Tevreden!!!

Goed contact...duidelijke afspraken...goed resultaat. Onze boot gaat met schone bekleding te water dit seizoen.

Ontzettend blij.

Bedankt voor het reinigen van ons tapijt. Er was van te voren gezegd dat sommige vlekken er misschien niet uit zouden gaan. Tja.....en dat bleek ook zo te zijn. Maar verder ziet het tapijt er weer pico bello uit. Hartelijk dank hiervoor. Ook de contacten via telefoon en mail verliepen goed.

Goede begeleiding en goed resultaat

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van het reinigen van ons vloerkleed. Ben zeer netjes geholpen

geweldige service en reultaat

een tien

Uitstekende communicatie en zeer klantgericht

Ik kreeg in het eerste contact al direct veel vertrouwen in Cinco. De communicatie over het reinigen van mijn kleed was uitstekend. Verder waren de bezorgers heel vriendelijk en kwamen ze op de afgesproken tijd. Hartelijk bedankt voor jullie service!

Fantastisch!

Ons tapijt is netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Tijdens het proces zijn wij zowel telefonisch als per mail op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. Op de afgesproken datum en tijdstip is de tapijt weer teruggebracht. Resultaat: Ons tapijt is zeer goed gereinigd! Dankjewel Team Cinco Cleaning!

Prettige communicatie, geweldige service en zorgzame en vakkundige reiniging van onze vloerkleden

Vanaf het eerste prettige contact tot en met het terugplaatsen van onze vakkundig gereinigde vloerkleden echt een uitzonderlijk goede ervaring. Wij kunnen Cinco van harte aanbevelen.

Geweldig, bank weer als nieuw!

We hadden een enorme vlek in de bank (bak met yoghurt) en voor de rest was de bank gewoon vuil door zand etc. Na ongeveer 1,5-2 uur was alles weer helemaal schoon. Echt fantastisch, wat een verschil! Deskundige medewerker, werkt netjes en snel. Wat mij betreft een aanrader en als onze bank weer aan een schoonmaakbeurt toe is, meld ik me weer bij Cinco Cleaning.

Super bedrijf

Door op internet te Zoeken kwam ik bij Cinco terecht deze heet het prima gedaan en komt afspraak na en product is heel schoon als nieuw

Perfect!

Goede uitleg over werkwijze. Prima telefonisch overleg en bereikbaarheid. Chauffeurs beleefde en behulpzame mannen

Heerlijk fris en mooi schoon.

Makkelijke ophaal- en afleverdienst. Heerlijk fris en mooi schoon terug ontvangen.

Mijn tapijt weer als nieuw

Tapijt (zuiver wol) opgehaald, lag al 20 jaar. Vriendelijke man. Na 2 weken weer terug en het is als nieuw. Vlek eruit, de grauwheid weg. Weer een wollig kleed. Fantastisch. Echt een aanrader. Dank hiervoor.

Professioneel en klantvriendelijk bedrijf! Ze maken waar wat ze beloven.

Cinco geeft heldere informatie op de website, ook de videos geven een goede indruk. Prijsopgave vooraf is duidelijk en ook als er twijfels zijn over verwijderen een bepaalde vlek (ik had zelf met een verkeerd middel geprobeerd een vlek te verwijderen). De haal en brengservice is uitstekend. Uiteindelijk bleek Cinco de vlek te kunnen verwijderen. Mijn berberkleed ziet er uit als nieuw! Ik ben er erg blij mee.

Tevreden

Goede service met top resultaat !

Goede telefonische informatie over het reinigen van de tapijten

Komen op gemaakt tijdsafspraken, Zorgvuldige offerte met veel foto’s. Info over kwaliteit van tapijt, over het te verwachten resultaat.

Helemaal tevreden

Meteen na het eerste contact is alles prima verlopen: de afspraken en de mails waren allemaal stipt. En het eindproduct van de reiniging van onze pers is ook Ok. G.Gildemacher

perfect

perfect

Klantvriendelijk en goede service

Hele beleefde en respectvolle chauffeurs die de matten komen halen en brengen. De matten zijn weer mooi schoon en terug zacht. Zeer tevreden dus!

Goede service en schoon vloerkleed

Vloerkleed zag er schoon uit en de jongen die hem kwam brengen was zo vriendelijk deze ook op zijn plaats te leggen

Geweldige service!!

Ons Corneille kleed is gewassen en ziet er weerprachtig uit. De kleuren zijn als nieuw. De chauffeur die het kleed terug bracht was behulpzaam en vriendelijk. Complimenten voor uwbedrijf ! Perfect werk geleverd!!! Dank daarvoor!!

Heel tevreden.

Goede communicatie,heel goed werk geleverd,eetkamerstoelen weer als nieuw.

Prima gedaan zowel de afspraken als het reinigen van het vloerkleed

Heel goede ervaring

Beter dan verwacht

Mooi werk! Tapijt is mooi gekuist, maar ook het gehele logistieke en de communicatie is uitstekend. Een leuke ervaring met een nieuwe leverancier.

Mijn vloerkleed weer fris en schoon…top bedrijf dat zijn afspraken echt nakomt.

Mijn hoogpolig tapijt was na vele jaren gebruik en wat kleine ongelukjes toe aan onderhoud. Op de gebruikssporen na is het tapijt na reiniging weer als nieuw (schoon en heerlijk fris). Cisco Cleaning komt zijn afspraken keurig na. Ik kan Cisco Cleaning van harte aanbevelen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte