Van begin tot eind in orde1

Professionele aanpak vanaf offerte tot aflevering. Reiniging heeft zichtbaar resultaat gehad.

Goed werk afgeleverd en vooraf duidelijk uitleg over de verichten werkzaamheden

Bij aflevering medewerking door de chauffeur om het kleed op de juiste plek te krijgen

Duidelijk op tijd goede service

geweldig bedrijf.

Klant vriendelijk. Eerlijk en betrouwbaar. Echt een familie bedrijf. Ik beveel dit bedrijf bij U aan.

Fantastisch, klantvriendelijk, duidelijk en correct

Een duidelijke communicatie via de mail, goede adviezen en komen hun afspraken perfect na. Een hele professionele aanpak! Complimenten!

erg tevreden over behaald resultaat, de wijze van uitvoeren (prettig personeel)

erg tevreden over behaald resultaat, de wijze van uitvoeren (prettig personeel)

Slecht

Wollen kleed laten reinigen. Vlekken weg maar kleed vervilt. Kleed was 303 maar varieert nu van 296 tot 300 dus geen rechthoekig kleed meer. Ze gaan proberen het op te lossen maar verviltend maak je niet meer ongedaan

Alles keurig geregeld

Netjes en volgens afspraak

Paar kleden tegelijk laten reinigen. Alles volgens afspraak gedaan. Op tijd en duidelijk in communicatie. Vriendelijk personeel. Resultaat is naar tevredenheid

Resultaat en service van deur tot deur, Prima

Zie hierboven

Goed geholpen. Tevreden.

Het resultaat is prima , de service goed en halen en brengen verliep geruisloos. Ëen goede ervaring met dit bedrijf. Kan ik andere mensen aanbevelen.

Ik had geen beter bedrijf kunnen kiezen

Ik heb het bedrijf via internet gevonden en daarna telefonisch contact opgenomen. Al mijn vragen werden beantwoord en nadat de offerte was opgesteld gaf ik de opdracht. Via mail de bevestiging en de afhaaldatum van mijn kleden. Via de schouw van mijn werd ik geïnformeerd dat enkele vlekken en pootafdrukken zichtbaar zouden blijven. Mijn kleden zijn gisteren weer neergelegd. Het resultaat is boven verwachting.

Hij werkte erg schoon en secuur , werkte erg netjes en ik was erg tevreden.

Het was een goede keuze Cinco Cleaning

Mijn ervaring met Cinco Cleaning is goed tot zeer goed, goede voorlichting, zelfs de moeten van de zware salontafel en de eethoektafel waren eruit, een paar stukjes van de franje waren niet schoon misschien ergens onder gelegen, maar ik ben zeer tevreden zo kunnen de kleden weer jaren mee en ik ook hopelijk, mijn dank aan u allen. Met vriendelijk groet Frank Ekelschot

Verbluffend resultaat

De kop zegt alles. Vriendelijke medewerkers en top resultaat. Niets aan toe te voegen.

heldere communicatie, doen wat ze zeggen!

Fijne communicatie, heldere updates en prijsopgaves.

KAN NIET BETER!

Wij hebben al 20 jaar een dik wollen kleed in naturel kleur. Dat is al een paar keer gereinigd, niks mis mee! Het was echter vuil geworden en het werd in onze ogen wat dun. Via het bedrijf wat voor ons altijd het kleed gereinigd had kwamen we bij dit bedrijf uit. Fantastisch we hebben een als nieuw dik wollen kleed. Bedankt!

perfect

had in maart al laten reinigen ,en nu waterschade, gewoon perfect terug gekregen , en complimentjes voor de chauffeurs, vriendelijk en attent,leuke ervaring

Vriendelijk en goed

De mensen van zo wel de binnen- als de buitendienst waren vriendelijk en professioneel. En..het belangrijkste..mijn tapijt is weer super schoon en kan Hopenlijk weer een lange tijd mee. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

Uitstekende en vriendelijke service, wollen vloerkleed fris en schoon

Zie boven

Top service

Mijn vloerkleed is opgehaald, gereinigd en netjes terug gebracht. Ik kon zelf makkelijk een pakket kiezen en gewenste datum kiezen voor het ophalen en terugbrengen. Mijn vloerkleed ruikt weer erg lekker en is mooi schoon geworden. Erg tevreden!!

Erg goed en professioneel

Mijn moeder erg tevreden. Hele aardige en behulpzame bezorgers. Goede en duidelijke afspraken en perfect resultaat. Zeker aan te raden

Perfecte service

Heel tevreden vlot contact, goeie prijs, kleed is weer mooi schoon. Heel handig als je gaat verhuizen ze halen en brengen je kleed.

Amazing !

Sprakeloos. Mijn ruim 7m2 Perzisch tapijt ziet en voelt weer als nieuw! De diepe warme kleuren komen weer tot recht, kleed voelt weer zacht aan mn voeten, schoon en ruikt als nieuw. Wat een klasse ! Service en klantvriendelijkheid is optimaal. Dikke, dikke pluim. CincoCleaning is aanrader voor iedereen !

Uitstekende service

Nadat ik contact heb opgenomen heb ik snel een reactie ontvangen. Goed op de hoogte gehouden van het traject en goede afwikkeling. Bedrijf is zeker aan te raden.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte