[prima

eigenlijk is dit wat je verwacht,luisteren ,vragen als vanouds Heel vaak onbreekt dit vaak Niet bij jullie Nog bedankt

Betrouwbaar en goede prijs

Er zat een lelijke theevlek in ons lichte grijze kleed, alles zelf geprobeerd, maar je bleef bruine kringen zien. Voor een redelijke prijs wordt het kleed opgehaald, gereinigd en teruggebracht. Het kleed zag er weer mooi uit. Geen vlekken meer. Zeer tevreden

firma die alle beloftes nakomt

Bedrijf kenmerkt zich door prima organisatie, informatief uitstekend. Alleen de uitgeloofde korting niet teruggevonden.

snelle en goede service

De twee tapijten zijn goed gereinigd. Tot mijn verassing zijn de kleuren teruggekomen.

Het kwaliteit van het tapijt is ernstig aangetast

Fijn bedrijf als het gaat om communicatie en het nakomen van afspraken als het gaat om ophalen en terug brengen van het tapijt. Echter is het tapijt ondanks dat het schoon is geworden, aangetast in zijn kwaliteit en zeer kwetsbaar geworden. Het tapijt was stevig, voor het reinigen nu is het slap. Er zijn gebruikers sporen te zien enkele weken nadat het gereinigd is. Gebruikers sporen die voor het reinigen niet zichtbaar waren. Na het reinigen zijn er pluizen en halen ontstaan, je ziet lijnen in het tapijt lopen bij bepaald lichtinval, het tapijt is een stuk kwetsbaarder dan voorheen. Ondanks het prettige contact, zou ik mijn tapijten (nooit) meer laten reinigen

Uiterst tevreden van begin tot eind

Zeer goede communicatie via de mail. We worden goed op de hoogte gehouden over alles wat er gast gebeuren. Zéér correct en duidelijk. We zijn blij en zéér tevreden met het resultaat. Ophaal- en breng-service is top!

Prima ervaring met Cinco Cleaning.

Nadat ik het besluit had genomen het vloerkleed te laten reinigen, verliep de communicatie met CC in een sneltreinvaart. Binnen drie weken had ik weer een schoon en fris ogend vloerkleed liggen. Als ik toch nog wat moet opmerken :-) : de ophaal- en aflevertijd van het kleed was wel erg vroeg. 7.30 en 8.00 uur! Voor ons als senioren wel wat al te vroeg.

Snelle afhandeling en prettige communicatie

Na aanmelden kleed kreeg ik snel bevestiging en telefonisch contact om een afhaal datum te bespreken. Medewerker was netjes op tijd, had zelf mail gemist die dag ervoor was verstuurd met exacte afhaal tijd. Kleed was sneller klaar dan verwacht. Kleed ruikt weer heerlijk fris en ziet er weer netjes uit. Communicatie over wat er wel en niet haalbaar was, was duidelijk.

Het tapijt is heel mooi geworden. Het was een groot wollen tapijt hij is weer als nieuw.

Snel een goed gereinigd kleed!

Al meerdere keren tot tevredenheid ons kleed grondig laten reinigen. Prima service, snel geregeld! Aanrader!

Een geweldig resultaat!

Ons kleed is ontzettend opgeknapt. Het is echt mooi schoon geworden. Top!

Gewoon duidelijk, transparant en volgens afspraak en ook nog eens goed gedaan.

Via internet Cinco gevonden. Dan denk je, wat ver weg in Havelte, terwijl we in Ede wonen. Maar goed, de recensies waren dik OK dus “in zee” gegaan met Cinco. Mailen, belletjes, alles ging snel. Goede aankondigingen mbt tijdstippen en vriendelijke chauffeurs. Wat ons betreft zouden veel bedrijven hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Dus, top gedaan Cinco !!!

Hartelijke medewerkers, Punctueel en mijn kleed ziet er weer uit om door een ringetje te halen!

Prettig contact en goed resultaat

Toen bleek dat er in een kussen van mijn bank nog vlekken zaten, werd er direct een nieuwe afspraak gemaakt en 2 dagen later opnieuw gereinigd. Nu is mijn bank weer helemaal opgefrist en schoon.

Alles prima geregeld, het kleed weer mooi en ook het halen en brengen helemaal op tijd. TOP!!

Zie boven

Goed gereinigd

Kundig en vriendelijk personeel. Mijn meubels zijn weer brandschoon! Ik ben vooral blij met het resultaat van een fauteuil die echt veel vlekken had.

Kleed super mooi geworden

Kleuren en glans weer als nieuw

Mooi schoon kleed terug, snel geregeld en alles op tijd.

Kleed laten reinigen. Prima service en tegen goede prijs. Werd op afgesproken tijd gehaald en kreeg al snel een terugkoppeling over de staat van het kleed. Keurig op tijd retour geleverd en weer mooi schoon. Helemaal blij.

in alle opzichten een goede ervaring

Informatie, aandacht via e-mail en bij ophalen duidelijke uitleg over wat waarschijnlijk niet kan. Hulp met verzetten tafeltje bij ophalen en terugbrengen van het vloerkleed. Dank voor deze hulp en blij met het zoveel schonere kleed èn de mooie kleur blauw is terug!!!

Aanrader

Prima service, makkelijk in contact, je wordt netjes op de hoogte gehouden van tijden voor ophalen, terugbrengen van je kleed. Wat er geconstateerd is voor het wassen. Netjes binnen de afgesproken termijn, voor het ophalen en terugbrengen hoef je niet perse thuis te zijn. Heel makkelijk en snel, resultaat boven verwachting

Uitstekende service

Duidelijke informatie over kosten en transport. Prima service en uitstekend resultaat.

snel en schoon

Goede website, makkelijk toegangkelijk. Snelle offerte en prima contact tijdens proces. Prima resultaat.

Super! Mijn bank en eetkamerstoelen zijn weer als nieuw

Keurig, netjes en vriendelijk personeel

super schoon en prima op tijd opgehaald en teruggebracht.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de cleaning net zoals de vorige keren. Goeie communicatie tijdens het hele proces zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. De tien die we hebben gegeven is meer dan verdiend.

Mijn verwachtingen zijn overtroffen

Onze eerste ervaring met het professioneel reinigen van meubels. De rugleuning van onze tweezits bank is als nieuw geworden. De medewerker heeft moeite gedaan om de vlekken eruit te krijgen en dat is gelukt. Top. Hij was vriendelijk en werkte heel netjes. De medewerksters op kantoor komen hun afspraken na. Kortom, wij zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte