonmaakmiddelen. Ben zeer tevreden!

Snel en vakkundig en prettig

Prima service en mooi resultaat

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte