We zijn zeer tevreden :-)

We zijn zeer tevreden over het resultaat, ook de communicatie over prijs, afhalen en terug brengen is zeer correct! Ik kan me volledig aansluiten bij alle goede reviews die je over dit bedrijf leest. Complimenten voor jullie!

Super bedrijf

Komt afspraken na, je krijgt van tevoren te horen welke behandeling je kleed krijgt en de kosten hiervan.

In één woord geweldig. Service van de bovenste plank.

Wij staan versteld van de goede service en de snelle en correcte afhandeling van het één en ander. Nette medewerkers en prima werk. Het kleed is weer als nieuw. Ik zou het aan een ieder aanbevelen.

Zeer tevreden over het reinigen van mijn 3 grote tapijten gekocht in 2009 , nu laten reinigen via CincoCleaning ze zijn weer als nieuw , de afspraken hebben ze allemaal nagekomen , tijden van ophalen en brengen , dikke pluim, bedankt Gilbert Coquel , Den Haag

Fantastisch

Goede afspraken waar aan werd gehouden. Zeer klantvriendelijk

Top! Goed schoon en goede service!

Het kleed zag er weer uit als nieuw! De communicatie was heel fijn, netjes en professioneel. Het inplannen van de ophaal- en retourservice ging heel vlot, en goed geregeld. Bedankt!

Super attent!

Onze hond had meerdere keren op ons vloerkleed geplast en werd opgehaald om gereinigd te worden! De medewerker gaf een eerlijke mening dat de vlekken in het vloerkleed er waarschijnlijk niet uitgingen omdat de zuurgraad in de urine het aantast. De geur zou er wel uitgaan maar de vlekken waren in die zin een probleem dat men geen 100% garantie kon geven. Het kostenplaatje was dan wel hoog in vergelijking met het tapijt. Op dat moment mocht ik zelf een keuze maken of we het tapijt wilden laten reinigen of niet! Het was geen probleem om het te annuleren en dat vindt ik wel heel attent!

Geweldige service en schoon kleed.

We wilden eerst een nieuw tapijt kopen omdat we dachten dat de vlek er nooit meer uit zou gaan. Wel dus! We zijn heel tevreden over het resultaat en de uitstekende en vriendelijke haal- en brengservice. Voor herhaling vatbaar!

Zeggen wat je doet. En doen wat je zegt!

Mijn gabbeh tapijt is weer vlekvrij en ruikt fris! Wat mij buiten de service zelf opvalt is de heldere communicatie die Cinco hanteert. Geen verrassingen. En alle afspraken zijn nagekomen. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Uitstekende service

Servicegericht, correcte benadering en uitleg, vriendelijke personeel en tevens flexibel in overleg met de ophaal- en aflevertijden.

Duidelijke communicatie, vriendelijk en accuraat. Mooi schoon tapijt! Zeker een aanrader!!

Door de goede informatie op de website en de vlotte reactie had inmeten veel vertrouwen in Cinco. Het kleed werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald en weer teruggebracht door een vriendelijke chauffeur. E-mail contact verliep prima en zorgvuldig. Het kleed is weer keurig netjes! Aanrader!

Goede service je wordt goed op de hoogte gehouden.

Zeer betrouwbaar en goede service

Echt aan te bevelen!

kleed schoon laten maken.

prima voor elkaar , komen afspraken na .

Mijn pers kwam als nieuw terug, kleuren waren opgefrist en vlekken weg

Ons prachtige antieke kleed is uitstekend en met zorg behandeld

Fijn bedrijf, vriendelijke en toegankelijke communicatie over de behandeling en de ophaal en terugbrengservice! Wij zijn tevreden!

'goed werk, vriendelijke bejegening'

Onze tien meter lange loper werd snel gehaald en terugbezorgd. Het ziet er weer schoon uit. De bezorger was zo vriendelijk de loper naar 1e etage te tillen - wat ik niet kon wegens een blessure aan mijn armen. Klantvriendelijkheid!

Duidelijk gecommuniceerd wat wel en niet mogelijk was.

Fijne ervaring. Denken mee. Kleed van mijn moeder is prachtig geworden. Bedankt voor het neerleggen

Geweldig.

Mijn vloerkleed ziet eruit als nieuw, en het was behoorlijk smerig. Daarnaast is alles perfect geregeld. Het aanvragen en ondertekenen van de offerte, de afspraken over het ophalen en afleveren van het vloerkleed ging zonder enige moeite.

uitstekend

snelle service, prima resulraat

Wauw!!!!!

Wat een verschil onze eetkamerstoelen weer als nieuw Met een goede uitleg van Albert zijn we zeer tevreden Dankjewel Cinco Cleaning

Geven duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn vwb het reinigen van het tapijt.

Prima service, prachtig resultaat

Mijn handgeknoopte berber was in de loop der jaren vervuild. Er waren ook wat flinke vlekken in gekomen. Na reiniging ziet het kleed er weer stukken frisser uit!

Correcte vlotte afwerking

Vanaf de prijsopgave werden alle werkzaamheden volgens pla afgewerkt. Ook werden we duidelijk geïnformeerd over de stand van zaken.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte