Geweldig!

Deskundig advies. Een perfect gereinigd vloerkleed!

Prima ervaring

Duidelijke informatie en voorlichting. Professioneel geregeld en afgehandeld

Het is mij heel bevallen, de mensen hebben zich prima aan de afspraken gehouden, het meisje aan de telefoon was heel vriendelijk. Het tapijt was mooi schoon, helemaal goed. kan het iedereen aanbevelen.

Weer een schoon tapijt in de huiskamer

Super service, halen en brengen binnen de gestelde tijd, binnen twee weken ons tapijt weer in de huiskamer en een stuk schoner

Tegenvallend

Om te beginnen vind ik de haal-en breng service fijn, daarom koos ik jullie. Ook leuk was het analyse rapport. Maar vind het tapijt niet echt schoon overkomen. De randen zijn allemaal een vreemde kleur geworden en er hangen losse slierten uit. Had voor deze prijs een beter resultaat verwacht. Wat ik ook als buitengewoon vervelend heb ervaren is dat de chauffeur die het kleed bracht gebruik moest maken van mijn toilet. Daar zeg je geen nee tegen maar ik het vond het niet prettig temeer hij zijn handen niet waste en hij droeg ook geen mondkapje, onhygiënisch….

In 1 woord fantastisch

Wat een service, zoveel uitleg gekregen zelf foto’s over de behandeling van het begin tot dat het kleed klaar was . Ook de service van ophalen en terugbrengen zelf de tijd die was opgegeven klopte precies. Zeker een aanrader super bedrijf. Dank jullie wel allemaal en hele fijne feestdagen.

Prima service en verbluffend resultaat

Perzisch vloerkleed door Cinco zeer grondig gereinigd. Afspraken m.b.t. ophalen en bezorging werden stipt nagekomen en professioneel uitgevoerd. De prijs viel een kwart lager uit dan geoffreerd na opmeting van het kleed. Geweldig resultaat! Aanrader

Goede service, klantvriendelijk en vooral goede plek om je tapijt te reinigen!!!

Super service en zeer vriendelijk personeel

Een erg gebruiksvriendelijke website met online offerte functie. Ophalen tapijt en terugbrengen is super goed verlopen. Het bezorgend personeel vond ik bovengemiddeld aardig en prettig! De sintletter + gedicht (door bezorging op 4 december) was echt verrassend en de kers op de taart! Goed bezig Cinco Clean!! Bedankt voor de goede service.

geweldige service en een fris en schoon kleed

snel en een goede afhaal en breng service. resultaat is verbluffend. schoon en fris in een paar dagen , in een woord formidabel

goede kwaliteit geleverd tegen een nette prijs.

Cinco communiceert zorgvuldig en komt de gemaakte afspraken goed na. Ze geven daarnaast ook goede adviezen. Ons karpet zag er na de reiniging weer als nieuw uit. We zijn zeer tevreden.

Niet zo blijven het bedrijf

Het reinigen van het tapijt heeft langer geduurd dan afgesproken en daar werd niet over gecommuniceerd. Ik heb zelf 2 keer contact op moeten nemen. Het resultaat valt erg tegen. Eigenlijk zie ik geen verschil met voor de reiniging. Jammer

Gewoon kwaliteit en snelheid!

Zeer tevreden, volgende keer weer!

Super service en prachtig resultaat

Wij hebben een antiek vloerkleed laten reinigen. Resultaat is geweldig! Uitstekende service en een perfecte communicatie. Super tevreden!

Geweldige service

Zoals geschreven een geweldige service. Tapijten worden opgehaald, weer terug gebracht. Heel efficient. De tapijten worden voor de reiniging opgemeten en de mankementen beschreven. De tapijten zijn prachtig schoon, hebben hun kleuren terug.

Super georganiseerd!

We hebben 4 kleden laten reinigen van verschillende materialen gemaakt. Ze zijn allemaal prachtig schoon geworden en ook mooi zacht gebleven. Jullie manier van werken vind ik een opsteker in deze tijd. Snelle reactie per mail. Jullie komen op de tijd die is afgesproken. Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de heren die de kleden kwamen halen en brengen. Kortom een bedrijf om aan te bevelen. Hartelijk dank daarvoor en ga vooral zo door

Top service

Mijn tweedehands kleed dat 30 jaar geleden gekocht was is door Cinco Cleaning zo goed als nieuw. Top service. Erg blij met mijn "nieuwe" kleed. Ga zo door jongens!

Heel goed.

Alles prima verlopen. Hele goede communicatie en service. Ons Perzische tapijt is weer prachtig schoon.

Nooit verwacht dat het kleed schoon zou worden

Super blij met het reinigen van onze twee kleden. Beide zien er weer zo goed als nieuw uit. Had ik niet verwacht, met name omdat 1 kleed echt heel vies was geworden.

Uitstekend!

Alle contacten verliepen snel en correct en alle afspraken werden 100% nagekomen.

Uitstekende service

Mijn wollen berber is echt goed behandeld, en mooi schoon geworden. Het halen en brengen is ideaal.

vriendelijk en goed werk

Na mijn opgave van het schoon te maken kleed kwamen ze deze volgens afspraak ophalen. ik kreeg daarna de offerte met een aanpassing van de oppervlakte. Die bleek kleiner en dus was de prijs lager, netjes! Na ruim een week kreeg ik een telefoontje dat het tapijt klaar was en werd een afspraak voor terugbrengen gemaakt. Keurig op tijd is het tapijt teruggebracht. Goed schoon en een goede prijs.

boven verwachting

de informatie en service kwam op de juiste momenten. ook de haal en breng service valt te waarderen de prijs viel mij mee.

Niet tevreden zo opgelost

Tapijt laten behandelen was teleur gesteld kontact op genomen toch na negatieve beoordeling tapijt werd gelijk weer op gehaald en opnieuw gereinigd, helemaal top na tweede kosteloze reininging weer als nieuw.

Supersnelle service.

Vanwege drukte bij Cinco was het het eigenlijk niet mogelijk om mijn tapijten gereinigd te hebben voor mijn verhuizing. Ze hebben mij toch in kunnen plannen en heb mijn tapijten keurig verpakt voor opslag na een week al retour gekregen. Topjob!! Ik zal het resultaat pas zien als ze uit de opslag zijn en in mijn nieuwe woning liggen maar ik twijfel er niet aan dat het volledig aan mijn verwachtingen zal voldoen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte