Goed werk, keurige service.

Op afgesproken momenten gehaald en gebracht. Duidelijke communicatie over het eindresultaat om verwachtingen realistisch te laten zijn. Plezierige ervaring.

Uitstekend en snel

Mijn tapijten zijn schoon en fris. Zij hebben uitstekend werk gedaan en zij zijn wel snel. Alles is volgens afspraak.

Top bedrijf komt zijn afspraken na!!

Wij hebben meermalen werk laten uitvoeren door Cinco Cleaning Onze ervaring is Super goed!!

Voortreffelijke ervaring met Cinco Cleaning

Als bezitters van een mooi, redelijk kostbaar Naïn-tapijt uit het Perzische Isfahan - de plaats waar ooit het beroemde gedicht "De Tuinman En De Dood" van P.N. van Eijk ontstond - wisten we dat ons kleed een keer grondig gereinigd diende te worden. Via een zoekmachine op het internet stuitten we op Cinco Cleaning. Onze verwachtingen over de service, de stiptheid en de kwaliteit van de reiniging, zijn overtroffen. Wij zijn zeer tevreden en zullen niet aarzelen om Cinco Cleaning ten zeerste aan te bevelen.

Goede communicatie, ophalen en terugbrengen ging soepel en beide kleden kwamen schoner terug dan dat we dachten dat het zou kunnen worden.

Wij zijn erg tevreden over de reiniging van ons kleed. We hadden voor het huisdierpakket gekozen i.v.m. een ongeluk met onze hond. Het kleed is weer helemaal fris en schoon retour ontvangen. De communicatie was duidelijk en makkelijk m.b.t ophalen en retour brengen. Binnen anderhalve week hadden we ons kleed weer retour. Kortom wij raden Cinco zeker aan.

Fijn , helder communicatie en vriendelijke service

Vanaf het eerste contact ,de reiniging tot de aflevering is naar tevredenheid.

Beleeft personeel hulpvaardig en duidelijke afspraak en indicatie reinigen vloerkleed

Top bedrijf

Komt alle afspraken correct na, kleed ziet er weer goed uit.

1ste ervaring met cincocleaning prima

Totaal plaatje klopt. Correcte en duidelijke informatie vooraf zodat je als klant weet waar je aan toe bent. Klantvriendelijk, zowel telefonisch alsook de mannen die het tapijt kwamen ophalen als terugbrengen na Cleaning. Tevreden ook over resultaat schoonmaken. Geen 5 sterren gegeven omdat er altijd ruimte moet blijven voor nog beter maar complimenten! .

zeer tevreden over een vlotte, vriendelijke, professionele, kundige behandeling!

Ik vond Cinco Cleaning via internet, had dus geen verdere informatie of aanbevelingen. Het contact via internet verliep vlot en netjes. Voldoende informatie, snelle afhandeling. Kleden opgehaald aan huis en circa 3 weken later weer teruggebracht. Resultaat prima. Een aanrader!

Prettig geholpen en alles werkte volgens afspraak

Na online aanmelding snel een reactie en afspraken gemaakt. Werkte allemaal prima. De heren die het kleed kwamen ophalen en terugbrengen waren keurig op tijd en gaven ook de nodige informatie. Jammer dat niet alle vlekken konden worden verwijderd maar dat dit risico erin zat wisten we. Dat was ons ook medegedeeld. Al met al tevreden over de dienstverlening.

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over het reinigen van het tapijt en van de service van Cinco.

Goed bereikbaar, tijd die aangegeven wordt voor ophalen en terugbezorgen is stipt. Duidelijke communicatie en eerlijk advies. Zeer betrouwbaar bedrijf!

Goede service makkelijk regelen om op re halen

Goede prijs en service

Super goede service

Ik schrijf zelden reviews, maar over Cinco cleaning ben ik zo tevreden dat ik dat nu wel doe! Duidelijke communicatie, op tijd, geen gedoe met *****e prijzen die onverhoopt hoger worden, en bovendien weer een echt schoon kleed. Super tevreden dus!

Alles is geweldig en correct behandeld.

Getipt door mijn dochter heb ik contact gezocht en vanaf die start liep het geweldig met mijn vraag over een koffievlek in wollen tapijt. Eerlijk en goede offerte snel geregeld en ook ophalen volgens afspraak. Steeds goed op de hoogte gehouden en bij terugkomst was ik echt super blij want de vlek was haast niet meer zichtbaar, maar dat is omdat ik het weet waar het zat, maar als je het ziet weet zie je het niet. Ook aan mij verteld van te voren dat ze geen garantie geven voor echt verdwijnen, maar het resultaat mag er zijn! Mijn complimenten hoor.

Alles correct

Vanaf het eerste kontakt zijn alle afspraken nagekomen Kleed is goed schoon

Heb een kleed laten reinigen

Het kleed is snel opgehaald en teruggebracht. Ziet er weer nieuw uit. Vriendelijke bezorger die heeft geholpen om het kleed naar mijn wens neer te leggen. Complimenten!

Top service !!

Ik ben super blij met Jullie. Duidelijk en snel communicatie. Snel service en mijn Carpetten zijn schoon. Dankjewel Alice

Uitstekende service en prachtig resultaat

Zeer klantvriendelijk, zeer goede service en deskundige mensen die precies weten welke behandeling het beste resultaat geeft. Het resultaat is naar wens, zeker aan te raden!

Fantastisch

Omdat wij een viscose vloerkleed hebben en deze niet zelf te reinigen is ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dat wel deed. Ik kwam bij Cinco Cleaning uit, en echt van het begin tot het eind wat een super communicatie en goed overleg. De chauffeur die het kleed ophaalde en terug bracht was super vriendelijk en zeer klantgericht. Echt een aanrader dit bedrijf.

Eerste keer. Keurig bedrijf, goed ontvangen.

Heb het tapijt zelf gebracht/gehaald. Woon in de buurt. Daardoor ook een beetje het proces kunnen zien. Professioneel bedrijf.

Zeer correcte, vakkundige en klantgerichte service provider

Vanaf moment van aanvraag tm het afleveren van het goed gereinigde kleed zeer prettige manier van communiceren. Klantgericht. Zoals het hoort te zijn.

Mijn karpet weer mooi schoon.

Snelle service, halen en brengen vriendelijke chauffeur.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte